Jump to content

gammalerik

Medlemmer
 • Content Count

  2101
 • Joined

Community Reputation

1615 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette går vel i mot hele konseptet med å redusere radarsignaturen med å ha innvendig våpenrom? Sidewindere er jo kortdistanse-missiler. Jeg hadde forstått det mer med utvendige langdistanse-missiler hvor man kan fyre løs og gjemme seg i god tid. F-35 med synlig radarsignatur = F-16 Block 70?
 2. Ja da så. En heldig kar på i tårnet Lindesnes Fyr kan være betatester.
 3. Om de går til 60 grader nord vil det vel si at Oslo får dem direkte i 90 grader fra bakken? I 550km høyde vil signalene da nå breddegrad X (insert matematikk here)
 4. Tviler på at kullkraftverkene rives. I overgangsfaser kommer det fremdeles vintre.
 5. En høyst uvitenskapelig observasjon fra meg selv: Selv med rikelig solfaktor 30 i 30 minutter gjorde sola fjeset mitt "nice and toasty" i går. -Hilsen en nordlending som har hatt overskyet vær siden sist høst
 6. Så lenge du har grunnlag for å mene noe annet enn dem, kan man anta at du har forsket på emnet. Og kan dermed kalles forsker? Og dermed har du null kredibilitet?
 7. Riktig. Om PCer, TVer etc står på 24/7 har det lite å si på forbruket hjemme. Det går opp i opp mer eller mindre siden ovner får slappe litt av fra spillvarmen til apparater som får kjørt seg hardere. Hadde det vært utpå våren eller sommeren hadde det sett helt forskjellig ut. (red: sammenlignet med forrige års vår- og sommerperiode)
 8. OT, kanskje litt, men relatert til forsyningsledd som trenger oljearbeidere. Skulle det bryte 90% sammen hva er enklest å få tak i, 10.000 liter bensin eller en skvett olje til smøring av el-bilens deler? J.fr 1940-45 og 1973 har man sett rasjonering før i krisetider. Kjøpes bilen NÅ er plastikkdelene av olje allerede produsert.
 9. Kjøp el-bil. Strømnettet vil opprettholdes om så det kommer en krig på toppen av det hele.
×
×
 • Create New...