Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke veldig positiv til denne handelen. Ser man på Sanchez i seg selv, så er han utvilsomt en av PLs beste spillere og har et utrolig toppnivå. En type som har mange kvaliteter og kan gjøre ting på egenhånd - ikke minst avgjøre kamper. Hvor bra har han vært i år dog?

Når det er sagt dog, så blir han 30 år i dette året og vil, helt naturlig, miste endel av de ferdighetene han best på innen få år. Han vil miste fart og smidighet som sine viktigste egenskaper, men dette vil også gå utover sjansene han skaper, da han vil forsere færre spillere og komme til færre muligheter. Han har ikke høyden/spensten til f.eks. en Ronaldo, slik at headinger er ikke noe han vil vinne mye på. 

Han er gratis til sommeren, og United tar da eventuelt inn en spiller som høyst sannsynlig vil prioriteres foran både Martial og Rashford på venstrekant. Helt imot å ta inn en som snart er 30 foran å bruke unge spillere med vanvittige potensiale. Hvorfor gi fra oss en CAM til fordel for en kant, når det er i 10-er rollen vi faktisk har behov? Nå har Lingard levert i det siste, Miki leverte i starten av sesongen, så man ser jo hvor viktig denne rollen er. Mourinho spiller svært sjeldent med Martial og Rashford samtidig, det er som oftest Mata/Lingard/Miki på en kanten og Rash/Martial/(Sanchez) på andre. 

Behold Miki og gi han resten av sesongen på seg.

 

Lenke til kommentar

Alexis prestasjoner denne sesongen gjenspeiler det faktum at han ikke ønsket å spille for Arsenal denne sesongen. I ligaen denne sesongen har han levert like bra som Bale leverte i La Liga i hele fjorsesongen, bare for å sammenligne statistikk med en annen klassespiller. 

 

Sanchez fylte 29 år den 19. desember. En måned siden. Blir riktig nok 30 "i år" som du sier, men det er ikke akkurat i morgen. Mkhitaryan fyller forresten 29 år om 2 dager. 

 

Tror ærlig talt Sanchez kommer til å bli brukt i alle posisjonene bak Lukaku, med mindre han helt klart presterer mye bedre som venstrekant. Både Rashford og Martial vil fortsatt få muligheter, og en av de vil sannsynligvis "alltid" være på banen slik som nå.

 

Det eneste som gir meg bismak med denne overgangen er det faktum at Mkhitaryan kanskje vil få ut potensialet sitt i Arsenal. Det finnes derfor en sjanse for at Arsenal står igjen som vinnere av denne handelen, men det må tiden vise. 

 

At Sanchez muligens får 4,5 års kontrakt er noe overraskende, for han kommer sannsynligvis til å tape seg sakte, men sikkert jo eldre han blir. 

Endret av G27
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bare for å poengtere det, så er Bale de siste par sesongen i Real en ren katastrofe. Eneste grunnen til at han brukes, er fordi han er en av Perez' "Galacticos". Skadet store deler av sesongene og ellers helt forferdelig på banen. Bidrar med null og niks, noen målpoeng i blant, men ellers nada. 

Lett å si at det gjenspeiler prestasjonene, men hvorfor denne ekstreme droppen? Kunne vel gått i sommer, hvis det var så om å gjøre? Gir meg ingenting å få inn Sanchez som 10-er istedenfor Miki ihvertfall. Perioden det begynte å gå nedover for Miki var jo når vi møtte Liverpool, Chelsea og disse lagene, hvor 99% av kampbildet var "stå lavt, smelle ballen opp på Lukaku som ikke vinner noen ballen, og Miki blir løpende mellom". Ikke rart han slet  de kampene. Da ble det en nedoverbakke, men jeg har absolutt troen på at han blir en viktig brikke denne våren om han fortsette i klubben. Ekstremt bra i starten av denne sesongen og en meget viktig mann forårets vår. 

Lenke til kommentar

Jøss, hvis det stemmer får han et større kontraktstilbud enn hva flere Kinaspillere har fått. 

 

 

 

Edit: Jeg skjønner godt at Bayern trakk seg fordi de mente at Alexis krevde for mye lønn. Ingen tysker kan gi en spiller så mye lønn og se seg selv i speilet uten å blåse av seg huet. 

Endret av Mchansern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...