Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, faen! ain't nobody got time for that! spesielt gamle folk som bruker opp hele plassen med sine store romper og skal jammen meg ikke flytte seg eller gå noe fortere! MOVE BITCH!

 

 

 

Flinke meg, har klart å miste bank-korte!!! :( så det funker jo ikke :/

 

Jeg kan det jeg trenger for å shoppe på nett i hodet, så jeg trenger ikke bankkortet :D

Lenke til kommentar

At jeg ikke har selvkontroll når det kommer til julekalenderen! daam, vanskelig dette!

Fyll den med trankapsler.

 

Tror noen burde kjøre noen undersøkelser på Jensemann. Trokke han har det helt godt med helsa si. Krever jo full kontroll på alt og alle i Norge.

Kanke kjøpe alkohol etter klokka 6 på lørdager. Kan ha søndagsåpent de to helgene før Jul, men ikke faen om man kan selge alkohol da.

Det er for sykt. Butikker kan ikke være søndagsåpne hvis de er over 100 kvadratmeter...

Derfor bruker man midler og ressurser på å lage en separat butikk for å kunne holde søndagsåpent. Jeg må bare spørre HVA FAEN er det folk tenker med? Det er det latterligste jeg noen kan har vært borti men vi aksepterer det likevel.

 

Jeg hadde nesten skjønt vitsen om de ikke kunne ha søndagsåpent i det hele tatt, men det de har gjort her er bare å gjøre det ekstra vanskelig å ha søndagsåpent. Den regelen er jo bare så forbanna latterlig for det gjør jo ting mye vanskeligere for folk som driver eller jobber i butikk, og for kunder som må stå en time i kø som strekker seg til inngangen av butikken.

 

Kan de ikke holde hviledagen hellig for folk som ønsker det da, ved å gjøre sånn at det er mulig å reservere seg mot å jobbe søndager? Fagforbundene kan håndheve dette og gjøre noe nytte for seg.

Slik kan man også skape flere arbeidsplasser, hvertfall for studenter som meg som ikke trenger en "hviledag" basert på gammel tradisjon.

Endret av coyotemannen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...