Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

når er neste episode på tv og og korleis kanal ?

 

På norsk tv tenker du på vel?

 

Neste episode sendes førstkommende torsdag (enten 21:30 eller 22:00) på Fox Crime Norge. Dessverre sender kanalen ikke i HD. Det er episoden vi snakker om som ble sendt natt til mandag som sendes da.

 

Dette er slik du får kanalen / plasseringen:

- Canal Digital Parabol: nr. 96

- Canal Digital Kabel: nr. 99

- RiksTV: nr. 14

- Altibox: nr. 28 (Lyse: nr.30)

 

 

Neste episode i USA sendes søndag som vanlig. Eller natt til mandag norsk tid.

Endret av Mahavishnu
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jaggu på tide Jon Bernthal (shane) vart tatt av dage!

 

makan til dårleg skodespelar!

 

Få ei kule i knollen på drittungen carl så snakker vi!

 

Hæ? Jon Bernthal har kanskje vært den beste skuespilleren på serien denne sesongen sammen med Andrew Lincoln og Norman Reedus.

 

Jon Bernthal og Andrew Lincoln er bra, men Norman Reedus er bare bad-ass (ikke en dårlig skuespiller, men ikke nødvendigvis en bra en heller.)

Lenke til kommentar

Norman Reedus har allerede levert bra når han har blitt servert bra materiale av forfatterne. Som spesielt Rambo-episoden hans, og det tiltross for at jeg nærmest hata karakteren i sesong 1.

 

For at en skuespiller skal fungere må manuset også være bra, og fungere for skuespilleren. Eksempelvis Mad Men som ikke hadde vært like fantastisk hvis ikke forfatterne hadde skrevet så bra, og faktisk tilpassa spesielt Jon Hamm så bra inn i rollen som Don Draper.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Bortsett fra de siste 2 minuttene, så er jo dette "Days of our lives" ute i naturen... Hvis ikke neste episode blir bedre, gir jeg opp hele serien! ohmy.gif

 

Poenget med serien er jo faktisk å se hvordan mennesker eventuelt oppfører seg i en slik krisesituasjon, ikke "omg zombies r fun 2 kill".

Endret av Vrengtpolvott
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Nå fins det en gylden middelvei, og denne sesongen har det vært langt litt på feil side av den, selv om jeg ikke klager av den grunn. I tillegg vil jeg si at overlevelse heller ikke har fått veldig mye spalteplass, men dette endrer seg forhåpentligvis når de mest sannsynlig må forlate gården.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Daryl BOMMET? Useriøst, er som om Chuck Norris skulle fått strekk etter et rundspark.

 

 

Ellers, blitt merkverdig mer fart over det hele etter at Darabont forsvant ut. Smått sjokkert over at T-dog fikk noen setninger i episoden, selv om ingenting som ble sagt var vettugt.

 

 

Som en siste trivia, i følge Kirkman var det ønsket å drepe en karakter til i denne episoden, men manusforfatterne fikk dem på andre tanker. Ut fra tidligere spoilere kan dette virke å være snakk om:

 

 

Lori

 

 

 

Setter det i spoiler just in case.

 

 

Til slutt guttaboys, jeg håper dere er flinke med prevensjonen. Guttungen i serien oppfører seg som gutter flest, så for å unngå at dere ender opp med en sønn dere vil hate grunnet irrasjonell oppførsel:

 

 

use-condoms-640x768.jpg

 

 

Men må le av Lori. Husmoren som kjefter på andre kvinner for ikke å gjøre kjøkkentjeneste er verdensmester i å miste Carl av syne.

 

 

Og her er bilder fra sesongfinalen:

 

 

 

daryl-as-zombie-TWD.jpg

Lori-grmies-as-a-zombie-zombie.jpg

rick-grimes-as-a-ombie.jpg

glenn-as-a-zombie.jpg

 

Vart du skræmt no?....bare kødder, klarte ikke la vær. Er fan-made, ikke ekte. Pust ut, vi må ha litt skrekk i en zombie-tråd.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...