Jump to content

Teac

Medlemmer
 • Content Count

  4285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

164 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14521 profile views
 1. Er ikke ute etter synsing. Jeg ønsker å "slette" mitt medlemskap, kall det hva du vil. Vil ikke mine poster også forsvinne da? Fikk svar på det jeg ønsket.
 2. Teac

  Beste bensinrabatt?

  Ikke meningen å forsøple tråden med mitt forrige innlegg, beklager. Jeg fyller alltid på Shell med trumf og 365. Dette er jo to helt selvstendige systemer hvor poeng/penger havner forskjellige plasser. Jeg trodde dette også gjaldt Coop, men der tok jeg grundig feil. Coop er visst mye mer restriktiv da.
 3. Ønsker å trekke meg ut av dette forumet. Det er ikke slik det en gang var. Dersom jeg sletter brukeren min, vil alle innleggene mine og trådene mine også forsvinne? Jeg har sikkert postet dette spørsmålet på feil plass, men orker ikke å analysere hvor det måtte passe inn.
 4. Teac

  Beste bensinrabatt?

  Ok, det var jeg ikke klar over. Da lønner det seg i hvert fall ikke å fylle på Esso. Var i kontakt med Trumf for å høre om det var mulig å registrere mastercard slik som vanlig debetkort. Det var dessverre ikke mulig. Ikke noe problem, men hadde vært litt lettere å kun brukt et kort.
 5. Jeg uttaler meg på bakgrunn av egne erfaringer og det jeg har opplevd. Det TS spør om er om ting registreres av politiet selv om det ikke er havnet i bøteregisteret. Svaret er ja. Det kan en enkelt finne ut ved å lytte til politiradio en halvtimes tid en lørdagskveld. F.eks oppfører du deg mindre bra på byen kan du få pålegg om å fjerne deg fra sentrum. Her trenger du ikke få noen form for bot, men kun en muntlig advarsel og dette skrives ned. Spørsmålet til TS er todelt. Først, finnes det et slikt register, deretter kan man i så fall kreve å få dette utlevert. Jeg uttaler meg om førstnevnte, og her vet jeg ikke om en kan vise til noen hjemler. Jeg trodde at noe poenget med dette forumet for "mannen i gata" og denne forumdelen var å ta ting ned på jorda. Gjøre det litt mer forståelig. Så klart må noen ting henvises til lover. Det at du viser til et lovverk som ikke er tredd i kraft enda svarer vell ikke på spørsmålet. Mulig jeg har misforstått hele opplegget her, og at denne delen er forbeholdt jusstudenter og hobbyadvokater. Da trekker jeg meg i så fall stille og rolig ut fra denne delen av forumet. Her sier jeg på ingen måte at kun politiet kan bruke det uttømmende vandelssaker mot deg. Fint om du leser skikkelig neste gang. Virker ikke som du er klar over, men visa i form av innreise til Usa må fikses før du reiser over. "spørsmålet" var ment som hva en rutinemessig sjekk av grensevakten har tilgang der og da, ikke hva dem kan se under visabehandling.
 6. Teac

  Beste bensinrabatt?

  Har ikke testet, men vil tro at en kan gjøre det på samme måte som trumf+365. Det er jo to forskjellige "systemer" . Kortene registrerer hver for seg.
 7. Teac

  Beste bensinrabatt?

  3,65 % kontra 4 % utgjør ikke så veldig mye. Viktigste er at dere stapper inn trumf/coop kortet før dere setter inn 365 mastercard.
 8. Fungerer det fint å ha den kablet med nettverkskabel?
 9. Hvilke usannheter snakker du om? den posten din er da ikke annet enn forsøpling. Alle innleggene i denne tråden konkluderer med det samme. Jeg skriver hva systemet hans vil trekke. i5 2500k overklokket til 4ghz, 560ti, 2 harddisker. Jeg nevner at det ikke er lurt å ha et system hvor en ligger tett opp mot effektivitets grensa pga blant annet varme, men også at jalla-merker på psu ikke alltid levere det de lover. Det som LMH1 også nevner er essensielt med rippelverdier.
 10. Tyder på at den trådløse forbindelsen er for dårlig. Har du testet med et enkelt dokument på noen få linjer? Har hatt mye trøbbel med min Canon trådløst. Kan være en ide å slette drivere og legge inn på ny igjen også.
 11. Poenget her var at det ikke er lurt å ha et oppsett som ligger tett oppunder/på effektivitetsgrensa. Faktorer som varme kan spille en rolle. På en annen side så spiller det liten rolle om en har kvalitetspsu type Seasonic, enermax osv. Nei. PSUer merkes ikke etter hvor mye effekt de trekker fra veggen, men hvor mye effekt de kan levere. En 80% effektiv 500W PSU vil da trekke ~625W ved full last. En i5-2500k når typisk 4.7GHz på ~1.35V, du ser typisk på 40-50W økt strømforbruk av dette. Er det vits i å poste når du åpenbart ikke har peiling? Gikk litt fort, regna feil vei. 500 watt med 80pluss skal såklart være 500/0,8 og ikke motsatt. Jeg fant da frem til hva hans system vil trekke. Fint om det at du stod på feil side av senga i dag ikke går utover oss her inne
 12. Nå hadde jeg nok venta. S3 ryktes å få et eget show, dvs ikke avdukes på MWC. Mener å ha lest at mars engang. Mulig vi får se den i butikk sent april eller tidlig mai(?) Jeg tipper at Sammy vil lansere denne samtidig som iPhone 5, det ville i hvert fall vært morsomt
 13. 500 watt bør gå grei, men den kan slite ut psuen over tid. La inn specsa dine her. 500 watt. 80 % effektivitet --> 400 watt. Da skal du teoretisk ha 35 watt til overs på full load. (ps. la inn en klokk på 4 ghz og 1.4 i volt)
 14. Ja, det er klart. Men det har jo kommet frem tidligere at Apple ønsker å ha mer kontroll over produksjonen. De ønsker å være mindre avhengig av Sammy osv. Bare synd at de får så stor makt.
 15. Tipper det ja Har ikke klart å finne en negativ test av kameraer enda. Ser du på diverse forumer så virker det som de fleste er ganske så fornøyde. Synes i grunn det kun er Canon som har klart å komme opp med noe fornuftig i dette segmentet. Det som Nikon presset ut i forrige uke så ikke bra ut. Dem tror at desto flere megapiksler desto bedre.
×
×
 • Create New...