Jump to content

gulpetter

Medlemmer
 • Content Count

  2008
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

gulpetter last won the day on May 29 2017

gulpetter had the most liked content!

Community Reputation

3824 :)

About gulpetter

 • Birthday 11/02/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. gulpetter

  N merker

  Kva er poenget med å bytte det blåe feltet på bilskiltet til svart? Er det berre ein ting som idioter syntes er tøft, på same måte som det å køyre med tåkelysa på?
 2. Fortel meg litt om kva som er so spesielt med det norske NAV-systemet at andre land ikkje skal kunne ta det i bruk.
 3. Endå ein støtte til hengerkontakten, eg hadde akkurat same problemet, og flaut nok so fiksa verkstedet det med ein kjapp rens av kontakten.
 4. Eg gjorde noko liknande for mange år sidan, trakka over, og kunne ikkje gå på foten på lång tid. Legen sa at det ville bli normalt igjen etter kvart. Men over ti år seinare so har foten aldri blitt helt god igjen. Om eg var deg (og om eg kunne vere meg sjøl igjen då) so ville eg ha pusha på legen til å faktisk gjere noko med foten, i det minste ta røntgen av den.
 5. Det vil sei at jentene må bruke sjarm og personligheit for å kapre menn, i staden for kroppen sin? Å nei!
 6. Denne problemstillinga opner for nokre viktige spørsmål, og avhengig av svara so vil resultatet bli ein plass mellom "ingen fare i heile tatt" og "utsletting av jordkloda".
 7. "Cloud" er ikkje eit alternativ ein kan stemme på, men det dukker likavel opp under resultater?
 8. Men viss dippedutten allereie har internett-radio, kva er då poenget med støtte for FM (som er ute) og DAB (som er underlegen)?
 9. Det er jo litt penger det, då. Og samstundes må ein koste på seg eit låsbart garderobeskap der ein kan gøyme vekk dokka når ein får besøk.
 10. Eg er samd med Invader Zim. Teikneserievalden i Fortnite er ikkje verre enn t.d. Tom&Jerry, men det finst utruleg mange rævhol på internett, og det er fort gjort at bornet ditt blir ein av dei...
 11. Kor melder eg meg på protesten mot at ansatte får sparken etter kun ein anklage?
 12. Då er el-sykkel skaffa, og eg skal byrje å sykle i Bergen og omegn. Eg har ikkje sykla meir enn to-tre gonger i løpet av dei siste ti åra, og det var på aude landevegar. Er det nokon som har nokre tips for ein stakkar som knapt nok klarar å halde balansen på asfalt, långt mindre på brustein?
 13. Kan du ikkje ta ut setene av Vitoen? Då blir det jo straks mykje meir plass.
×
×
 • Create New...