Jump to content

Caliente

Medlemmer
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

About Caliente

 • Birthday 04/14/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Heisann. Tusen takk for svar begge to! Hvordan sjekker jeg jordingen? Er det bare å forsikre meg om at den sitter fast i noe metallisk? Jeg har ikke mulighet til å ta ut spilleren, da jeg ikke har de to nøkklene. Motstanden sjekker de på Audi og fikk riktige verdier.
 2. Heisann. Har over lengre tid slitt med dårlig radiomottak i bilen, en Audi A4 Sedan, 2003 modell. Problemet er at jeg sjeldent får inn andre radio kanaler enn Radio Norge. Kjører jeg hjemmefra (som ligger greit høyt) får jeg inn det meste, F. eks The Beat og Radio 1. Men straks jeg kjører nedover eller i litt fart så er det bare å bytte over til CD da det blir mer skurring enn noe annet. Har hatt den inne hos Audi å ba dem se på Antenneforsterkeren, de sa at den fungerte som den skulle og at det å bytte den ikke var noen vits. Hadde den så i dag inne hos Oslo Bilstereo og de fant heller ikke ut hva som kunne være feil. De surra litt i bakruta hvor antenna sitter, men ingen forbedring etter det. De foreslo at det kan være noe galt med bakruta? Både avspiller og antenneforsterker er originalt. Så er derfor litt blank..Er det noen som har noen tips eller erfaringer?
 3. Forskjellen på 1.6 og Source ligger i hovedsak i spillerne. 1.6 Spillere bruker hver mulighet til å rakke ned på Source. Mens Source spillere bare gir blaffen. Da de har skjønt at det er to forskjellige spill. Bra tiltak, men som sagt før, uheldig valg av dato.
 4. Herlig spill! Dog litt kort (som alle gode spill er). Blir DLCen fornuftig priset så blir det nok kjøp. Kjørte spillet med null problemer her.
 5. Med PixMania kan du jo ikke stole på du får det du bestiller. Som oftest er det annen farge, annen modell eller så mottar du aldri noe. Men NetOnNet og Komplett.no er jeg enig i!
 6. Vanskelig å tro Valve vil splitte CS:S communityet slik de gjorde med 1.6. Da vil spillerne vere spredt over 3 spill, som om ikke 2 var nok.
 7. Mamba er bare utrolig. Går aldri tilbake til kabelmus igjen etter å ha spilt med den i snart ett halvt år. Savner god lengre batterilevetid. Men for lav DPI for min del + elendig design på tommelknappene.
 8. Det er en APPLE iTelefon! (Kun på det norske markedet og ikke minst REVOLUSJONERENDE. Du kan ringe med den, KUN INNENFOR NORGE!)
 9. Elsker min S2. Gjør meg ikkeno at de slipper ut en ny, bare et pluss for de som skal kjøpe seg ny på den tiden. Jeg beholder min til det er behov for ny.
 10. Jeg ser ikke problemet i det hele tatt. Man merker det jo ikke. Så klart, hvis det plager deg er det annen sak. Dog blir det, i mine øyne, litt dumt å returnere den for noe slikt.
 11. Jepp, samme her, er høyere på venstre side (sett fra usb portens POV, og bekker nedover til høyre, en feature eller produksjonsfeil? Jepp, uten tvil! Spørsmål er om det kanskje beskytter den litt bedre, eller om de rett å slett har gjort en liten feil. Kan ikke si det plager meg når jeg ser på film eller noe annet. Men ikke dårlig at du faktisk oppdaget det!
 12. Hva legger du i kos med kona? xD Enten mener han å se på en serie eller kortfilm som varer i en times tid. Hvis han tenker KOSEKOS. Så hadde det nok stått 19.00 - 19.07
 13. Hvordan finner du denne Oppdatering til kameraet? Jeg finner den bare ikke, og merker at Autofokusen jobber veldig i 1080p opptak.
×
×
 • Create New...