Gå til innhold

Spotify med høyere kvalitet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jo, men det var feil å si at 320 OGG er det beste du kan få vi en digital musikktjeneste...

Selv om du også tar med musikkbutikker så er 320kpbs Ogg ganske høyt der oppe. Begynner å bli endel som har 320kbps MP3, men ellers så er det bare mer obskure butikker og plateselskapsbutikker som selger FLAC (el. tilsvarende).

Lenke til kommentar

Jeg har betalt allerede. Mener at 99 kr i måneden er noe man må kunne bruke på en sånn tjeneste. Så lenge prisen ikke stiger veldig vil jeg fortsette å betale.

 

Jeg tar allikevel truslene fra diverse media på alvor: jeg går ikke inn med et årsabonnement på en tjeneste som er så billig som dette. Forretningsmodellen virker nesten for billig til å være sann, og jeg tviler på at de store plateselskapene jobber dugnad for Spotify for å spre musikken.

Lenke til kommentar
Streaming i Flac krever vel ca 5mbit-10mbit konstant feed?

Spørsmålet var om han visste om en musikktjeneste som streamer Flac eller noe annet over 320kbps.

 

Finnes ikke. Sier seg selv, båndbreddekravene er alt for høye for kommersiell drift per i dag.

 

Trodde ikke man fikk kjøpt flac i det heletatt, hva slags obskure butikker selger det?

 

De som selger musik i faktisk høy kvalitet?

 

Noen selger i WAV mot et ekstragebyr, eller FLAC.

Lenke til kommentar
"en 320 kb/s Ogg Vorbis q9 kodek som tilsvarer CD-kvalitet og som visstnok skal være den høyeste bit-raten som tilbys blant digital musikktjenester."

FLAC much?

Det sto ikke noe om streaming i artikkelen.

Dette er hardware.no, jeg håper du har fått med deg at kvaliteten på artiklene generelt sett er ganske lav her og at du må sjekke orginalartiklen for å få den ekte ordlyden av et utsagn.

 

Men ja, i følge det hardware.no har skrevet stemmer ikke utsagnet, men i følge det som står i kildeartiklen er utsagnet sant. (Hvor de har fått med seg streaming)

Lenke til kommentar
Streaming av FLAC (per i dag) er dødfødt. Ikke klag, 320 er bra det. Hvordan er MP3 V0 i forhold?

Såvidt jeg har skjønt er 320kbit mp3 bedre enn V0 og ogg gir mer kvalitet pr kbit enn mp3, så 320kbit ogg burde være bedre enn mp3 V0.

 

320 er sjeldent bedre enn V0 (dog kaster det bort mer plass), riktignok er ogg vorbis noe mer effektivt enn mp3, men transparent kvalitet er transparent kvaitet. 320 mp3 er som oftest transparent. Derfor er Ogg 320 som oftest ikke bedre, men det finnes helt sikkert situasjoner der den er det.

 

AtW

Lenke til kommentar

Jeg venter litt lenger med å gå for premium abonoment til flere artister kommer. Det er irriterende og bør være unødvendig å måtte bruke forskjellige musikkspillere for å spille av den musikken du ønsker å høre på.

 

Kanskje det i fremtiden burde være mulig å ligge til din egen musikksamling som et tillegg til spotify sit bibliotek? Gjerne i form av av en opplastningstjeneste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...