Jump to content

tflovik

Medlemmer
 • Content Count

  2701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

900 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12659 profile views
 1. Uten at jeg kan si meg sikker så innbiller jeg meg at du må antgeligvis programmere en snutt i python evt javascript for å få dette til å virke.
 2. Ser at det er kommandoer som går mot GPIO, har du tilkoplet noe mot GPIO på din Raspberry, hvis ikke så vil ikke dette virke.
 3. Hvilken strømforsyning har du? Kan jo være at oppsettet trekker mer strøm nå og at strømforsyningen ikke klarer å levere nok til at maskina klarer å kjøre stabilt slik du opplever det.
 4. Jeg brukte Solus Budgie en god stund, men etter en trasig opplevelse på forumet deres bestemte jeg meg for å bruke noe annet. Har distro hoppet litt og endt opp med Fedora på den stasjonære og Ubuntu 21.10 på den bærbare. Det som er så fint med Linux er at det er så mange valg så man finner til slutt det som passer
 5. OK, jeg skjønner. Leste bare hva andre skrev. Jeg har ingen planer om å trykke på linker til slikt søppel uansett.
 6. Så du tror at noen som er så smart at de kan lage et virus som smitter via Bluethoot er så dumme at de kaller signalet for AstaZeneca?
 7. Siden du linker til dette så hadde det vært interessant å vite om du tror på det?
 8. Jeg regner med du har fått en dom på dette og da er det i så fall domstolene du må henvende deg til.
 9. Hvis du har AMD Ryzen prosessor så kan man ved å kjøpe et litt eldre hovedkort og en nyere processor oppleve at det ikke funker, da må man oppgradere Bios. Men oppgradering kan kun la seg gjøre ved å sette inn en eldre prosessor.
 10. Det der ser ut som en telefonkabel noe ADSL også bruker. Den kan ikke skjøtes med en Cat 6 kabel. Du må da strekke ny kabel helt frem til vegguttaket inne i huset hos naboen, når det gjelder om det gamle vegguttaket kan benyttes så ville jeg ha åpnet det og sett om det er merket med Cat5 eller 6.
 11. AMD deler all info om sine skjermkort til de som lager linux kjernen så man får full støtte, derfor vil du oppleve at det bare funker slik det skal uten å gjøre noe. Nvidia deler ikke slik info og lager en proprietær driver som man må installere for å utnytte skjermkortets grafikkegenskaper. Jeg lurte veldig hvordan jeg skulle installere skjermkortdriver på min bærbare pc med AMD grafikk og grunnen til at jeg ikke kunne finne noen driver var akkurat det at støtten er der straks operativsystemet er installert.
 12. Det er bare hvis du har Nvidia skjermkort at du må installere driver, AMD har innebygd nødvendig støtte i Kernel så den fungerer bra out of the box.
 13. Jeg har brukt Steam på Manjaro, Solus, Fedora og Mint(som er Ubuntu basert), det har funket bra på alle disse distroene og vil nok funke bra på Ubuntu/Kubuntu. Det som er bra med Steam er at den oppdaterer seg selv med nødvendige avhengigheter så det er nok derfor den funker like bra uavhengig av disto.
 14. Ja det er kommet løsning i Proton for EAC, men den krever at spillutvikleren legger til ca 2 linjer med kode i spillet for å ta hensyn til det. Noen av spillene som krever EAC har allerede lagt inn dette og flere kommer nok etter. Ellers så har jeg inntrykk av at det er mye synsing om hva som virker i Linux eller ikke. Jeg bruker kun Linux på alle mine maskiner og kan ihvertfall snakke ut fra egen opplevd erfaring.
 15. Har du prøvd Steam og aktivert Proton Experimental siden du er så skråsikker? Alle spill jeg har prøvd på denne måten har funket meget bra til opplysning.
×
×
 • Create New...