Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det hadde jeg ikke hatt noe imot.

 

Hvor lenge ventet han og hva sa han?

 

Han ventet i omtrent 15 minutter, tror jeg. Han snakket ikke med meg, men han spurte en av bussjåførene hva som foregikk. Han fikk beskjed om at bussene ventet på toget. Han protesterte ikke nevneverdig. Han satte seg bare ned og ventet. Det var ikke altfor lenge å vente, men han hadde sikkert spart tid på å parkere et sted litt lengre borte.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q

Det er veldig irriterende med folk som parkerer der de ikke har lov til å parkere. Tidlig i sommer jobbet jeg en uke på Moss togstasjon. Der er det en busstopp rett utafor stasjonsbygningen og Narvesen. Så da måtte jeg nok en gang ta på meg arbeid som ikke er en del av jobben min, nemlig å jage bort folk som ville parkere på busstoppen rett utafor døra når de skulle inn på Narvesen. Hver time skulle jeg nemlig ha tre busser som kjørte buss for tog stående langs fortauskanten, og da måtte vi bruke hele busstoppen, den andre siden av veien og litt til. Svogeren min kjørte drosje i Moss på denne tida, og han delte min misnøye, for folk velger også ofte å parkere på drosjeholdeplassen rett bak.

 

Gang på gang gikk jeg bort til biler som kom og fortalte folk at de ikke kunne stå eller parkere der. Disse menneskene var både kvinner og menn i alle aldere. "Hvor kan jeg parkere da," spurte de. Jeg vet ikke (å være lokalkjent overalt er heller ikke en del av jobben min), men ikke her, sa jeg. "Jeg skal bare inn og kjøpe avisa (eller en annen liten ting)". Det får ikke hjelpe, alle skal bare inn på Narvesen og kjøpe noe. Det kommer tre busser hit når som helst og det er ulovlig å parkere her, så du får parkere et annet sted. Jeg kunne ikke sitte og passe på hele tiden, men jeg frydet meg de gangene jeg kom til busstoppen og så at noen hadde fått en parkeringsbot.

 

Jeg fikk litt hevn en gang da jeg inngikk et komplott med noen av bussjåførene. En eller annen noldus hadde parkert på busstoppen da jeg kom. 10-15 minutter senere kom bussene. Jeg og de tre bussjåførene var lut leie av å bli hindret av disse tullingene flere ganger i løpet av uka. Så vi ordnet bussene slik at det sto én foran og én bak, og en buss på yttersida av bilen midt i veien (den er bred, så trafikken kom seg fortsatt forbi på den andre siden). Eieren av bilen kom ut litt igjen kort tid etterpå. Han ble nødt til å vente en liten stund til toget hadde kommet og bussene var klare til å dra, før han kunne kjøre sin vei. Det føltes godt å få ta igjen på de hensynsløse bilistene.

 

Det var sikkert den første gangen vi hadde sett ham. Men hvis noen synes at det var dårlig gjort av oss å ta ut frustrasjonen over alle bilister på ham, så skal dere vite at det er en tydelig skiltet busstopp og at alle som har førerkortet bør vite at det er ulovlig å parkere der. Dessuten var straffen vår antakelig å foretrekke framfor å få 500 kroner i bot.

 

Moss Jernbanestasjon. Det er Texas der hver gang det kommer et tog i og rundt rushtider. Det har også en tendens til å fylle seg opp på drosjeholdeplassen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må ha jagd folk bort derifra for at drosjene ikke må stå midt i veien og blokkere for trafikken.

 

Det verste er jo at folk går helt bananas selv om jeg på en høflig måte ber de flytte kjøretøyet sitt for offentlig trafikk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...