Jump to content

MoLvII

Medlemmer
 • Content Count

  928
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det slik du byttet hjul? Eller er det annerledes på noen sykler? Videoen er jo akkurat likt som på en sykkel. Å da er det ganske lett. Mulig tips kan være å bruke 100kr på verktøy hos clas ohlson. Skal hente e-free sykkelen på posten lott seinere ?
 2. Forskjellen på e-free og e-way er hovedsaklig at e-free har luft i hjulene. Begge skal være vanntette og wilfa har reservedeler, fant jeg ut etter en mail.
 3. Noen av dere som har erfaring med https://www.elkjop.no/product/wearables-og-trening/elektrisk-sparkesykkel/43699/e-free-s2-pro-elektrisk-sparkesykkel# Ser jo bra ut på papiret, og ganske billig. Men finner ikke noe informasjon om den noen plass, utenom at de er laget for wilfa. Som igjen ikke har dem på nettsidene sine. Men de selger noen ganske så like sykler under navnet e-way.
 4. Hvordan er farten på telefonen etter oppdatering til android 10? Opplever nettleseren lugger noe sykt til tider. Prøvd både chrome å nye versjonen av edge. Noen tips?
 5. Avgjør hvor mye moment det er hvor bra sykkelen er? Tenker så lenge 40nm er nok, så har det lite å si . Å white har nok.
×
×
 • Create New...