Gå til innhold

Den store Windows Phone 7-tråden


Gjest Slettet+32asd4f

  

20 stemmer

  1. 1. Har du en mobil med WP7 eller WP8?

    • Windows Phone 7
      10
    • Windows Phone 8
      10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+32asd4f

Ja, det er nok ganske sikkert at det blir et alternativ til standard qwerty.

Spent på hvordan det funker med særnorske bokstaver. Blir nok hakket mindre plass.

Lenke til kommentar

Nå går vi vel litt offtopic her, men skitt au; jeg ser tanken din bak appen, doffen45, men lurer på om markedet er særlig stort i og med at man har en billiard blogger og forum der man deler oppskrifter / kommenterer på hverandres oppskrifter.

 

Det er ikke meningen å virke negativ, men jeg skjønner bare ikke nytten av appen.

 

Hvis du vil gjøre markedet en god del bredere så kan du vel utvide til å omfatte flere typer mat, ikke bare smoothies? En god oppskriftsamling av sunne matretter har sannsynligvis et noe større nedslagsfelt.

 

-KJ

Endret av jevel
Lenke til kommentar

Har nå byttet fra Huawei U8800 med Android til Nokia Lumia 610 med WP 7.5. Etter første dagen er jeg meget fornøyd! Google-synkroniseringen med kontakter, kalender og mail gikk automagisk, til min store lettelse. :p

 

Først og fremst er jeg imponert over hvor lenge batteriet holder. Telefonene er veldig like spesifikasjonsmessig. Begge har 3,7 tommer stor skjerm og begge har cpu med klokkefrekvens 800 MHz, men Huaweien har litt større batteri (1500 vs 1300 mAh). Likevel varer batteriet vesentlig lenger med WP. Etter å ha fiklet med telefonen store deler av dagen har jeg fortsatt 67% igjen. Med samme flittige bruk ville Huaweien vært tom for flere timer siden. Herlich!

 

Ellers er det gledelig med menyer og nettleser som flyter mye bedre enn jeg har opplevd med Android. :) Har ingen større savn foreløpig, men det finner jeg vel ut av i løpet av noen dager med videre bruk.

 

En annen ting jeg og merket meg er at telefonen kobler seg til wifi utrolig kjapt, tar kun noen få sekunder. Har tidligere slitt med at det tar lang tid, at det til tider rett og slett ikke vil fungere (må restarte) og at wifi-nettet faller ut til tide og utide. Må for ordens skyld nevne at jeg ikke vet om dette skyldes telefonen eller problemer med Android...

Endret av sablabra
Lenke til kommentar

Vet ikke om jeg er blind, men jeg klarer ikke å finne ut hvordan jeg søker etter steder med bing kart? Har prøvd å trykke på kapasitive søkeknappen, men det bringer meg bare til bing søkemotoren. Kan sjølvsagt bruke nokia kart istedenfor, men det skal da være mulig å søke med bing kart og...

Lenke til kommentar

^

Har ikke brukt Microsoft's kart app så mye, men har du prøvd å trykke på forstørrelsesglasset i selve appen? Er det fjerde symbolet fra venstre, rett til høyre for de tre små prikkene (som du forresten også bør prøve å trykke på, hvis du ikke har gjort det ennå :))

 

Den kapasitive søkeknappen på selve telefon er generelt kun til websøk (samt litt andre ting avhengig av land og språk instillinger). Du kan dessverre ikke bruke den til å søke inne i apper.

Endret av tiefling
Lenke til kommentar

Du kan ikke søke i Bing-appen om område er satt til Norge. Bing-appen er så og si ubrukelig i Norge uansett...

 

http://vlacula.no-ip...lite/?ds=884366

Se der ja, der fikk jeg opp søke! Men som du sier er det helt ubrukelig, finner faktisk ingenting av det jeg søker på. Det satte en liten stopper for appen jeg tenker å utvikle... Kanskje det er mulig å bruke google maps til formålet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Ja, Bing kart fungerer dårlig i Norge. Glad Nokia leverer karttjeneste i tillegg. Det blir vel ganske så mye bedre i WP8, ettersom Nokia leverer kartene til alle telefoner.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

  • Low-end Windows Phone 8 phones will last year’s high end features.
  • Hva betyr det? At de billigste telefonene takler office og facebook? At det aller mest krevende spillet som ble gitt ut 31. desember skal takles av den billigste telefonen som gis ut 1. januar?

  • Windows Phone 8 will indeed include a new cloud-based browser proxy service that limits the amount of data used by Internet Explorer 10 and apps by compressing web traffic, similar to the Kindle Fire Browser, and which will save about 30% in bandwidth usage.
  • Ja, eller som opera gjør med opera mini.

It will also save data by handing off to Wi-Fi whenever possible.

BRA!

 

You will be able to see data use on an app by app basis using the Datasmart app and Local Scout will help you find WIFI hotspots.

Bra, men ingen unik sak at en app kan vise brukt datamangde.

 

You will be able to manage your Windows Phone 8 handset from your PC using a new Metro-style sync app or from the web, over the air.

Å kunne bruke mobilen fra en pc er vel ikke unikt, men noe som har vært siden forrige århundre.

 

You will be able to use SkyDrive not just for documents and pictures, but also for music and videos, and access them directly from new Xbox Music and Xbox Video apps.

Bra! Antar da at bilder og videoer man tar lastes opp til skydrive

 

You will be able to browse files on your phone using SkyDrive on the web, as you can do with PCs and copy content back and forth.

Her er jo spørsmålet hva man får tilgang til. Tidligere telefoner jeg har vært borti (ikke wp) har vært sånn at man ikke får tilgang til stasjoner hvor apper legges inn slik at man kan ikke fjerne rester elelr rydde opp når ting går galt. Jeg leser også at man skal kunne browse filer på telefonen fra skydrive. Artig da, når noen hacker seg inn på skydrive og tukler med telefonen til folk.

 

Skype will be more deeply integrated in Windows Phone 8, but it’s still a standalone app that can be removed by the user, the carrier, or the hardware maker, and not a deeply integrated component of Windows Phone 8.

Så hvem som helst, selv operatøren eller nokia, kan fjerne skype.

 

Microsoft is adding app-to-app communication using the same contracts functionality found in Windows 8.

Så facebook appen slenger ut statusoppdateringer om hvilke apper du bruker osv. tilsvarende hvilken musikk man hører på i spotify.

 

Windows Phone 8 will include new Office 2013-based Office apps.

BRA! Men er det bedre enn konkurrerende office pakker? Får man full støtte for eldre office dokumenter osv.

 

Alt i alt så ser det igrunn lovende ut, og WP8 ser ut til å bli det som 6.5/7/7.5 aldri ble. Man ser tydeligere tegn på sammensmeltingen av pc, xbox og mobil, fokus på skydrive og live tjenester, forbderet hardware med bl.a kameraet som brukes i dagens nokia 808.

 

Det store spørsmålet blir jo hvordan den klarer seg mot andre toppmobiler fra samsung, htc, apple og lg.

Her handler det både om at man skal ha codecer og filstøtte til å vise bilder og film samt spille av lyd i mange formater. Det handler om å ha ytelse nok til å spille de heftigste spillene i HD. Det handler om å ha appene som andre bruker, uansett om det er angrybirds eller andre. Det handler om å få en brukeropplevelse som kanskje er skadeskutt med pc windows mange konflikter, drivere, oppdateringer og kryptiske feilmeldinger. Hva det skal kunne gjøre og hvordan det fungerer i praksis er ulike ting. Hardwaren er også viktig på andre områder. Skjermen bør være stor nok, høyoppløst, responsiv, og med gorillaglass. SAR verdiene må enormt ned. Det må gi en mer eksklusiv følelse, og kvaliteten må være bra. Det er et tøft marked, og selv med gode modeller så er man ikke sikret suksess. Gleder meg til å se hva som kommer, lese de første reviewene og vurdere om det bli min neste mobil.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Har et lite spørsmål til dere guruer.

 

Min WP7 syncher automatisk bilde/filmer jeg tar til skydrive. Men bilder jeg sletter på min mobil blir ikke automatisk slettet fra skydrive?

 

Mobilen er nå sprekkfull av bilder/filmer, men jeg er livredd for å slette noe av frykt for at kopien på skydrive også blir borte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...