Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Jeg har ikke sett van de Beek noe særlig uten om i CL i fjor. Han spilte jo først og fremst i 10-errollen den sesongen, mens han har spilt mer sentral midtbane denne sesongen.

Om han kommer til oss, er det for å spille hvor? Kommer vi til å spille 433? Hvor god er han? Hva slags type er han? Kan han spille DM? Hva er hans styrker og svakheter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sexylubb1 skrev (20 minutter siden):

Sikkert erstatter for Pogba.

Det meste det siste halve året tyder på at Pogba blir i United, i hvert fall lite som tyder på at han vil bort eller at noen skal kjøpe han nå denne sommeren. Per nå tror jeg egentlig det bare er én mann involvert som vil ha Pogba bort, og det er Mino Raiola. Så jeg tror det er minimal sjanse, selv om man aldri vet helt sikkert i fotball.

Men erstatter for Lingard eller Mata? Det tror jeg er mer sannsynlig.

Jakobk skrev (8 timer siden):

Hva slags type er han? Kan han spille DM? Hva er hans styrker og svakheter?

Må bare basere ut fra det jeg har sett i CL. Van de Beek er helt klart best fremover i banen. Han er mye involvert i det som skjer offensivt, kvikk i beina. Han minner meg en del om Julian Brandt på Dortmund. Scorer mye mål (10) og har mange assist (11). Av alle de unge gutta som var del av det sykt gode Ajax-laget gikk han egentlig litt under radaren sammenlignet med de andre, som jeg synes er litt rart.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (2 minutter siden):

Hvem skal dere klage på da? 

De finner sikkert noen, for eksempel Pereira. Ellers fortsetter sikkert klagingen på Pogba, uansett hva han gjør :p

Personlig er jeg veldig glad i Lingard, har jo vært i klubben siden han var 7 år og avgjort finaler for oss. Aldri skjønt greia med å hate på egne spillere, spesielt når de er akademigutter.

Lenke til kommentar

Enig med Snik. Folk snakker om lojalitet og holdninger helt til en spiller ikke er god nok, da er det rett til helvete med første lyntog. «Støtte laget i tykt og tynt» er den mest brukte setningen i fotballverden, men samtidig den som korrelerer minst med oppførselen til fotballsupportere generelt. 

Endret av kandinsky
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig at man ikke skal *hate* Lindgard, men det må være lov å ha en mening ang. hans rolle i dette laget, særlig når han virker så lite engasjert rundt fotballen og mer interessert i mobiltelefonen sin (familieproblemer til side selvsagt, det kan han ikke noe for). 

For la nå oss være ærlig, han holder ikke det nivået vi alle håpet, og han virker ikke til å ha den etikken som f.eks Rashford har når det kommer til dedikasjon og trening. Og da hjelper det ikke at du er akademi-gutt eller ikke, da kan du ikke være i stallen. Og jommen har han fått 129912 sjanser også, så det må da være påtide å stikke fingeren i jorda og si at det er over? Han hadde fint skaffet seg en god kontrakt med en litt mindre klubb og fremdeles hatt en knallfin karriere. 

Men å *hate* ham og hetse ham, slik han har opplevd i det sosiale medier, det er selvsagt ingen tjent med og det er synd. 

Lenke til kommentar

Enig. Kritisere og mene er så klart lov, det jeg ikke liker er konstant reinspikka hat og hets som det har vært mot noen spillere og da spesielt Lingard. Er så lei av det! Dessverre en konsekvens av å ha mange fans verden over som ytrer seg på sosiale medier.

Ryktes forresten at Inter (sjokk) er interessert i han, det hadde vært ålreit å få til en sånn deal. Med mindre han plutselig overrasker og herjer når sesongen ruller igjen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Helt ærlig? Tror Inter ville passet ham ganske greit jeg? Svær klubb med masse vinnersjanser, masse fans, masse kjente fjes fra før, en og en *noe* enklere liga. God stall også! Skal ikke se borti fra at han hadde gjort det godt der faktisk. Håper det skjer, og at vi heller kan forsterke i noen som er litt mer gira i United-trøya :)

Lenke til kommentar

Ja, Inter hadde sikkert passet han bra sportslig. Det er jo nesten som b-laget til United nå :p

Har egentlig litt vanskelig å se for meg Lingard utenfor England, med tanke på den litt vanskelige familiesituasjonen hans. Klarer ikke helt å se for meg at han vil ut av landet når så mange er avhengige av han. 

Lenke til kommentar

Roma vil "gjøre alt de kan" for å få signert Smalling permanent:

https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/chris-smalling-manchester-united-transfer-18388619

“We'll do everything we can to keep them (Smalling og Mkhi), especially since they want to stay here. We'll find out in the future if we are able to or not, but I feel the players are on my side".

Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (11 timer siden):

Er vel stort sett det han har gjort i Molde? 

Jau. Spilte også stort sett 433 i starten i United frem til han ble permanent ansatt. Han byttet ikke formasjon på grunn av det, men ble tvunget fordi skadene begynte å komme. Herrera som var den som hadde bein på midten var blant de som forsvant ut med skade, og Fred var en elendig erstatter. 

Han fikk spørsmål om hvorfor han gikk bort fra 433 den gangen. Svaret var at vi ikke hadde motoren på midten som kreves i den formasjonen, og det har han rett i, det er en formasjon som krever en viss forflytningsevne, noe vi ikke hadde tilgjengelig på det tidspunktet. Løsningen ble 4231, stort sett - litt 352 og en sjelden gang 442 med en diamant sentralt.

Tidligere denne sesongen var det nok mange som tenkte at han skulle gå tilbake til 433 etterhvert som Fred begynte å bli god, men det har ikke skjedd, han fortsatte med 4231. Det har bært frukter etterhvert å holde seg til et system over tid, selv med veldig mange skader som førte til endringer på laget hver runde.

Spennende å se hva som skjer nå som det begynner igjen, når alle spillerne plutselig er tilgjengelige. Mulig Pogba får en myk start siden han ikke har spilt fotball på over et halvt år (og ikke regelmessig siden forrige sesong), og at han fortsetter med McTominay, Fred og Bruno slik som før korona.

EDIT: 

Det kan også være at Pogba havner i en fri tierrolle ut fra hva som har lekket fra internkampene som er spilt nå, med Bruno bak i klassisk åtter. Dette vil være offensivt, men kan være ganske dødelig i kamper United dominerer, når ballen skal holdes på og lag må brytes ned. Krever en enorm løpsjobb av Fred eller McTominay da.

De Gea
Wan-Bissaka - Lindelöf - Maguire - Shaw
Fred - Bruno
James - Pogba - Rashford
Martial

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

De fleste rykter har vel i lengre tid pekt på at United og Sancho er enige. Men at problemet er avtalen mellom United og BVB.

United er jo flinke på å betale for mye penger, så håper det går i boks.

Sancho, Rashford, Martial, Greenwood, Pogba, Bruno. Må tilbkae til 2008 med Tevez, Rooney, Ronaldo,, Scholes, Carrick, osv, sist var så hypa over offensive/kreative delen av laget. Og om klarer å holde på de spillerne over en 3-4 sesonger, Dean Henderson i mål, McT mer ferdig utviklet som DM, kanskje en til midtstopper, osv. Fy faen, det kan bli bra.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...