Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke om jeg skal lage meg snapchat. Mange kompiser har det, men jævla teit å ta bilder av seg selv hele tia og sende til andre, eller hva sender du Amberlamps?

 

Pokker så koselig. Jeg har alltid hatet å ta bilder av meg selv for det ser så innmari dumt ut, men nå kan jeg stå i butikken å posé uten at jeg er klar over det... hahaha faen

Endret av Amberlamps
Lenke til kommentar

Når man vet at noe er galt, men man ikke burde konfrontere personen(e) for å unngå drama. Liker virkelig ikke å være falsk, og si noe jeg ikke mener. Prøver derfor å unngå de(n), det gjelder så mye jeg kan, men det kommer jo alltids en situasjon der det ikke fungerer.

 

 

 

Regner med de(n) det gjelder, ikke har oppfattet at jeg har forstått at det er noe som foregår heller.

Enda mer irriterende når jeg ikke vet hva jeg liksom skal ha gjort galt heller. Kan virkelig ikke fordra når noen ikke klarer å være ærlig, og si det direkte når noe er galt. Hva er poenget? Slik jeg ser det er sannsynligheten større for at problemet blir verre, jo lengre tid det går før man faktisk konfronterer noen med problemet.

 

 

Det er i slike situasjoner, det er lett å begynne å tvile på hvorfor man var så grei som man var. Virker jo som noen aldri blir fornøyd, uansett hvor mye man bryr seg, hjelper og gir.

Endret av Cakenommy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

det er hans valg. linux har ingen spill og er det dessuten hans valg om han vil ha windows7 eller linux med linux er det bare trøbbel mens med microsoft så fungerer alt

 

med untak av når lisensen går ut fordi jeg kjøpte nytt grafikort og jeg må kjøpe ny lisens XDXDD

 

hvis du vil ha noe som bare funker så er microsoft dårlig da kjøper du en mac altså herregud jeg trodde dette var allmenn viten

Lenke til kommentar

Medieenheter uten AUX-inngang irriterer.

:dremel:

 

Fiksa det nettopp med å forandre litt diverse i regedit. Så står det berre att å innstallere alle programma på nytt, samt passe på at steam-spel ikkje prøvar å snike seg inn på SSDen.

Nå har Steam endelig kommet med en oppdatering hvor man kan velge hvilken disk hvert spill skal installeres på.

 

Ellers kan du bruke det jeg alltid har brukt; Steam Mover. Her har man i tillegg muligheten til å flytte spillene frem og tilbake mellom SSD og HDD slik at man kan oppbevare tunge spill på HDD til man skal spille de og overføre.

Lenke til kommentar

Når ble "den er større" et godt argument når det gjelder mobiltelefoner?! Jeg trodde hele poenget med mobiltelefoner var nettopp det at de skulle være mobile? Jeg har hatt samme telefon i mange år og den er liten nok til at jeg kan ha den i bukselommen uten at den knekker når jeg setter meg ned. Nå begynner den å gå på tverke og desverre må jeg nok kjøpe meg en telefon som er like stor som mine to forrige telefoner til sammen!

 

"Hvorfor skal jeg kjøpe denne leiligheten og ikke den i blokka ved siden av?"

"Fordi soverommet her er bare halvparten så stort!"

 

Grumpy-old-man.jpg

Endret av Patrick123
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...