Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, kødder du? Glad jeg ikke er et like bortskjemt lunket glass med melk som deg. Å snu folks mening i fotball er som endre kurs for skip ala titanic. Ser du/dere ikke på kamper eller? Man skal dømmes etter prestasjoner, ikke etter rykte.

 

Ja, vi trenger nok en til på midten og jeg håper selv på signeringer, men sentralt har vi vært ace de to første kampene av sesongen. Vi kan diskutere De Gea, men resten har vært bare bra. Slutt å klag så jævlig hele tida.

 

Edit: Å ingen har vært mer kritisk til den sentrale midtbanen enn meg oppigjennom. Så da lover det kanskje godt at jeg ikke lengre sikler like heftig på Sneijder som jeg gjode rundt medio juni.

Endret av Game
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Akkuratt Alexis Sanchez er jeg litt bitter for at vi ikke gikk for, men jeg er usikker på om det er verdt å bruke £30m+ enrome lønninger for en spiller som ligger i Rooney rollen. Misforstå meg rett, jeg ønsker Sneijder til United, men jeg er også litt småkeen på å hente noe litt yngre og mer sultent. Jeg tenker litt på den godeste Mario Götse, men jeg har ikke sett nok av vedkommende til å påstå at han er god nok. Personlig tror jeg N. Sahin kunne vært noe for oss, men Real Madrid hentet rakkaren tidlig i sommer, så det skipet er seilt.

 

Er egentlig ikke så altfor mange spillere pr tid som frister meg. Om jeg var Ferguson, etter å ha bivånet spillet vårt den siste tiden, ville jeg sett ann til 31.august for å se ann om noe ble ledig på markedet til en god pris, ellers ville jeg rett å slett ventet til Januar/neste sommer.

 

Ikke glem at Cleverley og Welbeck også er "nye signeringer" itillegg til Youngie, Jones og De Gea.

 

Dette er kjempespennende dager og jeg er sjelegald for veien vi har tatt. Tror ikke jeg har vært så positiv før en sesong noen gang, så gira er jeg faktisk. Sålenge vi havner i topp 3 så er jeg fornøyd med resultatene, i år er det spillet og tendensene for fremtiden som er i kikkerten min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...