Jump to content

Lucifer24

Medlemmer
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lucifer24

 1. Jeg tror nok de fleste skjønner at noe er galt, eller at man har misforstått noe, når det ser ut til at en disk skal vare i over 100 år. For er det noe alle som driver med pc bygging vet, så er det at harddisker ikke lever lenge. Fleste hdd produsenter har garanti som variere mellom 1 til 5 år. Uansett jeg skjønner hva du vil frem til. Ting holder ikke hele tiden så lenge som produsenter liker å gi inntrykk av. Poenget mitt var bare at MTBF er et veldig dårlig eksempel da det ikke er ment til og ikke brukes til å angi levetid på enkelt produkter. Det er ikke engang meningen at privatpersoner som kjøper få disker skal bry seg om det.
 2. At du ikke forstår MTBF betyr ikke at de lyger, er ikke meningen at diskene skal vare 114 år. MTBF brukes for å finne ut hvor ofte harddisker ryker viss du har veldig mange av de.(kort forklart) Se wiki for lang forklaring https://en.wikipedia.org/wiki/Mean_time_between_failures
 3. Hvorfor har de så mange servere? Må vel være mye enklere for brukere å kun forholde seg til en, sånn som f.eks ESO gjør det?
 4. Hva er denne gjør som min gamle forsterker ikke gjør?
 5. Tror nok du er inne på noe ja, men man skal ikke undervurdere de som "bare" kjører i ring, tror nok ikke at vi som ikke driver med det profesjonelt hadde hatt mye å stille opp med Jeg tror også at de e-sim gutta kjører en god del bil på bane i virkeligheten, man blir ikke så god bare av å være flink med virtuelle biler. Det er nå hva jeg tror, men jeg kjører ikke profesjonelt verken på pc eller i virkeligheten Edit: Hadde vært veldig interessant å se de konkurrere på en høyhastighetsbane
 6. Finnes måter å lure Intune på https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-microsoft-intune-company-portal-t3780451
 7. Må være den dummeste grunnen jeg har hørt. Viss folk jukser med cloud save, så gjør vel dem det med saven som ligger ligger lokalt også. Eneste måten å unngå dette på er å kun ha mulighet for å lagre i skyen, eller å nekte folk å ta lokal backup. Og det er sånn jeg ser det en veldig god grunn til å ikke kjøpe de spillene.
 8. Syns nå det var litt rart at atomkraft skulle være av de dyreste så jeg sjekket litt rund, men var litt vanskelig å finne gode tall, har du en kilde på det?
 9. Fjarle har vært medlem av forumet siden 2002 så tror ikke han er så veldig ung Men skjønner ikke hva du mener med at det tok tid å skrive mld på de, var det noe som gikk fort på dem så var det da å skrive meldinger
 10. Så de skal ha nesten 4000 kr for en router som kjører en nedstrippet variant av DD-WRT, som ikke en gang er tilpasset maskinvaren den kjører på? Er så godt jobbet at de nesten skulle hatt en medalje
 11. "Nå kan du kjøre Windows 95 på din hypermoderne PC" Det har man da alltid kunne gjøre
 12. Den testen (hvis man kan kalle det for det) er utdatert. Her har han testet etter at patchen kom ut.
 13. Det ble vist fikset på via en oppdatering, men kjøleløsningen er uansett for dårlig. Om det akkurat går bra i dag, så tenk om noen år og hva litt støv i kjølesystem gjør med temperaturene.
 14. På morro så testet jeg jeg to billig ssd'er(Samsung evo 860 og 750) i Raid 0 i as ssd benchmark og fikk:
 15. "At det koster vil på den ene siden kunne føre til en følelse av eksklusivitet, og inntekten kan frigjøre tid for gruppeeierne som da får muligheten til å produsere mer og bedre innhold." Mulig jeg kun er medlem av noen sære typer grupper, men der er det medlemmene som lager innholdet, mens administratorene administrerer gruppene. Admin lager selvfølgelig innhold også, men det blir veldig lite i forhold til hva medlemmene bidrar med.
 16. "Apple App Store har snart 1 000 000 spill tilgjengelig. Hvordan kan du si at de har sviktet totalt?" Tror kanskje han mener skikkelig spill, ikke candy crush lignende søppel som prøver å lure mest mulig penger ut av folk.
 17. Bra test Og hører absolutt hjemme her. Regner med oppfølger artikkel på kaffekoker og termos i nærmeste fremtid. Kaffe og vafler passer jo perfekt sammen
 18. Fallout 3 fungerer i windows 10, men må litt "modding" til først. Største problemet med windows 10 og fallout 3 er manglende støtte for games for windows live som fallout 3 trenger. Men er heldighvis løsninger for det. Her skulle du finne det du trenger av info http://steamcommunity.com/app/22370/discussions/0/828937546147175081/
 19. Neste gang jeg ser en reklame som dette her, så blir mitt abonnement også avsluttet og adblock slått på.
 20. Viss jeg forstår det som står der riktig, så sliter skjermen med for høy responstid, hvorfor skal det da hjelpe med G-Sync og FreeSync? Så vidt jeg vet så er de teknologiene til for å glatte ut at skjermkortet sliter med å hold f.eks 60 fps i spill. Og når det kommer til film så må man vel opp i 8k 60 fps før moderne pc sliter?
 21. Har to WTR-54 liggende i kjelleren med DD-WRT på. Mye morro med de ruterene. Har nå en Netgear WNR3500L v2 som jeg kjører Tomato by Shibby på. Shibby holden den fremdeles oppdatert så er nå litt liv i Tomato enda.
 22. Er da flyvende biler i Star Wars også. Faktisk fra motorsykkellignende sveve sykler til svevende biler til flyvende biler.
 23. Både disketten og diskettstasjonen fungerer nok helt fint, de viste hvordan man lagde ting som holdt på den tiden. Til og med blant 1,44" disketter er det stor forskjell. Blant diskettene jeg brukte på starten av 90 tallet, så finner jeg fremdeles en del som fungerer den dag i dag, mens blant de siste jeg kjøpte på starten av 2000 tallet er ingen som fungerer.
 24. Greit at du ikke liker Fallout 4, men å anbefale alle å bytte det inn er vel å ta litt vel hardt i vel?
×
×
 • Create New...