Jump to content

MiKA7

Medlemmer
 • Content Count

  1125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jagerfly bruker også turbofan motor, bare med low bypass mens passasjerfly er high bypass.. Cruisefart på en A320 er 871km/t mens en Q400 har cruisefart på 667km/t så man kan vel regne ut tiden en Q400 bruker på samme strekning som en A320 bruker 50min på..
 2. Kjøpte min Mag Safe lommebok m/ sporing hos Elkjøp par dager etter lansering.. Er forskjellige farger på forrige generasjon og den nye, så er manglende info fra butikkene ja..
 3. Bestilte på Telia i går og fikk beskjed om at den var på vei i 1 tiden, men feil leveringsadresse her og😂 (heldigvis ikke såååå langt unna så får tatt den med fra jobb)
 4. Kom vel en ny Airdrop i 2012 som ikke var bakoverkompatibel.. Måtte sette inn nettverkskortet fra en 2012 MBP i min gamle 2011MBP og da funket nye Airdrop med en patch.
 5. Risikerer 90euro bot i Rotterdam for å ikke kunne identifisere deg, de vil nok sannsynligvis akseptere et norsk førerkort men allikevel. For meg som reiser veldig mye både i jobb og privat så er ID-kort helt genialt for da kan jeg la passet med div visum ligge trygt hjemme når jeg ikke trenger det.
 6. 2% dropp i løpet av natten med 12 Pro og iOS 14.3 så er blitt litt bedre på min:)
 7. Lekt med den ett par timer og synes ikke den er noe vondere å holde enn XS’n jeg gikk fra.. føles litt glattere rundt sidene dog..
 8. Da var dhl på døren med skjermbeskytter og en iPhone 12 Pro graphite🥳 sto mellom den og blå men begge ser like fine ut og angrer ikke på valget når jeg fikk den i hånda! Kan bekrefte at fingeravtrykk setter seg på stålsidene så fort man tar den ut av boksen😂
 9. Testet akkurat her, og den dukker opp både på mac og iPhone uavhengig hvor jeg lager den.. Har du sjekket iCloud konto at den synkroniserer påminnelser, på begge enhetene?
 10. Enig med deg der, men endte opp med 12 pro for det.. synes det er enda mer synd at de har splittet pro modellene på kameraene egentlig😑
 11. Åpner de for forhåndsbestillinger midnatt på Apple.com? Har aldri bestilt fra Apple sin hjemmeside ved lansering Edit; forhåndssalg fra kl 14 på fredag
 12. Kjøpte en MacBook Pro i sommer som ankom DOA fra Apple.no. dro ned til Eplehuset og fikk de til å dobbeltsjekke om det var noe de kunne gjøre, men de anbefalte meg å ringe Apple som jeg gjorde. Apple ville selv ta seg av dette og sendte UPS som kom på døren og hentet MacBooken dagen etter. Så var veldig ryddig og gikk overraskende fort alt sammen.
 13. Stemmer valgte i9 2,4, 32GB og 5600m GPU. De par første gangene jeg kjørte var på strøm, men får samme resultat på strøm så litt imponert over det.
×
×
 • Create New...