Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Samme her, jeg synes iPhone har vært dårlig frem til iOS4 og 4ern av telefonen. Men når denne kom hev jeg meg på en da Android 2.1 hadde for mange svakheter. Jeg hadde først planer om å kjøpe Desire, deretter SGS som jeg begge droppet. Jeg satt på sidelinjen og vurderte Android telefoner i 6-8 måneder før jeg gikk for iPhone 4.

 

iPhone 4 er en telefon som bare fungerer og gir deg alle de gode funksjonene du stort sett trenger med en gang uten at du må bruke mye tid på den.

 

For de av oss som vil ha en telefon som fungerer, trenger den både i jobb og privat og ikke har tid til å bruke masse tid på ennå en duppedings er den perfekt.

 

Selvf. har iOS4 også sine mangler men det har alle. Hva som skulle være oppskrytt, om man selv evner å skille fakta og fanboyprat, er jeg litt spent på.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Hvor stor plass tar iP4 bildene og filmene? Vurderer å oppgradere fra 3G, men lurer på om 16 eller 32gb er veien å gå. Atm bruker jeg vell kansje 4 gig totalt på min 3G. Hører meget skjelden på musikk på den (bruker bare sporify da). Men vil bruke den som kamera og til video dersom det er så bra dom folk sier.

 

Any thoughts?

Lenke til kommentar

Har vært trofast bruker av HTC og Windows Mobile tidligere i mange år, siden min første WM telefon en Qtek 8310 til siste HTC Touch HD.

 

Har alltid vært skeptisk til iPhone, men gikk nå til det skrittet å kjøpe en iPhone 4. Angrer ikke og elsker nå denne telefonen. Har utrolig mange Apps på den som er praktiske og ha og som jeg faktisk bruker. TomTom funker utrolig mye bedre på den og jeg har så langt bare positive ting å si.

 

Men en ting irriterer meg, bruker Tele2 og hver gang jeg kopler telefonen mot PCn så kommer det evinnelige "Operatør oppdatering" opp. Dette skjer hver gang. Har selvsagt bootet osv. men det hjelper ikke. Må ALLTID klikke meg gjennom den Oppdateringsskjermen.

 

Mulig det har noe med Tele2 og gjøre siden jeg ikke har hørt andre klage på dette?

Noen som vet?

Lenke til kommentar

FFS!!! Problemer med mobilen. Til tider får jeg ikke slått på skjermen. Ingenting skjer når jeg trykker på "home knappen" eller av og på knappen. Er nesten som at telefonen er 100% tom for strøm.

 

Men detr er den altså ikke, for jeg kan mota telefon samtaler og og av og til er det mer som om at lys styrken er veldig svak og jeg ser bildet på telefonen så vidt.

 

Ingenting annen en tid/tilfeldighet får skjermen på igjen. Prøvd med trykke på knapper til fingeren blir sår, sette inn ladern. Slår seg på 1/50 ganger, altså helt random. 

 

Noen tips?

 

 

Lenke til kommentar

Ahhhh, synnsykt irriterendes. Har akkurat fått iphone 4, og skal til å aktivere den i itunes, og der får jeg beskjeden: '' the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported.''. Ringte telenor, og der fikk jeg vite at aktiveringsserveren til apple er NEDE!!!!, og ikke vil komme opp før Mandag igjen! hva FAEN?!

Lenke til kommentar

Ifølge min Google Reader (husker ikke hvilken RSS-feed den nyheten kom fra) er lime-whatever fra noen andre enn iPhone Dev Team, som er den vanlige releasegruppa bak jailbreaks. Jeg ville med andre ord ventet litt og sett hva som skjedde.

 

Det er FANTASTISK enkelt å bygge en orm, virus, whatever inn i et jailbreak app, og det skal litt til før noen oppdager det. HUSK det når dere jailbreaker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...