Gå til innhold

HTC Desire HD - Generell diskusjon/levering/leverandører


TheMoonMan

HTC Desire HD  

507 stemmer

  1. 1. Kommer dette til å bli din nye Android telefon?

    • Ja, uten tvil!
      314
    • Nei, dette er ikke noe for meg
      58
    • Jeg har ikke bestemt meg enda
      135


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Øøøhhh, nå har chess.no endret leveringsdato til "forventes inn" 08.12.10!

 

Hehe, blir uhyre spennende dette her...! Om det kommer en übernice Windows Phone 7 innen Desire HD, så er jeg redd jeg skifter beite :p (Som f eks HD3).

 

Men såklart, jeg vil helst ha Desire HD først...fordi jeg ganske enkelt tror WP7 trenger en eller 2 oppdateringer etter lansering før den har nok kjøptt på beinet...men dette er jo kun spekulasjoner! Er helt hypnotisert av det minimalistiske WP7 om dagen :p

Endret av TheMoonMan
Lenke til kommentar

Øøøhhh, nå har chess.no endret leveringsdato til "forventes inn" 08.12.10!

Tror de har solgt ut sin første batch.. bestilte for en uke siden og fikk beskjed når jeg ringte istad at jeg ville få min så fort den kom inn(de regna med den 15e)..

 

Bestilte også da det stod 15., får håpe det stemmer. Takk for opplysning.

Lenke til kommentar

 

Til deg hazzie, som lurer på om WP7 kommer før Desire HD (http://www.gsmarena.com/microsoft_preps_wp7_event_on_11_october_will_launch_it_on_21st-news-1957.php)

 

De sier her at lanseringsdato på WP7 er 21.oktober, da tviler jeg sterkt på at noen rekker å lansere en telefon med OSet på før Desire HD kommer ut.

 

Jeg bestilte Desire HD fra Netcom med Supertalk for 1799,- Totalsum med abonnement ble 3346,-

Det virker jo latterlig billig men jeg håper jeg ikke får en mail fra Netcom med nye priser.

Noen flere som har gjort det samme?

 

Jeg bestilte akkuratt samme som deg, dagen den ble lansert. La merke til de jenket opp prisen med 600-700kr dagen etterpå. :) Tror ikke de endrer priser, jeg har hvertfall allerede fått bekreftelse fra moobi som skal sende mobilen. Vi er heldige som har fått så fin pris!

 

Kommer noen wp7 mobiler før denne blir sendt skifter jeg også lett beite:)

Lenke til kommentar

Jeg har bestilt fra Komplett.no og der står det at forventet sendingsdato er 9 oktober fra dem. Noe som vil si at jeg kansje har den den 12-13 okt smile.gif

Gleder meg som en unge til å få den inv_biggrin.gif

 

ikke for å strø salt i såret, men har en følelse av at Komplett spekulerer i urealistiske release-datoer. Bestilte kamera med dem i vår, og de skubba på release-dato 6 ganger, totalt 2,5 måned. Det eneste sikre er å vente på offisiell info fra HTC, alt annet er spekulasjoner - og så lenge dette ikke er kommet så driver de vel med beta-testing og planlegging av utrulling ennå...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm

Har også bestillt fra Komplett. Står forventet sendedato 13.10. Har HTC kommet med en dato? Sorry hvis det er skrevet før (A)

Får kose meg med Magicen fram til da, men faen den har så liten skjerm! :(

Lenke til kommentar

Hvordan avbestiller man? Tenker at jeg må avbestille én av dem når den tid kommer. Må jeg ringe?

 

Hva er poenget med og bestille mobilen fra flere steder, det lager bare masse jobb for alle parter. Må bare si at det er fryktelig irriterende med slike mennesker.

Regner vel med at du er en "fjortiss" :)

 

"Fjortis er en uhøytidlig betegnelse på en person i begynnelsen av tenårene som er preget av den kroppslige og følelsesmessige overgangen i puberteten. Uttrykket brukes særlig om jenter på rundt fjorten år med en personlighet og atferd som er veslevoksen, barnslig og fnisete, energisk, bedrevitende og opprørsk."

 

 

Hva FAEN har det med fjortis å gjøre? Jeg er i 20 årene, så nei jeg er ikke "fjortis". Grunnen til at jeg bestiller på flere steder er for å øke sjansen min for å få den tidlig. Så når du drar frem ordet "fjortis", så burde du heller si "smart". Jeg er langt fra den eneste som gjør dette.

Lenke til kommentar

Burde vell gå ann og kontakte Moobi som er leverandør til Chess og Netcom for å høre når den første batchen kommer. Ser det er blitt nevnt 15/10 på Chess. Da burde ikke Netcom være dårligere. Vil nok tro at de som bestillte telefonen 15.september får den før dem som bestilte igår.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...