Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fordi jeg får det svart på hvitt hvor ubetydelig jeg er, når jeg ser at ingen har søkt på meg. :cry: Jeg kan ikke håpe at noen har søkt uten at jeg vet det.

Jeg ville følt det motsatte. Jo mindre fokus på meg og mitt, jo bedre. Hva slags betydning får du fra at tilfeldige mennesker snoker på deg?

Lenke til kommentar

Folk som avbryter før jeg får lov til å fullføre setningen:

 

Person: "Smakte du på noe godt?"

Jeg: "Ja, jeg likte veldig godt ting nr. 1 og..."

Person: "Så du likte bare den? Var det ingenting annet som falt i smak? Håhå"

 

Jo, hadde du giddi å latt meg fullføre setningen hadde du fått med deg at jeg likte de andre tingene også.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

At enkelte menn mener det er ok å følge meg til døra mi etter at jeg har klart sagt ifra at det vil jeg ikke og prøver tydeligvis å komme meg bort fra dem så fort som mulig. WTF IS WRONG WITH THEM

Av og til er det noe galt med kvinner også. For eksempel at de innbiller seg seg at en mann forsøker å bli med de hjem selv om han kun slår følge siden det er i samme retning som han bor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han fulgte meg så fort og helt til døra at jeg smelte den igjen i trynet hans før jeg låste enda kjappere.

 

Klart hysteriske kvinnfolk finnes, men du forstår ikke helt hvordan det er før du opplever det. Jeg skjønner godt hvorfor så mange kvinner er redde og antar at du følger dem. De kjenner deg ikke, vet ikke dine intensjoner. Ikke ta sånt personlig. Hadde jeg ikke vært en frekk bitch som smelte døra igjen tidsnok så vet jeg ærlig talt ikke hva som hadde skjedd.

 

Edit: i han sin versjon av historien er jeg sikkert en hoven bitch som ikke satte pris på at han skulle tvinge seg på å følge meg hjem og "holde meg trygg" ellerno sånn bullshit og alle hadde trodd jeg var bare en utakknemlig jævel. Det er fint med gode intensjoner, men ikke følg en jente til døra mot hennes vilje ever.. du ser ikke ut som en sjarmerende, god kar men kind of a stalker psycho.

 

Selv om han ikke skulle trengt seg inn hos meg er det fortsatt ekstremt upassende å følge en singel, liten kvinne som bor alene helt til døra når hun har sagt nei. Var litt som om han ville vite hvor jeg bodde, og den tanken er enda mer skremmende.

Endret av BuffyAnneSummers
Lenke til kommentar

Mennesker som har det moro med å gå på sider for folk som sliter og oppføre seg ufyselig for å få en reaksjon ut av alle og enhver. Jeg misliker troll generelt, men disse er ekstra motbydelige.

I samme kategori, e-celebs som livnærer seg på slik oppførsel. Spesielt en som det eneste han har å være stolt over i livet er "profesjonell" trolling. Meningsløs eksistens.

Og hva er greia med at "autist/autistisk" er blitt så populært som skjellsord? At det er veldig sjelden disse menneskene får straffen de fortjener.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...