Jump to content

maedox

Medlemmer
 • Content Count

  2227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 :)

About maedox

 • Birthday 02/23/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jo, du trenger det hvis adresselinja er skjult etter scrolling.
 2. Enda et triks: 1. Trykk på fane-knappen for å vise alle fanene 2. Scroll helt opp for å vise søkefeltet 3. Skriv inn noe og søk 4. Trykk og hold inne Avbryt-knappen for å lukke alle fanene som matcher søket.
 3. Jeg vet ikke hva du har sett, men Apple Pay med TouchID tar ca. ett sekund å betale med. Hent frem mobilen og hold på hjem-knappen/Touch ID og betalingen er gjennomført i det du kommer i nærheten av terminalen. Om du ikke vil bruke standardkortet så må du nødvendigvis velge et annet kort i lista, men det tar nok ikke lenger tid enn å finne kortet i lommeboka.
 4. Klag til bankene, det er de som er problemet.
 5. Det er grunn til å tro at Android Pay ligger på samme nivå.
 6. Hva babler du om? Det står jo der hvordan det er i praksis. Det er mye sikrere enn et kontaktløst bankkort.
 7. Endelig! Vi har allerede Play Music familieplan. Vet dere om man får det inkludert om man kjøper Youtube premium? Youtube Music er inkludert når man har Play Music, men kanskje ikke omvendt?
 8. Øøø, hæ? 1. Poenget var at passord skulle avskaffes. Så nei, det kan ikke "løses relativt enkelt". 2. Kryptert hjemmekatalog har ingen betydning så lenge du er logget inn. Da er den ikke kryptert lenger. 3. Flere profiler med flere passord hjelper jo ikke på å bli kvitt passord.
 9. Som vanlig er det bare ett felt for adresse. Det ville kostet dere så lite å legge til felter for postnummer og by, samtidig som UX ville blitt tusen ganger bedre. Chrome klarer bare ikke å skjønne at den skal fylle alt i ett felt. Plz fix.
 10. Kan du ikke bare bytte det selv, eller er det lodda fast? Vanligvis er det WLAN og BT i ett i bærbare.
×
×
 • Create New...