Gå til innhold

HTC Magic tråden.


Anbefalte innlegg

Det er latterlig enkelt. Kan finne ett innlegg som beskriver hvordan.

 

Brukte kun outlook før jeg og. Du eksporterer alle kalender / kontaktoppføringer til en fil, logger inn i gmail og importerer filen(e). Så flyttes alt automatisk over på telefonen av seg selv.

 

Edit: her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1128230&hl=

Endret av Eircag
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det høres bra ut. Men da må jeg synkronisere outlook kalenderen min med gmail, og så til telefonen. En operasjon for mye synes jeg. Håper noen lager en app til android for direkte synk med outlook kalendere.

 

Har fryktelig lyst på en ny telefon nå.

 

HTC Sync Upgrade for HTC Magic

HTC Sync™ lets you synchronize Outlook and Windows Address Book (Outlook Express), contacts on your PC with your phone.

Lenke til kommentar

Med mindre man mottar oppføringer på outlooken fra andre kolleger synes jeg gmail fungerer bedre. Man slipper å være avhengig av å jobbe fra den ene maskinen, eller å måtte installere VPN på pc'er man skal bruke for å synke / legge til kontakter.

 

Gmail kan man logge inn på fra hvilken som helst pc, om det så er i en sliten webkafe i Budapest.

Lenke til kommentar

Æsj! Nå driver telefonen min å kødder.

Merket det først da det tar flere sekunder å loade "home" screenen og skjermbeskytteren er til tider helt sort.

Nå kommer det heller ikke opp navn på kontaktene mine når de ringer. Regner med at dette ordner seg om jeg tar en factory reset, men da må jeg vel legge inn hero room igjen.

Lurte på om noen har en guide til hvordan man laster inn det orginale OS'et. Jeg tok backup med nandroid før jeg la inn hero.

 

Dette ble klønete skrevet, vet nesten ikke hva jeg mener selv engang, men håper dere skjønner det.

Lenke til kommentar

om det går ikke an å sende bilder eller musikk eller noe annet med bluetooth?

 

også, om hvis du har et gammelt simkort, minst 3-4 år, går det ikke å bruke 3g da? Jeg prøvdte å velge "bare bruk 3g" og nå jeg prøvte å koble til netcom netverket fikk jeg en beskjed som sa ett eller annet om at simkortet ikke fikk tilgang eller noe sånt.

Lenke til kommentar

Du kan ikke sende eller motta filer over bluetooth enda. De jobber med det, men jeg ville ikke satset på å få se det. Jeg regner med det er nedprioritert, og jeg klandrer dem ikke.

 

Ring til operatøren din og si du trenger nytt SIM-kort fordi mobilen din ikke godtar det. Det kan hende du må betale et par hundrelapper, og jeg er usikker på om du har krav på et nytt gratis. Kanskje noen andre vet det?

Lenke til kommentar

Netcom tar ikke betalt for å sende ut et "oppdatert" sim-kort. Jeg fikk nytt for noen måneder siden, og da var det kundeservicen selv hos Netcom som anbefalte meg et nytt kort.

Dette gjelder altså hvis en ringer inn til kundeservice.

 

Dersom man oppsøker en forhandler av Netcom, så må man ofte betale for nytt sim-kort.

Endret av Rashko
Lenke til kommentar

Hei har nå fått min HTC Magic.

Har satt inn sim kortet og startet mobilen. når jeg kom inn på selve mobilen, så må man gå gjennom noe oppsett. har kommet til der du skal logge deg på google kotoen din.

Jeg får ikke logget inn, for at jeg tydelig hvis ikke har inett.

jeg klarer ikke hope over den, og finner ikke hvor jeg kan få inett instilinger til htc magic. Så er den noen som kan hjelpe meg med dette?

 

En ting til. i oppstarten så kommmer det opp: sim network unlock pin

Må jeg skrive inn en code her, eller skal jeg bare hoppe over den?

Endret av Major
Lenke til kommentar

Har nå hatt denne tlf. siden rett før helgen. Hadde før iPhone 3g med os 3.0. Denne tlfen var både bedre på noe og verre på andre ting. En ting som visstnok skal komme er jo multitouch, dette er et stort savn fra iphone, den er heller ikke på langt nær like god på surfing, sidene skalerer ikke like bra av en aller annen grunn, og zoominga med fingrene på iPhone var rett og slett mye bedre, mangel på 3.5" jack og bare 2GB minnekort er også lite(dog greit at man kan utvide opptil 32GB) når man er vant til å bruke tlf som mp3 spiller. Det positive er jo at man slipper Apple sin påtvungne programvare itunes for å gjøre alt på tlfen, mye gode programmer er det også å få tak i gratis og multitasking. Skal gi den noen dager til før jeg vurderer om den blir solgt til fordel for noe annet. Er ikke helt overbevisst enda.

Endret av Onanias
Lenke til kommentar

Når det gjelder multitouch er dette støttet i hardware, men fortsatt ikke i mye programvare. Browseren og bildeprogrammet i hero er eksempler på software som benytter seg av den muligheten. Det er forresten enkelt å flashe over en hero-rom for å få tilgang til dette og andre fine ting som deling av 3g-nett over wifi og slikt :) Her er en guide (som har vært postet flere ganger tidligere i tråden).

Lenke til kommentar

Fant ut at htc har lagt ut en Rom update for magic'en, og bestemte meg for å oppdatere. jeg lastet ned filen (Magic Rom Upgrade_Nordic 2.17.401.2) og skulle starte oppgraderingsprogrammet, bare det at programmet ikke ville komme seg i gang.. det eneste som kommer opp er et vindu der "RUU Sapphire starter Installshield veiviseren som skal lede deg gjennom programmet.." blå-streken lastes ferdig --> så avsluttes heile skiten.. (!) hjelp!

Lenke til kommentar

Google maps er det jo bare å oppdatere via Market.

 

For min del er det eneste interessante i denne nye ROM versjonen sikkerhetsfiksen. Men jeg orker ikke tanken på å sette opp telefonen på nytt fra scratch bare for det. Skulle virkelig ønske de fant på en bedre måte å pushe ut slike endringer på enn å miste absolutt alt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...