Gå til innhold

Steam tilbuds- og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig, skjønner heller ikke hvorfor det ikke er mer vanlig. Foreløpig har jeg ikke kjøpt noen spill på salg denne gangen, får se om jeg vurderer torchlight 2, eller kanskje expansions til skyrim, men føler de kunne vært enda billigere, civ5 er det eneste spillet jeg har sett med "Oppgrader fra vanlig til ultimate edition" og det har kommet nå nylig bare, hvorfor blir man alltid rævkjørt om man kjøper spillet litt tidlig? Er snart så jeg ikke gidder det lengre.

 

AtW

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har sett noen andre spill med "oppgrader"-muligheten tilgjengelig, men kommer ikke på navn akkurat nå.

 

Finnes sikkert, poenget er at alle spille burde hatt det, istedet sitter man der og det er like dyrt å kjøpe DLCer som det er å kjøpe en fletta ny ultimate edition med orginalspillet.

 

AtW

Lenke til kommentar

Spillselskapene utnytter de mulighetene de har fått siden 10 år siden.

 

Den gangen ble ett spill sluppet som en komplett pakke med alt inkludert, mulighet for community modding og deling av skins, maps etc. Oppgraderinger kom sjeldent og var med betydelig innhold.

 

Etter at bredbånd er blitt utbredt hos alle gamere så har de økonomisk ansvarlige gradvis utviklet et kynisk system. Fordi de har muligheten til det.

 

-Kjøp spillet på forhånd uten å vite nøyaktiv hvor vellykket spillet er. Kanskje har de lekket falske overdrevne videoer om spillet for å gi et bedre inntrykk enn det faktiske produktet. Kanskje har de bare kjøpt merkenavnet til spillet og har ingen likheter eller kvalitetet som man faktisk skulle forvente av tittelen. Kanskje får du en helt ubetydelig bonus som i utgangspunktet skulle vært inkludert.

 

-Ta ut deler av det ferdige spillet og selg det som DLC en måned etter release. Fortsett å lage små minimalistiske DLC, gjerne med en kraftig fordel i online spilling.

 

-Lag DLC over lenger periode. Etter at du har solgt den første selger du en pakke som inkluderer alle utgitte og fremtidige DLC'er.

 

-Tving spillet til å være knyttet til en bruker. Ingen salg av bruktspill.

 

-Tving brukeren tilkoblet nett for å forhindre at spillet kjører hos flere offline brukere.

 

-Lag bonus som unlockes avhengig av hvor mange som kjøper spillet.

 

-Fjern alle muligheter for å modde eller lage ekstra materiale selv. Alt av utstyr, skins og maps selges individuelt som DLC'er. Resultatet er både mindre i utvalg og dårligere i kvalitet enn frivillige communities ville klart.

 

Kynisk verden er kynisk.

Endret av Abigor
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vurderer faktisk Fallout New Vegas. Men ser for meg at dette havner litt nede på backloggen, så er det noe vits med DLC-pakka? Er det noen man "må" ha, eller holder det med hovedspillet? Trenger jo ikke å kjøpe Ultimate pakka, men heller eventuelt plukke ut den/de DLC-ene som er verdt å ha.

Lenke til kommentar

Vurderer faktisk Fallout New Vegas. Men ser for meg at dette havner litt nede på backloggen, så er det noe vits med DLC-pakka? Er det noen man "må" ha, eller holder det med hovedspillet? Trenger jo ikke å kjøpe Ultimate pakka, men heller eventuelt plukke ut den/de DLC-ene som er verdt å ha.

Jeg er nok godt over snittet fan av fallout, men synes alle DLCene var verd å ha. Ihvertfall for 2.50, om spillet er verd tiden din er det verd prisen for de DLCene, er det ikke det, så er det ikke noen vits å kjøpe uansett.

 

Ellers må jeg jo si at Dom BFG framstår som en ekstremt dårlig deal selv på tilbud, det er ett overpriset spill i mine øyne.

 

AtW

Lenke til kommentar

Ok, takker for respons! Men prøver å la være å kjøpe ting selv om det "bare er 2,5 E mer", da det fort baller på seg i løpet av salget! ;) Selv om det appellerer til samlemanien. Mer et prinsipp enn økonomi. ;)

 

Men kjøper argumentet ditt, AtW, så da blir det sikkert hele pakka uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har kjøpt 22 spill til nå i salget. Det meste på 75% rabatt, et par på 66%. En god del av dette var indiespill, men har nok brukt 1000-lappen. Synes det er helt greit egentlig.

 

Nå lurer jeg på om jeg skal slå til på Left 4 Dead 2 med 75% når det kommer snart. Og jeg vurderer å kjøpe en 4-pack og spandere på noen kompiser.

Lenke til kommentar

Jeg syns DLC i NV stort sett var verdt det. Ikke spillt alle selv enda dog, da hovedspill + DLC + mods gjorde spillet så stort at jeg etter 60+ timer ingame måtte ha en pause fra verdenen :p Men blir vel i en eller annen ferie en gang at jeg fulfører saven. Ikke noe å utsette på kvaliteten på de av DLC'ene jeg har spillt igjennom i allefall! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...