Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Skulle likt å se oppstyret og dritkastingen om det var feks Terry som hadde gjort det.

Større sjanse for at han blir tatt bilde av med drakten til en lagkamerat på mens han banger ivei på kona hans. I tillegg skriker han rasistiske ord til en stakkar med feil hudfarge.

 

Du ser kanskje hvor dumt det blir?

 

Like a legend.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg leste artikkelen i går. Det var pinlig, tenkte jeg. Helt unødvendig å gjøre det, selv om jeg så for meg at det var gjort som en spøk. Media lager alltid saker ut av det og derfor må man også være forsiktig med interne spøker foran kamera. Men når jeg ser videoen kan jeg ikke annet enn å tenke, wow. Han sitter på drakten, han drar den vekk og han lager en liten spøk av det. For en håpløs greie å lage sak ut av.

 

 

Så kansje det ikke var tilfeldig at Suarez-saken er nettopp med Evra. Kansje tilfeldigheten er at Evra-saken er med Suarez?

 

Det her er pinlig.

Endret av Jørgen
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hahahahahaha!!! Klarte faktisk kunststykket og overse den tristeste kommentaren her inne i uke 23.

 

Godt jobbet toreae.... DEN koblingen du laget der, ut av denne saken, den krever sin mann!

 

Tuuuuusen takk!!! Følger det en premie med?

 

Poenget er der uansett. Tviler på at dette hadde hendt med Suarez og Smalling. Men du blir vel ikke lei deg for at jeg senker nivået ned til united-nivå for et lite øyeblikk?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har liten sans for å smusse en spiller for å sette en annen i bedre lys, og å diskutere med folk som bruker den logikken fører som oftest ingen vei. Men Suarez er jo som kjent ikke mors beste barn. Vi snakker om mannen som bet Otman Bakkal på banen. Hvis man skal trekke Evras historie frem, så kan man også få frem at Suarez slettest ikke er en engel. Det er trist at man angriper en person som reagerer på rasisme. Suarez ble dømt. En dom Liverpool valgte å ikke anke. Det her er en hendelse de aller fleste oppegående Liverpool-supportere jeg kjenner har lyst til å legge bak seg. For håndteringen av saken var mildt sagt elendig fra klubbens side.

Endret av Jørgen
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det er trist at man angriper en person som reagerer på rasisme. Suarez ble dømt. En dom Liverpool valgte å ikke anke. Det her er en hendelse de aller fleste oppegående Liverpool-supportere jeg kjenner har lyst til å legge bak seg. For håndteringen av saken var mildt sagt elendig fra klubbens side.

 

Suarez ble beskyldt av Evra. (Lite troverdig)

Dømt av FA. (Inkompetente)

Satt i gapestokk av Ferguson. (Hykler av rang)

 

De fleste oppgående Liverpool-supportere tar det ikke for gitt at Evra faktisk ble utsatt for rasisme.

 

Alle parter håndterte saken dårlig. Men det verste med det hele om man ser bort ifra om Suarez faktisk var skyldig eller ikke, var måten Ferguson reagerte da Suarez av fri vilje valgte å ikke ta Evra i hånden. Forståelig av Suarez om han ble urettferdig beskyldt for rasisme.

Lenke til kommentar

Det skal vel ikke så mye til for at Evra og Suarez havner rett i medias søkelys etter det som skjedde, uansett hvor lite og ubetydelig det er.

 

Jeg så ikke klippet fra Evra-saken før nå og trodde ærlig talt at han hadde dyttet drakten nedi shortsen sin eller noe sånt. Var virkelig det der hele greia?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...