Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Blokkere og blokkere. Eg kan hvertfall sette opp slik at hvis kona mi ringer så slår den på mute.

 

Om den har en blokkere spesifikke innringere vet eg ikke. Men det var vel spm om å sette lydløs hvis noen ringte.

 

Det er knapt grenser for hva man kan gjøre med tasker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opera Mobile og Opera Minier i dag ute i nye versjoner. Pinch to zoom fungerer nå utmerket på begge versjonene, og det hele flyter meget bra. Anbefaler å "prøvekjøre" dem begge. Sitter og vurderer å bytte ut Dolphin HD til fordel for Opera Mobile.

Like ikke helt tilgangene Opera Mobile krever. Har den noen funksjoner som bruker disse til noe nyttig?

 

Hvilke tilganger mener du er shady? Jeg ser mulige grunner til at alle disse tilgangene er nødvendig...

 

/Espen

Lenke til kommentar

Hvilke tilganger mener du er shady? Jeg ser mulige grunner til at alle disse tilgangene er nødvendig...

Telefonidentitet (inkl IMEI-nummer) og nlyaktig GPS-plassering ser jeg ikke umiddelbart behovet for.

 

Denne rettigheten deles av flere funksjoner, bl.a. hvis man har en metode som lytter på endringer i phonestate, altså om telefonen begynner å ringe etc. Dette ser jeg nytten for i en nettleser som f.eks. viser filmer, spiller av lyd etc og trenger muligheten til å pause slikt hvis det kommer innkommende anrop.

 

Link til SDK

 

I tillegg vil Android automatisk legge til denne rettigheten, samt WRITE_EXTERNAL_STORAGE hvis applikasjonen targeter Android 1.6 eller tidligere... En blogpost om det her

 

Nøyaktig GPS posisjonering er forklart tidligere, dette benyttes bl.a. i HTML5...

 

/Espen

Lenke til kommentar

Jeg skulle gjerne ha installert freeware-programmet "Yahoo Finance", men det får jeg ikke lov til, for jeg har nemlig android versjon 2.3, og de mener at det kun fungerer på android versjon 1.5 til 2.2. Men jeg er overbevist om at hvis jeg hadde fått tak i .apk-filen, så hadde programmet fungert knirkefritt på android 2.3

 

Dette er heller ikke så mye Google sin feil, som det er utvikleren. Google sin hensikt med denne "begrensningen" er å kvalitetssikre applikasjonene som finnes i Market, slik at de fungerer på din telefon.

Nå har jeg faktisk funnet en løsning på det, og til andre i samme situasjon vil jeg anbefale app'en "Market Enabler", som kan "lure" Android Market til å tro at man er amerikaner med amerikansk SIM-kort. Så det var altså på grunn av at jeg var norsk at jeg i utgangspunktet ikke fikk lastet ned Yahoo-app'en, og ikke på grunn av Android-versjonen, som jeg tidligere trodde.

 

"Market Enabler" er gratis (med litt reklame), og krever dog "root".

Endret av NothingForever
Lenke til kommentar

Det ser ut til at min forrige post om min egenutviklede applikasjon ble fjernet, sikkert fordi den var en betal-app? Jeg så også at noen hadde etterspurt appen noen dager etterpå, og kan nå melde om at jeg har lagt ut en Lite-versjon som er gratis og inneholder en del av funksjonaliteten man finner i fullversjonen. Den må vel være lov å linke til?! :)

 

Joke Effects Lite på Market

 

En del brukere rapporterer om problemer med å starte applikasjonen i kommentarene, men siden de ikke kan kontaktes så er det ikke lett å finne ut om noe er galt. Blir glad for eventuelle tilbakemeldinger omkring dette.

 

 

Og hvis noen av dere synes applikasjonene fortjener det så blir jeg selvsagt også glad om de blir en del av denne listen ;)

Endret av hanspeei
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...