Jump to content

gammalerik

Medlemmer
 • Content Count

  2110
 • Joined

Community Reputation

1635 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Strømming av spill, spesielt shooters vil neppe tiltale svette hardcore-gamere. Men for den store andelen "vanlige" gamere som spiller casual spill hvor responstiden på 100ms er av null betydning, så er markedet enormt.
 2. Jeg ser enkelte fordeler med disse elektriske mopedene sparkesyklene og ikke kun ulemper. Ok?
 3. Prøver du å fortelle at varmestrålingen fra et gassbluss kan påvirke Golfstrømmen? Her får du finne fram kalkulatoren og regne ut hvor mye energi det tar for å varme opp en liter vann til en grad. Så ganger du det med 40 millioner kubikkmeter pr sekund gjennomstrømming.
 4. Du er allerede solgt og videresolgt fra ørten steder fra før. Kun på artikkelen ser jeg 4 trackere. Senk skuldrene og kos deg med et gratis spill.
 5. Nei, Melkøya og kullkraftverket på Svalbard er en kvart musefjert i sammenhengen. Edit: Men ja, om man summerer alle verdens slike, pluss biler + båter + fly + vulkaner + folk + fe + snøballeffekten fra tinende permafrost vil man finne svaret.
 6. Å stenge kontoene i en periode ville vært det aller beste om de bryter TOS, noe som er vanlig sanksjon mot folk. Da hadde det blitt politisk selvmord om de selv velger å holde på med drittpraten siden sosial media er blitt et gedigent talerør for dem.
 7. På min steingamle i7 4790K ligger CPU og svinger mellom 3-6% med Twitch og denne forumsiden åpen i Chrome. Tror du må sjekke systemet ditt
 8. Har sagt det lenge: LO vil ta (tok) drepen på norsk økonomi. Vi er utkonkurrert på pris for lenge siden pga høye lønninger. Og vil ennå ha mer.
 9. ib4 massesøksmål fra småbarnsforeldre til småunger som har snublet og kjørt øyet rett i de to "hornene" på toppen av kabinettet
 10. Dette går vel i mot hele konseptet med å redusere radarsignaturen med å ha innvendig våpenrom? Sidewindere er jo kortdistanse-missiler. Jeg hadde forstått det mer med utvendige langdistanse-missiler hvor man kan fyre løs og gjemme seg i god tid. F-35 med synlig radarsignatur = F-16 Block 70?
 11. Ja da så. En heldig kar på i tårnet Lindesnes Fyr kan være betatester.
 12. Om de går til 60 grader nord vil det vel si at Oslo får dem direkte i 90 grader fra bakken? I 550km høyde vil signalene da nå breddegrad X (insert matematikk here)
 13. Tviler på at kullkraftverkene rives. I overgangsfaser kommer det fremdeles vintre.
×
×
 • Create New...