Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg traff stort sett de samme menneskene hver dag. Noen legger man mer merke til enn andre. Et eksempel er den fyren som reiste til Oslo klokka 7 hver morgen og aldri brukte sko. Føttene hans var kullsvarte.

 

Jeg pendlet mellom Fredrikstad og Oslo i flere år og så daglig en kar på toget som kun hadde t-skjorte på overkroppen.

Hver dag året rundt - uansett hvor kaldt det var. :)

Har du også sett ham?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Inb4 på jobb imorgen:

 

"Hei, jeg så at Apple har lansert 2 nye telefoner... Har dere fått den inn?"

 

 

.......

 

Eventuelt: "Hei, jeg så at apple har lansert iPhone i farger, men jeg likte ikke de fargene der. Har dere ikke noen andre farger? Vil helst ha en litt rødlilla med et hint av blågrønn!"

Lenke til kommentar

ISP support:

 

Ringte inn ei mor på vegne av datra si, internett fungerte ikke (aka jo, det fungerte, men dem var for imkompetente ikke bruke internett). Uansett, kravet var det DET SKAL VIRKE INNEN ET MINUTT...

 

Noen tror vist vi sitter med magiske knapper.

Banksupport, kan bekrefte dette.

 

Kodebrikken gir feil engangskode, noe som betyr at den er usynkron. Da er det ikke stort vi får gjort uansett hvor mye det haster at du betaler den ene regninga som gikk ut for 3 dager siden.. Eller den som du tok med på hytta.

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke på at hun sa det.

Haha, da skulle du visst hvor mange folk jeg har møtt opp gjennom årene før internett som er den første i landet til å ha fått et spill. Hvordan de vet de er de første i landet er det ingen som vet. Eller hva med fyren som høflig nok bestile en burger på Burger King, bare for å klikke fullstendig fordi ham måtte vente hele fem minutter på den? Han var for viktig til å vente, så "De måtte se til å lage maten hans først" /quote. Har faktisk møtt en lege i samme stilen. Jeg ba høflig om en ny resept, og selv om han skrev ut en var det sterkt motvillig fordi "tiden hans er for viktig til sånt". Og her trodde jeg jobben til en lege var å hjelpe pasienter... :roll:

 

Husker du den videoen jeg linket til for en stund siden? Når du tror du har møtt de verste idiotene på planeten kommer det garantert en eller annen tulling litt senere og beviser at du tok feil.

Endret av Lykketrolling
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har jobbet i butikk selv, og det er en og annen slik kunde, men det tilhører heldigvis sjeldenhetene at folk er så opplagt og teatralsk uoppdragen. Kan faktisk telle like mange bak bak disken som foran den. Spesielt på enkelte matbutikker og elektrobutikker har jeg merket meg dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...