Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Noen som kjenner til, eller kan hjelpe med et lite problem med s2. Saken er at av og til når jeg får meldinger får jeg ikke alltid varsel om det (ikke ikon på hjemskjerm, og ikke tall på smsikonet nede) Jeg må klikke meg inn på meldinger og sjekke. Dette skjer ikke alltid, men av og til og er veldig tungvint når jeg plutselig har fått en melding jeg ikke visste om. Noen som har opplevd noe av det samme?

Lenke til kommentar

Vet noen hvorfor jeg ikke kan laste ned apps på 10-20 MB når jeg har over 200MB ledig lagringsplass på internminne? Har kun lastet ned cirka 7 apps på S2, fleste flyttet til minnekortet, og likevel er det "fult". Chrome tar over 60MB, resten er småapps.

Prøv å start recovery modus, slett cache og dalvik cache, og prøv igjen. Kan vare for lite plass i mellomlageret. Har hatt det problemet der før litt på og av.

 

Irriterer meg aqt de har satt av 2GB til installerte programmer, kan ikke fatte hva som er vitsen med et. Burde hatt hele internminnet tilgjengelig til appinstallasjon.

Lenke til kommentar

Hvis du har et jobboppsett på telefonen som sletter noe som helst på epostserveren uansett hva som skjer med telefonen (utover å manuelt velge å slette epost på serveren din, har jobben din en særdeles inkompetent IT-avdeling. :p

 

Cachen i telefonen skal uansett bare brukes til mellomlagring, litt som cachen i browsern din. Kan være eksterne bilder i html-eposter og sånt vil måtte lastes inn på nytt neste gang du ser på dem, men det bør være det.

Lenke til kommentar

Et lite spørsmål her. Datteren til samboeren min har en Galaxy S2. Vi skal kjøre en factory reset på den. Får då spørsmål om pin kode og passord. Hva er det? Er det pinkoden på sim kortet og det passordet vi fikk med fra Telenor? Telefonen er låst til Telenor.

Lenke til kommentar

Jeg bruker den offisielle Facebook Appen. Der har jeg slått av all synkronisering, men jeg har lest at problemet ligger i "Facebook for HTC Sense" som jeg ikke kan deaktivere. Leste en som brukte Titanium Backup for å deaktivere og fjerne "Facebook for HTC Sense" og da forsvant bildene fra galleriet.

 

 

Edit: Oops. jeg postet denne i feil tråd. Sånn er det når man har både en HTC One og en SGSII.

 

Edit: Jeg deaktiverte Facebook Appen. Deretter aktiverte jeg den. Facebook fungerte fint akkurat som før, men alle bildene er borte fra galleriet.

Endret av DJViking
Lenke til kommentar

Heisann!

Har et problem...

Vil hjelpe fadern med siste Android til hans S2.

Han har telenor med noe lock greier på som gjør at man ikke kan bruke KIES for oppdatering og kun OTA.

Telenor har ikke rulla ut noe mer en Gingerbr versionen, så der er det ikke noe å hente...

Trenger et program for å laste inn en Offisiell Android for S2 samt siste version.

Noen som kan gi hint hvor det er evnt hvor mer info er tilgjengelig.

 

Edit: Sammobile.com hadde det jeg trengte...

Og ikke minst en Firmware Android 4.1.2 I9100TENLS6 Telenor sin!!!!!

Say no more, passe grinete....

Endret av Grmps
Lenke til kommentar

se vedlegg.

 

Finner ikke ut hva som tar så mye av minnet? finnes det noen enkle måter å gjøre det på, reset er ikke aktuelt.

Har du root-tilgang??

 

Isåfall er det veeeeldig enkelt. Du må åpne en File Explorer, jeg liker ES ganske godt. Så må du gi programmet root access slik at den får lov til å leke litt.

Det er en mappe som heter "data/log" inne på Device. Altså ikke SDcard eller External, men inne på enheten. Du trenger root for å leke med den.

Der fant jeg nettopp rundt 1200MB med drittdata. Merk alle filene og slett.

 

Dette er nevnt ganske mange steder rundt på Google. Hvis du vil dobbeltsjekke kan du bare søke opp denne setninga på google: android storage full root device data log

Endret av newman221
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...