Jump to content

tflovik

Medlemmer
 • Content Count

  2613
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

851 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12162 profile views
 1. Alt er relativt, men du skrev selv at du var glad i batteritiden til Huawei telefonen så S10 vil bli dårligere, neppe så stor forskjell mot S20 da. Jeg ville sett om det fantes noen tester av de aktuelle telefonene der de har målt batteri tiden.
 2. Du vil nok bli skuffet over batteritiden til S10 som har 3400 mAh batteri kontra Mate 20 PRO som har 4200 mAh batteri.
 3. MKI versjonen er ikke verdt 4500,- . Hvis du har litt tålmodighet så dukker det nok en MKII på bruktmarkedet. Hvis ikke ville jeg kjøpt et nytt. MKI versjonen klarer kun å få 2-3 fps i af-c modus mens MKII kun er begrenset av hva kameraet klarer i af-c modus. I tillegg får du dual is med MKII.
 4. Ja det skrev han og 10 timer etter det skrev han på nytt at nå var telefonen virkelig ødelagt og at han fremdeles så etter en ny. Vanskelig å forstå?
 5. Jeg har lest hele tråden, ts begynte 10. april med spørsmål om hvilken mobil han burde velge til sin far og hadde visse kriterier, tror ikke jeg har noe å tilføye i diskusjonen da det er kommet mange forslag. Jeg bare skriver min mening, det er vel ikke forbudt?
 6. Hmm over 4 måneder på å bestemme seg hvilken mobiltelefon din far skal ha, er det ikke på tide å konkludere?
 7. De nyeste kindle har innebygd belysning, blir nok en sånn på meg en dag når den gamle jeg har tar kveld(har hatt den siden 2012).
 8. tflovik

  Alkohol gir kreft?

  Hvis man skal være redd for å drikke alkohol så burde man også unngå å bruke en moblitelefon da den avgir mikrobølgestråling, også når man ikke ringer.
 9. Den kan brukes på GH-5 og det er et bra objektiv, men det er ikke macro hvis det var det du er ute etter.
 10. Jeg har også Olympus 60mm og er fornøyd med den, Venus sin 50mm har høyere forstørrelse men har ikke autofokus.
 11. Du må ta med i regnestykket at det er teoretiske tall, i praksis viser foreløpig hands on tester at det ikke er så bra bildestabilisering som de opplyser.
 12. Det finnes flere macro objektiver til mft systemet. Sjekk ut Olympus 60mm f/2,8 og Panasonic 45mm f/2,8. Hvis du ikke ønsker å legge alt for mye penger i tele zoom så vil jeg anbefale Panasonic 100-300 mm mk 2, den er værtettet og har mye raskere fokusmekanisme enn mk1.
 13. Ja hvis du er medlem i pistolklubb eller har godkjent jaktprøve kan du besitte våpen. I USA kan hvem som helst gå innom våpenbutikken å kjøpe det de vil ha, sier seg selv at det blir andre tilstander da....
 14. Det var ikke det jeg spurte deg om, problemet med å tillate alle å ha våpen i hus er at det fører til unødvendig bruk og vådeskudd.
 15. Du er nok klar over at det du beskriver er slik det er tillatt i USA. Hvor mange blir ikke skutt der uten at det burde være en grunn til å benytte våpen?
×
×
 • Create New...