Jump to content

tflovik

Medlemmer
 • Content Count

  2588
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

842 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette høres ut som skemselspropaganda. Jeg har hatt Linux installert på en rekke maskiner med forskjellig hardware i og vil påstå at i dag er Linux kommet langt nok i massevis når det gjelder driverfunksjonalitet.
 2. Det folk kanskje ikke tenker på er at det blir mikroplast av bildekkene våre, detter av små partikler gradvis mens man kjører. Dette tar veldig lang tid å bryte ned i naturen. Piggdekk vil jeg si er en nødvendighet noen steder i landet vårt, men mange kan nok fint klare seg uten. Hvor mye bremsepartikler det blir har sammenheng med kjørestil, jeg prøver å bremse mest mulig på girene slik at bremsing reduseres.
 3. Hva en Tesla modell S ligger på i pris på bruktmarkedet betyr ikke at den er lett å selge. Har en kollega med en modell S, 2012 eller 13 modell, han sliter med å få solgt den og så vidt jeg vet er det ikke noe som feiler den.
 4. Er nok ikke så enkelt å få en fornuftig pris ved salg av elbil heller, så da er det bedre for meg å kjøpe en bil som dekker alle mine behov. https://www.abcnyheter.no/motor/bil/2019/06/18/195587084/na-kan-du-gjore-elbil-kupp-bruktbilene-hoper-seg-opp
 5. Du sier ingenting om tilstanden på bilen og km. stand, noe som påvirker sterkt hvor lett det er å selge en bil
 6. Da bør bensinbilene gå i grava først. https://www.tu.no/artikler/bensinbiler-har-langt-hoyere-partikkelutslipp-enn-dieselbiler/387834
 7. Burde være et greit kamera for å utvikle seg innen foto med. Det du må gjøre er å lese deg opp på forskjellen mellom blender, lukketid og ISO + prøve(og feile).
 8. Filter er et begrep som brukes av mobilfotografene, systemkameraer har gjerne ikke det. Men du kan bruke bildebehandling i ettertid, det er mye bedre.
 9. tflovik

  Ny diesel i 2020?

  Mange av bilmerkene kutter ut tilbud om bare drivstoffmotor fra 2020, da må man velge minimum mild hybrid. Dette fikk jeg erfare da jeg i romjulen skulle bestille ny KIA Sportage, endte med kjøp av 2019 modell demobrukt bil for å unngå å få en batteripakke som øker vekt og drivstofforbruk. Dette kommer som en følge av EU sine sanksjoner mot bilindustrien som gjelder fra 2020.
 10. Nei, det skjedde så sjeldent at jeg gjorde ikke noe med det.
 11. Kjent feil på en del eldre Opel startmotorer er at når de står i en spesiell posisjon så skjer det ikke noe når man vrir om tenningsnøkkel, ved å dytte bilen litt funker den igjen. Hadde det samme på en Opel Manta, men skjedde heldigvis sjelden.
 12. tflovik

  FF vs m43

  Det er dessverre slik at alt for mange tror at det er en direkte sammenheng mellom å kjøpe et system med større sensor og hvor gode bilder de vil klare å ta. Det er mye mer å vinne på å bli bedre på det fototekniske, komposisjon samt bilderedigering.
 13. Jeg kjøpte PRO utgaven rett før jul, den har kraftigere prosessor og kan filme 4K 60p kontra 4K 30p på 9t. Ut over dette tror jeg ikke det er noen forskjeller, men prisdifferansen er så liten at det ble PRO for min del. Jeg er veldig fornøyd med min telefon.
 14. At dere orker å diskutere dette enda.....
×
×
 • Create New...