Gå til innhold

Hva slags person ser du for deg når du hører navnet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jostein er blond, i 40-årene, og har barn mellom 5 og 10. Han er gjerne høy, og typisk nordisk, og har jakt og musikk som hobby. Jostein jobber enten i militæret eller med håndtverk, og har en indre drøm om å spille gitar, evt. munnspill e.l. på en scene med et greit publikum.

 

Ronny

Lenke til kommentar

Ove og Thorbjørg er ganske platonisk gifte.. Med hverandre. De er begge fra samme lille bygd i trøndelagsområdet, men har flyttet "sørover" til et tettsted i nærheten av Oslo-fjorden. De er i midten av 50-årene, og ungene har flyttet hjemmefra, uten å stikke innom foreldrene sine så ofte.

 

Ove er litt slapp i fisken, har måne, og prøver å dekke den med hentesveis. Han nekter for at han trenger å bruke briller, og jobber som gartner. Nest eldste sønn på en gård, fikk ikke odelsretten, ville egentlig bli bonde.

 

Thorbjørg er litt ufiks på håret, og det er tydelig farget. Brunt. Eller kanskje rødt. Hun er høy, hengslete, og har en del "pedagogiske" klær. Thorbjørg jobber på en barneskole, og angrer på at hun ikke tok videreutdanning da hun hadde sjansen. Liker lange skjerf og fotformsko.

 

Saga

Lenke til kommentar

Mari er en sosial jente i slutten av tenårene. Hun er som tenåringer flest, og skiller seg ikke ut på noen måte. Hun er høy, og har et langt, svart hår. Kommer fra et middels stort tettsted, men passer best inn i byen.

 

Neste : Roar

Endret av Doppe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...