Jump to content

JohndoeMAKT

Medlemmer
 • Content Count

  13805
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1459 :)

About JohndoeMAKT

 • Rank
  Maskot

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24167 profile views
 1. Joda, men det er ikke særløsninger som databaseservere tittelen peker til, det er alle systemer inkludert hjemme-PC-er, hvor SSD ikke er nødvendig om du ikke har Windows.
 2. Jeg har ikke tilgang til Ekstra, men dersom ekspertene sier at SSD-er er nødvendige så vil jeg mene at ekspertene tar feil. Et moderne system med normal mengde RAM vil med Linux ikke ha stor påvirkning på opplevd ytelse da innhold fra disk beholdes i virtuelt minne i RAM. Maskinen jeg skriver dette på har 16GB RAM og akkurat nå er ~11GB benyttet til cache som reduserer impact en spinnedisk vil ha på opplevd hastighet. Nå vet jeg ikke om artikkelen har adressert dette eller om det er oppgitt måltall, men i utgangspunktet er det vel bare Windows hvor bruk av annet enn SSD er en hårrivende opplevelse.
 3. Jeg tror det er ganske mange som her har missforstått hva det er de kjøper. Men det er jo bare fint for de dette faktisk passer for.
 4. Fattern overtok ny leilighet i begynnelsen av mai med Altibox og jeg ble overrasket hvor dårlig deres løsning var. En egen boks med egen fjernkontroll med en evighet knapper som både ser hjemmelaget ut og har dårlig brukervennlighet. Det tok et par dager før fattern hadde roen på kontrollen og jeg er ikke mye hjelp.
 5. Fuck. Da antar jeg at de samtidig fjerner Labs siden de over årene har fjernet omtrent alt av plugins der som har gjort Gmail brukbar. Høyreklikkpreview, bottom answering og quote selected er essensielle Labs-endringer, og de to første har de allerede fjernet.
 6. Det er for sent for meg. Jeg er allerede bitter og oppgitt etter å ha stemt mot DLD i 3(?) valg fra før det engang hadde et navn. Fuck alle.
 7. IT-Norge brydde seg heller ikke nevneverdig før det var for sent.
 8. Jeg får ikke lest artikkelen pga. paywall, men jeg er uenig i overskriften i seg selv. Delingskulturen er død. Det som "deles" i dag er lenker til proprietære innholdsbanker med brukerkontroll.
 9. Dere omtaler Varnish som helnorsk, det er jeg litt uenig i mtp. hvor stor del av begynnelsen av prosjektet ble utført av PHK. "Norskbetalt oppstart" er en bedre ordlyd. Hehe.
 10. Ah.. så om jeg vil ha en i hånda på lørdag formiddag trenger jeg en tidsmaskin. Jaja, da hopper jeg over det og kjøper den senere en gang.
 11. Jeg får opp en fraktpris på 59,- hos Lefdal. Har du URL eller screenshot?
×
×
 • Create New...