Jump to content

Bentein

Medlemmer
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har jeg bestilt RAM til guttungen, og gikk for de som ble lenket tidligere her hos Proshop. Takk for hjelp fra alle som bidro med tanker. Jeg endte opp med et bedre og rimeligere produkt enn hva komplett.no sin kjøpshjelp anbefalte. Så hadde bra utbytte av å spørre her. Lærte også litt mer om RAM. Er for så vidt enig med @BadCat at det kan være ganske lite ytelse å hente pr krone på dette. Men samtidig øker hastigheten i RAM også med ca 15% (litt avhengig av hvor mye CL utgjør i forskjell.) Og mengden minne dobles, så skal jo kunne merkes noe.
 2. Er ikke så high end bruk fra 11 åringen at det svarer seg. Er snakk om at han ønsket seg mer ram i bursdagsgave og jeg var usikker på om det i det hele tatt er noe vits, og hvis vits hvilken som er et godt kjøp. Skal han bytte ut alt i pcn må han nok bare spare til det selv. Men fått mange gode råd her, og lært litt mer om RAM. Utrolig hvor fort man blir utdatert når man ikke har drevet med dette i det hele tatt siden ungdomstida selv. 👴
 3. Så disse er et bra kjøp? Kingston FURY Beast DDR4 2666MHz 16GB (sort) - Minnebrikker (komplett.no) Hva er evt bedre på de fra Proshop som du lenket?
 4. 2 brikker som utgjør de 8GB i dag ja. 2x4GB. Er så vidt jeg kunne se når jeg sjekket kabinettet tidligere i dag 3 slots for minnebrikker. Siden disse brikkene jeg har linket har høyere klokkefrekvens enn hovedkortet støtter, burde jeg da like så godt spart noen kroner og kjøpt brikker med 2666mhz klokkefrekvens mener du? Men antar jeg ikke risikerer noen problemer med forskjellene i klokkefrekvens, og at det verste som vil skje er at guttungen ikke får brukt det fulle potensialet i minnebrikkene?
 5. Hei! På guttungens stasjonære vurderes en oppgradering av minne etter ønske fra han. Usikker på om det reelt er en flaskehals. PC spec i dag: Intel Core i7-8700 Prosessor ASUS TUF B360M-Plus Gaming, S-1151 hovedkort Gainward GeForce GTX 1060 3GB skjermkort Crucial DDR4 2400MHz 8GB ram. Prosessor holder vel godt tritt i dag også. Skjermkort vet jeg ikke helt hvordan holder seg. Og guttungen har selv utrykt ønske om mer RAM. Så kommer spørsmål 1. Er RAM her en flaskehals så det kan være greit å oppgradere? Hvis ja så kommer spørsmål 2. Har dag fått anbefalt disse: Kingston FURY Beast RGB DDR4 3200MHz 16GB - Minnebrikker - Komplett.no, er dette en grei oppgradering? Eller bør man gå rett til 32GB med det samme? Kingston FURY Beast RGB DDR4 3200MHz 32GB - Minnebrikker - Komplett.no
×
×
 • Create New...