Jump to content

Aalton

Medlemmer
 • Content Count

  5379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Aalton last won the day on October 18 2011

Aalton had the most liked content!

Community Reputation

1286 :)

About Aalton

 • Birthday 09/02/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27666 profile views
 1. Det er ikke så mye et savn, men det er på en måte det allikevel. https://prisguiden.no/sok?pg-q=S+III&n=0 Her får jeg opp flere versjoner av Samsung SIII den ene har ingen spesifikasjon og de andre får ikke opp noen priser. Kan dere få fikset, eventuelt ryddet opp i feilene/manglene?
 2. Gratulerer så mye til Manchester City, nå har vi rota bort 5 poeng!
 3. Hva er det gutta driver med? Vi slipper ikke inn 4 mål på hjemmebane.. Herregud!!
 4. Blir ikke mye ligagull når vi slipper inn sånn..
 5. Satser på en komfortabel 3-0 seier i dag.. Rooney x 2 og Welly x 1 Noen som har en sumo kode til overs?
 6. Jeg må si meg enig i dette. Har lest en del av de referatene som legges ut på nett, men så er god del fjernet fordi det skal være så grusomt. Hvorfor kan de ikke bare gi oss 2 ulike versjoner? En for de som vil avjøre selv hvor grusomt det er, og en for de som ønsker en sensur på alt de leser. Noen som vet om det er mulig å få tilgang til NTB sine referat fra retten? Vet de leverer ordrette referat som mediene benytter og som de sensurer så mye at det bare blir uleselig til tider.
 7. En kjempeflott artikkel om det å skrive søknader. Jeg fikk en del gode tips jo mer jeg leste av den og innser at jeg må nok legge mer vekt inn i mine søknader og ikke minst bli flinkere til å skrive disse fra bunnen av. Å følge opp mine søknader er noe jeg ikke har vært så flink til og det er noe jeg kommer til å passe på. Dette blir nok et bokmerke for min del, veldig greit å kunne ta kikk på denne artikkelen når man skal skrive en søknad, om enn bare for å oppfriske minnet litt.
 8. Flott tiltak - Jeg kunne tenkt meg å lest litt om IKT Drift, hverdagen til drift hos Hardware hvor de forteller litt om sine karriere valg, hvilke utfordringer de møter i hverdagen og hvordan de løser dette. Kommer helt klart til å følge med på denne delen.
 9. Likte denne episoden veldig godt, artig måte de fortalt ting på også. Selv om det ikke er den beste episoden så langt, var den svært underholdende. Pierce som "putemann" var hysterisk!
 10. At Gervais kan se ut til å gå tom er vel ikke akkurat noe nytt. Synes mye av det som kommer derfra i det siste har vært dårlig og på grensen til de tafatte. Kommer nok til å se en episode eller to av Derek, som jeg gjorde med Life's too short. Det ble også det eneste jeg så av sistnevnte..
 11. Han har ikke vært å se etter at det ble sagt han forsvinner til sommeren, nei, men han er jo en fordømt dyktig fotballspiller og en joker som innbytter, om han er i form, bare det jeg ville frem til. Synes det er trist å se en slik spiller på benken hver eneste kamp, eller at han ikke en gang er med i troppen. Burde jo brukes, selv om han skal dra.
 12. Og Berbatov føler seg ikke helt utenfor allerede? Håper virkelig han får spilletid snart, vi trenger han i innspurten og som en joker mot f.eks City..
×
×
 • Create New...