Gå til innhold

forduser

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

forduser sine prestasjoner

117

Nettsamfunnsomdømme

  1. ikke samlivsbrudd. vi skal bare dele huset (felleseie). er jo fritatt for dok avgifter. Om festerettigeter utløser avgift er jo usikkert. Skal ringe kartverket jeg. Ser jo ut uansett ut som når man krysser av transport av feste, at ektefelle tar over hele festeretten.
  2. Hei Jeg skal overføre halve huset til ektefelle. og har et par spm som noen kansje kan svare på? Link til skjøte hos kartverket: https://www.kartverket.no/eiendom/skjema/skjote Under punkt 1. Eiendommen - festet grunn Hus er på festet grunn, så der skrev jeg ja. Men om jeg skriver "ja" på transport av festerett? Vil da festeretten stå på begges navn, eller vil festeretten da stå på ektefelle som skal eie halvparten av hus? Utfylling av punkt 2, har fyllt ut halve markedsverdi av huset der på -kjøpesum- : - Omsetningstype- Hva skal stå der? Det er jo gjeld på hus, og man gir ikke gjeld i gave? Skriver jeg gave må ektepakt tinglyses / eller følgeark at ektepakt er laget Punkt 4 og 5 - ideel andel- Skal det stå 1/2 på begge der?
  3. Det er en e-merket Unico 20" 70w, praktiske lumen på 7555 (teoretisk 12000) De gjør om nå etter jeg klaga. her var det ingen notater til verksted fra han som tok i mot bestilling, så rett og slett slurv. Ang bilen din, du ser nok godt!
  4. helt enig. her var det kommunikasjoins problemer og ferieavvilkling. de skal gjøre om, og beklager. men sure ble de
  5. Hvordan lysbilde vil det bli av dette på mørke dager? Bestilte ledrampe med montering på toyota på et toyta verksted, ble enige om montering under eller over skilt med egen bryter i kupè. fikk ikke levert eller hentet bilen selv, men fikk tilbake dette. (se bilder) Ei heller ingen egen bryter montert. (ja, vet det ikke er påbud, men ville ha valg)
  6. Da med mest tanke på foto kvalitet. Jeg bruker nå huawei p30 og p40 som kamera telefoner, men motorola edge 30 pro som daglig telefon. Og den er eleeendig sammenlignet med huawei p30 og p40. Vil motorola edge 30 ultra med sine 200mpx overaske en glad foto amatør? Eller ble jeg gå for Pixel 7 pro?
  7. Mye ulykker om dagen. Vi ser atferd vi aldri ha sett før i trafikken. Folk overholder ikke trafikkregler og tar store kjangser. Jeg bor litt landlig til og har som regel de siste 15 årene aldri hatt problemer med trafikk, og sett for det meste sikker kjøring langs veiene. Men i år, fra mars og til nå er det nestenulykker, og ulykker så og si hver dag på veiene til og fra. Alt fra idiotisk forbikjøringer, stor fart, folk overholder ikke vikeplikt, og avstand til bil foran vet nesten ingen hva er. Ser det ut til å være godt voksne til de helt ferske. Så alder spiller liten rolle her tror jeg. Fra små biler til store biler. Er det pandemien og nedstengningen som har vært som har skyld i dette? Kan folk har fått dårlige sosiale antenner? Er det sinne? (ser mye sinne på veiene). Kan det være dårlig opplæring fra kjøreskoler? Er det folk som kanskje ikke har hatt bil på mange år som plutselig kjøpte bil i pandemi perioden? Må jo være en grunn til alle ulykker? Forsikringsselskapene ser jo en kraftig økning i skader i år også. Så det er ikke bare i avisene det ser ille ut. Kan det være så enkelt at folk sitter å trykker på mobiler og disse store flatskjermene bilene har?
×
×
  • Opprett ny...