Jump to content

DementedAlbino

Medlemmer
 • Content Count

  8002
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

192 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17824 profile views
 1. Liker alle ryktene som er rundt Shaw og Carvalho. Klarer de å hente inn disse to så ser laget straks mer komplett ut. Der vil selvsagt være behov for flere forsterkninger, men sentralt i banen og venstre back er der virkelig behov for å få inn bedre spillere.
 2. Ønsker å lage en egen turnering som vi kan spille offline. Helst liga med egne kriterier slik som på tidligere utgaver av Fifa. Er dette mulig å få til slik at en kan spille turnering/liga med kompisgjengen?
 3. Hva ble totalprisen ferdig levert med alt av avgifter på veien?
 4. Pollen viser jo ikke hvem mann ønsker det blir, men hvem en tror det blir ut i fra hva en har lest i media.
 5. Supert. Hvor får en kjøpt dette settet?
 6. Er der en bra quad med kontroll til rundt 2000 som en enkelt kan bygge på med kamera og stabilisator senere?
 7. Får virkelig ikke håpe at Giggs eller OGS blir manager i United nå. Tror ikke at SAF blander seg, men de har vel gjerne valgt å forhøre seg med ham. Det er nok ikke slik at SAF på død og liv skal inn å diktere hvem de skal velge.
 8. Da er jeg akkurat kommet i gang med dette spillet, på xbox 360 vel å merke. Så langt synes jeg spillet er kjempe underholdende. Er bare kommet til lvl 5, så jeg har nok ett stykke igjen før jeg får låst opp diverse. Kanskje noen av dere som har spilt dette en stund kan gi meg en anbefaling av våken. Hva foretrekker dere og hvorfor?
 9. En røyk varer i fem minutter, en pris varer hvor lenge? Om du kastet snusen etter fem minutter så tipper jeg at du ville hatt snus igjen like raskt som du vil ha røyk igjen. Du burde forresten vurdere elektriniske sigaretter. Billigere, sunnere, smaker bedre og du slipper å ha kroppslukt de fleste vemmes av.
 10. Dere klager på at Moyes til og med har fått Welbeck til å ville forlate United og at han blir missbrukt på kant. Men hvor skal han ellers spille når han ikke er god nok som spiss, og det er på kant det har vært behov for ham?
 11. Skal dere klage på at ikke Welbeck ikke har blitt valgt på topp fremfor RVP og Rooney?
 12. Er det ingen mulighet å få facebook chat og sms inn i samme app igjen? En meget nyttig funksjon som var på WP8 men som nå er fjernet.
 13. Får virkelig ikke håpe at Giggs overtar om Moyes ryker nå.
 14. Tror du han bare har lyst å være rask innimellom?
×
×
 • Create New...