Gå til innhold

tingo

Medlemmer
  • Innlegg

    3 972
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. tingo's innlegg in [Løst] Ny ASUS Vivo - får ikke til noe. ble markert som svaret   
    FreeDOS (http://www.freedos.org/) FreeDOS kan installeres fra en usb minnepinne: http://wiki.freedos.org/wiki/index.php/Main_Page#How_do_I_install_FreeDOS.3F
    Spørsmålet er vel heller om du ønsker å kjøre FreeDOS som operativsystem på PCen. For de fleste som husker DOS fra "gamle dager" så er det nostalgisk og fint, men til daglig bruk ganske upraktisk.
     
    Nå vet jeg ikke hvilke spesifikasjoner det er på PCen din, men vanligvis så foretrekker de fleste enten Linux (Debian https://www.debian.org/ for eksempel) eller Windows - det kommer an på hva du er vant til.
     
    Dersom PCen din er solgt med FreeDOS, så gjøres det ofte for å spare kostnaden til en Windows-lisens. Dersom det er tilfelle, så må du kjøpe en lisens hvis du ønsker Windows.
    Linux er gratis; du kan gjøre det samme med Linux som med Windows, men det ser litt annerledes ut, programmer kan ha andre navn, osv. Du må selv vurdere om det er verdt å lære seg å bruke Linux for deg.
  2. tingo's innlegg in Get - Cisco epc3010 leds.. grønn eller oransje? ble markert som svaret   
    Det vanligste når det gjelder utstyr med bare en LINK led per port er at den ene fargen (for eksempel grønn) indikerer Gigabit hastighet på linken, mens den andre fargen (oransje i ditt eksempel) indikerer lavere hastighet (100/10 Mbps). Om det er slik på EPC3010 vet jeg ikke, da jeg ikke har fått det ennå.
×
×
  • Opprett ny...