Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Anyways, hvor gode er egentlig Chelsea?

Synes de er vanskelige å bli klok på. De har vært svake mot lag på øvre halvdel av tabellen, men vært gode mot de svakere lagene, i hvert fall offensivt. Abraham har nest flest mål i ligaen, men har ikke scoret i kampene mot hverken United, City, Leicester eller Liverpool.

Mot City i kveld var de gode helt i starten, men i andreomgangen hadde de ikke en eneste sjanse og så egentlig mest ut som West Brom under Pulis.

Lampard har ikke fått en like god start som f.eks Solskjær gjorde i United da han kom inn, men er dette også en honeymoon-periode som vil gå over? 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Problemet er at måten man bruker VAR på, suger. Disse to-centimeters offsidene er objektivt sett umulige å bedømme fordi bildeoppdateringen ikke er god nok. Eksempel på dette er allerede fra sesongens første match med Sterling involvert. Det gir ingen mening at man skal bruke fem minutter på å vurdere noe som bevist er innenfor standardavviket, når man i neste omgang lar være å dømme straffe på f.eks fellingen av Martial mot Crystal Palace.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
GnilreG skrev (2 timer siden):

Ja off, verste jeg vet når det er rettferdighet innvolvert i sporten.

Fotball finnes ikke rettferdig uansett hvor lenge du ser på dommeravgjørelser. Det er en myte at tabellen ikke lyver og alt det der. Tilfeldigheter har mye mer å si enn folk er villige til å innrømme.

VAR er laaaangt unna å få det viktigste riktig også. Det de har "rettet" mest på er marginale millimeter offsider, som bare handler om tilfeldigheter uansett. Et bein litt hengende igjen der, en rumpe ut der som skille off fra on. Er ikke det offsideregelen egentlig handler om.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Føles bare som det blir verre og verre. Argumenterte her før sesongen for at de burde vente med å implementere VAR, i hvert fall deler av det, og står fortsatt ved det. Jeg er ikke mot VAR, men skulle ønske de brukte lenger tid på systemet. Synes ikke det fungerer så bra i de andre ligaene heller, så det er ikke unikt for PL selv om det har vært verre i England. Godt mulig det blir mindre feil statistisk, men det føles likevel mindre rettferdig og når det først blir feil eller inkonsekvent er det mye kjipere enn en feil dommeravgjørelse. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt uenig.  VAR startet med veldig høy linje og stor beskyttelse av dommeren. Så ble man enig å justere til å ha muligheten til å overdømme feilaktig dommeravgjørelser. Nå viser de hva de diskuteter på storskjerm for publikum. Beveger seg riktig.  Lir nok mer tweaking utover også. Ikke blity brukt ekstreme tider heller imo.

 

Offsidemål er kjip når det er snakk om armhull og millimeter men synes den er grei.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...