Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Har fått brukt telefonen noen dager til nå og skjermen er bare helt fantastisk og jeg kan bekrefte at den fungerer meget bra i sollys (blå himmel og sol her i Bergen for en gangs skyld ;)).

 

Kvaliteten på høytaleren er også bedre enn jeg er vant til, høyere og klarere lyd uten forvregning gjør at den fungerer utmerket i samtaler.

 

Eneste jeg har noe å utsette på er nok at kvaliteten på GPS-signalet er litt dårligere enn jeg er vant til fra andre mobiler, slik at posisjonen din på kartet ofte lagger med et sekund eller to. Men bevares brukte den i et par timer med Sygic Aura og fungerer absolutt som bil-navigasjon. Mulig Samsung kan gjøre noen forbedringer i software her (selv om jeg vet at de slet med Galaxy S på dette området)

Endret av SBS
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan se ut som om den svenske versjonen at sgs II blir uten samsung's logo på forsiden.

 

No SAMSUNG logo above the screen on Swedish retail version as I saw it today in Media Market store in Norrkoping. dealer said package contains MHL converter.

 

Han sier lengre nede i tråden at han gjorde det klart at det var 1.2 Ghz versjonen han holdt i hånden.

 

As you know, from one certain date Samsung replaced pictures with ones with logo. from then almost every online store and mobile reviewer changed their pictures too. Recently I realized Telenor and Tele2 (bigest phone companies in sweden) changed back pictures to ones without Samsung logo.

You can chek it yourself.( As I am sure you know! web sites are .se rather than .com or ...)

 

Blir spennende å se om dette er sant. Kanskje vi i Norge får denne modellen også. Jeg vil helst ha den uten logo :new_woot:

Endret av Nyph
Lenke til kommentar

Aaaaarghhhh.... Ringte telebutikken der jeg bor igår og lurte på når de fikk inn. Så sa de at de skulle ha fått den inn i begynnelsen av denne uka.......MEN SÅ GLEMTE DEM Å BESTILLE INN PÅ FREDAGEN ELLER NO SÅ DE FÅR IKKE INN FØR OM ET PAR UKER! :cry: skuffa .....

Lenke til kommentar

Som nevnt tidligere i tråden så vil butikkene få den samtidig inn +/- en dag på tross av det som står som forventet dato. Forventet dato er kun en pekepinn som blir endret hele tiden, og det kan stå to uker, men kan komme neste dag om så.

Ta en bolle og få den i posten når den kommer.

bump

Lenke til kommentar

Da var ordren fra Elkjøp kansellert.

 

På min bestilling fra CDON står det fortsatt den gamle prisen som hadde 7% rabatt:

 

2011-05-01, Ikke sendt, 27705250, 1, 4368 kr

 

Håper det er denne prisen jeg ender opp med å betale!

Endret av Magnetar
Lenke til kommentar

(Fra Facebook)

 

Samsung Norge

 

På vei ut i butikk: Nye Galaxy S II - tynnere, raskere og smartere

www.samsung.com

 

Denne uken sendes Samsungs tynneste smartmobil ut til butikkene. Men nye Galaxy S II er ikke bare tynnere, den er også raskere, smartere, skarpere og enklere enn storselgeren Galaxy S. Ved å være først ute med en raskt arbeidende dobbeltkjerne-prosessor på 1,2 gigahertz, 4,3-tommers skjerm og sylska...

 

Wohooo!

Endret av Caliente
Lenke til kommentar

Til dere som blir gal av nye forventet datoer til butikkene: Telefonen sendes til butikkene denne uken, alle nettbutikker jeg har snakket med regner med å sende ut telefonen til kunder som har forhåndsbestillt 12. mai. Dette er første lagerholdning og den er vel utsolgt overalt, derfor er ny forventet dato satt på neste lagerholdning (som ser ut til å være rundt 26. mai). CDON f.eks sender ut 12. mai til de som har forhåndsbestilt før 1. mai, alle som har bestilt etter får den en gang etter 26. mai!

Lenke til kommentar

Dustin Home har 16 som dato og komplett 10.Men man vet da aldri.Det første partiet er vel utsolgt allerede overalt.Det blir vel ikke noe før i juni,men i sommer skal jo også mobilen komme med Tegra 2.

 

Og ang Tegra 2,hva tenker dere her ang hvilken verson og hvorfor?

Selv tror jeg det blir å gå for Exynos.

Begge har sine pluss-sider om man ser testene som ligger ute.

Endret av Njord74
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...