Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha lest her nå fikk jeg utrolig lyst til å fyre opp Ocarina of Time igjen. Er blitt en stund siden jeg rundet det sist nå. Men vil og bare slenge inn at mitt favoritt Zelda spill er A Link to the Past til SNES. Det er også kanskje det beste spillet jeg har spillt noengang. Men det rundet jeg for ikke så altfor lenge siden, så vil la det gå litt tid før jeg starter på det igjen.

 

 

@amir: Jeg kjøpte SMG2 hos lefdal for 399,- så synes det er rart at de skal ha 600 der du bor. Men i og med at prisen på nett ikke er "internettpris" så tror jeg du kan få spillet til 399,- hvis du ber de sjekke nettsiden sin.

Endte med å kjøpe darksiders likevel :p

 

Hvilket spill viste best grafikk på E3 spør jeg dere? Mellom PS3/360 ;)

Hos meg klart Killzone 3, makan så de har oppgradert enginen :D, effektene, flyten, skarpheten, større områder osv osv osv, andreplass er Crysis 2

 

Fikk ikke sett Sony sin konferanse, men tror hvis Crytek kunne vise noen PC gameplay video, så hadde det nok vært noe annet :)

Lenke til kommentar

Hvilket spill viste best grafikk på E3 spør jeg dere? Mellom PS3/360 ;)

Hos meg klart Killzone 3, makan så de har oppgradert enginen :D, effektene, flyten, skarpheten, større områder osv osv osv, andreplass er Crysis 2

 

Effektene og design på Killzone 3 imponerte mye mer en det vi fikk se av Crysis 2 så langt synes jeg. KZ3 så mer action preget ut og det kunne nesten vært en heftig cgi film vi så, Crysis 2 så jo uten tvil heftig ut men det var som å se på et spill og ikke en action film.

 

Og hva pokker mener jeg med det egentlig? Vel når et spill ser ut som en film (i cgi) og ikke ut som et spill så begynner skillet av film og spill å forsvinne....og det er en meget meget bra ting.

Lenke til kommentar

Min tv har veldig svak lyd, så noen som vet om denne vil fikse litt på det? Hadde vært genialt med tanke på at jeg har liten plass i stuen. http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=146996

 

Arvani fra Tandberg byr på fantastisk lyd til den prisen. Kan absolutt anbefales på det varmeste.

Arvani "lydplanke" ble vel også kåret til best i test tidligere i år.

 

Det var det jeg så. Håper at lyden på spill også blir mye bedre. Men hvis jeg har forstått det riktig, så plugges denne inn i tv-en slik at lyden kommer ut i "planken" i stedet for tv-en. Altså ingen konsoll som må plugges i bassen/planken.

Lenke til kommentar

Herregud jeg fikk nettopp med meg Konami's presse konferanse og holdt nesten på å daue av latter. Det var særdeles lite spennende, men det var ingenting å si på underholdningen ihvertfall!

 

- Def Jam karaokespill hvor hovedpersonen i Def Jam snakket 5minutter om hva som knapt handlet om spill.

- GLEE Karaoke følgt med en svært flau framførelse av en gjeng med ungdommer som sang Queen - Somebody to Love

- Spansk Wrestling spill - Dette kan ikke forklares med ord. Hvordan spillet var ? Helt glemt og overskygget av det som skjedde utennom spillet. Må sees.

- Fra DDR skaperen, DANCE SOMETHING, glemt navnet. Hvor man nå gjør ekte øvelser, ledet av 2 personer hvor ene var en Japaner som var vanskelig å skille fra mann og kvinne og var hysterisk å høre på.

- 99 Nights 2, rett og slett uglemmelig, fyren som snakket var rett og slett hyper og rar. Største selge punktet var at du sloss mot MILLIONS OF TROOPS! Noe som ble gjentatt 3-4 ganger før han fikk applaus. Åja om du button masher blir du sugd inn i det, med andre ord det fungerer ikke.

- En svart person som skryter av et ekslusivt Shoot-em up i Gradius stil, snakker bra for seg og det virker veldig lovende. Klippet viser intet gameplay men kun en video i full animestil og japansk pop musikk. Strålende.

- Hudson viser fram sine produkter, Sports greier, etterfulgt av nok et nesten klonet sportsspill.

- MGS:Rising, samme video som ifra xbox sin konferanse, mye snakk.

- Castlevania, Castlevania 3d begge interessante

- Særdeles lovende Silent Hill

Lenke til kommentar

Konami pressekonferanse(spill av i VLC hvis det ikke går i nettleseren din)

 

Pressekonferansen til Konami ser ut til å gå i loop her hvis noen er interessert.

Har ikke sett den selv, men etter kommentarer som "This whole press conference is one bad acid trip." og "Luchadors, Dancing ladymen, bayblade, bizarre love jelly the $60 game, Watermelon cutting, and god of castlevania." så virker den verdt å få med seg! :D

Endret av Freros
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...