Jump to content

Tordenflesk

Medlemmer
 • Content Count

  6914
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Tordenflesk

 • Birthday 11/23/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6936 profile views
 1. Det er i aller høyeste grad en "alt-i-ett". Det er en Router, Switch, AP og VOIP-boks. Jeg har allerede det jeg behøver av dette separat (Ubiquiti Edgerouter-X, UniFi UAP-AC-Lite etc.) og har testet at nett fungerer fjell ved å sette opp med VLAN 10 på ETH0. Dessverre, etter timesvis med knot med IGMP-proxy og gjetting av VLAN (https://community.ui.com/questions/ERPoE-5-with-UAP-AC-PRO-Apartment-Building-VLANs-IPTV-bridge-configuration/433fc576-d034-4e89-b0db-18fe7bdd7347 / https://community.ui.com/questions/Has-anyone-successfully-configured-ERL-with-GET-Eidsiva-IPTV-in-Norway/407989e8-8e55-4542-bb84-2d9ffd13ecde) så fungerer ikke "Direkte TV"
 2. 1. Jeg ønsker kontroll over eget nettverk. 2. For å konfigurere denne ruteren så må man logge inn på Telias sider. Et nettverks-produkt som krever nett for oppsett er søppel. 3. Alt-i-ett bokser er sjeldent gode på noen av oppgavene de er satt til å gjøre. 4. program-varen er totalt ukjent, med gamle kjente feil som at bridging roter til config og man da er avhengig av kunde-service for å få den opp og gå igjen.
 3. Ja... Derfor jeg spør det eneste stedet på nett hvor denne forbanna "fiber-sentralen" ser ut til å være et tema. Hvis jeg kobler opp "get-box" som en vanlig enhet på mitt nettverk så kan man spille av opptak osv, men Live-TV slutter å fungere. Når fiberen ble lagt opp, så ble det selvfølgelig en masse krøll med GeTelia og når jeg tilslutt kom frem til en kompetent person hos de ang. alt dette så ble multi-cast nevnt i forbi-farten, derfor jeg lurer på om noen hadde peiling...
 4. Er dette mulig på vanlig fiber med fungerende live-TV? Har en Edgerouter-X og er for øyeblikket nødt til å bruke dobbel-NAT.
×
×
 • Create New...