Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min lille våte drøm er minst et kart hvor det er fokus på raske og actionfylte infanterikamper, uten det tyngste hardwareutvalget, men quadbikes, hummmers, blackhawk og stormpanservogner. Hvor fokus er å frakte infanteri til småsteder/baser/bebyggde områder rundt på kartet for å kapre disse, hvor fokus er å forsvare dette med hovedsaklig infanteri og muligens noen stationary weapons. Noe alla Valpariso på BC2, som er ett av mine favorittmaps, men håper da at i BF3 det blir utrolig mye mer bredde på kartet. I BC2 er det jo bare en rett linje du kan løpe i. Men kartet er et av de mest krevende og mest utfordrende å gjøre det bra på syns jeg, men også et av de mer intense infanterikartene.

Endret av Hyd
Lenke til kommentar

Jeg synes det er kult med infanterikamper hvor du gradvis kjemper deg fremover, eller må falle tilbake pga for stort press. Er så kjedelig når du har en bra kamp om et område med flere medsoldater og motsoldater for så at et helikopter kommer og gjør slutt på alt uten at noen egentlig kan gjøre noe.

 

Skjønner at folk synes det er morro med kjøretøy og slikt, men håper det er mulig med infantry only servere for oss som liker det. Ikke at det burde være noe problem for de som liker kjøretøy, for det vil nok være nok servere uansett :D

Lenke til kommentar

Tror jeg møter deg litt på middelveien egentlig, for jeg kunne tenke meg noe uten alt det tyngste av hardware, gunship og abraham tanks osv. Veldig på med infanterikamper. Men syns det hadde vært artig med heli osv, kunne i tilfellet hatt et som kun var ment for å frakte folk. Syns heli er et litt vanskelig tema i BC2, helt ubrukelig uten god pilot og skytter, men er de først det blir det veldig kjipt for motstanderlaget.

 

Kunne kanskje forlenget spawntime på heliene i BC2 i hvert fall. Blir spennende og se hvordan BF3 blir, men blir nok fett uansett. Det jeg tenkte med litt kjøretøy er at jeg har skjønt kartene skal bli _Veldig_ store.

 

Men, jeg vil veldig gjerne ha baner med alt av hardware tilgjengelig, veldig moro det også!

Endret av Hyd
Lenke til kommentar

Ikke missforstå meg :p Infanteri er gøy det også, men infantery mikset med kjøretøy er digg! Alt dette kan jo sikkert også innlemmes i diverse serververktøy.

 

Skulle ikke BF3 kart bli større enn BF2, og da er nesten vehicles ett must, med mindre løping går mye raskere og større sprint-duration.

Lenke til kommentar

Det fantes da en del infantery-only-maps til Battlefield 2 også. Blant dem Strike at Karkand (som med unntak av en og annen tanks og noen småbiler for det meste fokuserte på infanteri-kamper. Klart, størsteparten av kartene hadde en del hardware, som kamphelikoptre, tanks osv. Men det var fortsatt mulig å være infaterist på en del av dem.

 

Men jeg er faktisk enig i at det burde være noen infanteri-fokuserte maps hvor man kan kose seg med riflen, uten at det kommer comanchee-helikopter og dreper deg hardt og brutalt. Eller at man kan snike seg litt rundt i åpen mark uten å bli totalt drept av en gigantisk tanks. Takke seg til.

 

Når det er sagt, håper jeg helikopter-styringen blir noenlunde lik den i Battlefield 2. Der hadde de fått på plass en god balanse mellom vanskelighetsgrad og følelse av kontroll.

Lenke til kommentar

Jeg håper kartene kommer i forskjellige størrelser sånn som BF2142 og BF2(?) gjorde. Sånn at man kan mixe mellom store maps der man må ha godt lagarbeid for at noen kan nøytralisere armor, noen kan være på bakken og ta baser og andre forsvarer baser med armor. Eventuelt angriper baser med armor hvis man er offensiv.

 

Jeg har spilt mest BF2142 og der var det virkelig godt kartdesign. Folk kan si hva de vil om spillet, men kartene var helt fantastisk utformet. Kan trekke frem Cerbere Landing og Camp Gibraltar som meget gode infantry maps. Veldig lineære maps som BC2. Men likevel mer bredde og flere flankepunkter og smarte strupepunkter. Det var alltid mulighet for å flanke hvis man ble baseraped og gode squader gjorde gameplayet helt unikt.

 

For BC2 mangler godt kartdesign. De ser flotte ut for all del. Men det er veldig få baner som gir deg mulighet for å snike en hel squad til en base, det virker nesten helt tilfeldig hvilket lag som holder hvilke baser. Og det er omtrent null fokus på å forsvare baser, alle løper tilfeldig rundt og skyter på hverandre og tar noen baser her og der.

 

OG DET ER FORTSATT IKKE FUNGERENDE VOIP!

 

Hvis BF3 ikk kommer med fungerende VOIP fra (helst) uke 1 så mister jeg troen på DICE.

Lenke til kommentar

Kan noen forklare meg hva VOIP er? Syns noen servere har så bra miljø at om det er hva jeg tror det er, så kunne det vært en fordel. Blir gjerne kjent med noen fete folk osv. Clanmatch har jeg liten erfaring, ikke drevet med det siden CS var tingen.

Lenke til kommentar

Jeg er enig i at det er gøy med fly og stridsvogner, men det var en del maps på bf2 som ble ødelagt av at folk sto og jokka på spawnpointsene til flyene mens det andre laget overkjørte de fem som var interesserte i å vinne som lag. det bør være en form for straff for å oppholde seg rundt vehiclespawn over lengre tid.

Lenke til kommentar

OG DET ER FORTSATT IKKE FUNGERENDE VOIP!

Hvis BF3 ikk kommer med fungerende VOIP fra (helst) uke 1 så mister jeg troen på DICE.

Ventrilo, Muble og Teamspeak? Hvorfor skal du snakke med randoms?

Fordi det er veldig kult å få med pubbers på litt taktikk i blandt, og ikke bare med klanmedlemmene.

 

 

Lenke til kommentar

Kan noen forklare meg hva VOIP er? Syns noen servere har så bra miljø at om det er hva jeg tror det er, så kunne det vært en fordel. Blir gjerne kjent med noen fete folk osv. Clanmatch har jeg liten erfaring, ikke drevet med det siden CS var tingen.

 

Voice over IP, snakking in-game.

Er ikke så særlig lukrativt for meg iallefall. Har bare dårlige erfaringer med 13 åringer som skriker i micen mens jeg spiller CS.

Lenke til kommentar

Å prøve å innføre noen som helst form for taktikk i pub matches er i utgangspunktet et sjanseløst prosjekt. For det første blir du mest sannsynlig mutet ved første lyd, for det andre vil det være mer enn nok folk som bare vil gjøre faanskap. Selv om det kan gå fint, så er vel utfallet være det motsatt i rundt 90% av tilfellene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...