Jump to content

tflovik

Medlemmer
 • Content Count

  2592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

843 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11947 profile views
 1. Jeg har MIUI 11 på min MI 9T PRO, har ikke gjort noen instillinger og har heller ingen reklame. Mener jeg leste et sted at det kun er visse land som får reklame.
 2. Jeg kan rapportere at jeg har solgt min gamle KIA Sportag diesel nå. Den var lettsolgt og jeg fikk en fornuftig pris for den. Hadde faktisk kjøper før jeg fikk hentet den nye bilen, så din antagelse stemte ikke 😉
 3. Dette høres ut som skemselspropaganda. Jeg har hatt Linux installert på en rekke maskiner med forskjellig hardware i og vil påstå at i dag er Linux kommet langt nok i massevis når det gjelder driverfunksjonalitet.
 4. Det folk kanskje ikke tenker på er at det blir mikroplast av bildekkene våre, detter av små partikler gradvis mens man kjører. Dette tar veldig lang tid å bryte ned i naturen. Piggdekk vil jeg si er en nødvendighet noen steder i landet vårt, men mange kan nok fint klare seg uten. Hvor mye bremsepartikler det blir har sammenheng med kjørestil, jeg prøver å bremse mest mulig på girene slik at bremsing reduseres.
 5. Hva en Tesla modell S ligger på i pris på bruktmarkedet betyr ikke at den er lett å selge. Har en kollega med en modell S, 2012 eller 13 modell, han sliter med å få solgt den og så vidt jeg vet er det ikke noe som feiler den.
 6. Er nok ikke så enkelt å få en fornuftig pris ved salg av elbil heller, så da er det bedre for meg å kjøpe en bil som dekker alle mine behov. https://www.abcnyheter.no/motor/bil/2019/06/18/195587084/na-kan-du-gjore-elbil-kupp-bruktbilene-hoper-seg-opp
 7. Du sier ingenting om tilstanden på bilen og km. stand, noe som påvirker sterkt hvor lett det er å selge en bil
 8. Da bør bensinbilene gå i grava først. https://www.tu.no/artikler/bensinbiler-har-langt-hoyere-partikkelutslipp-enn-dieselbiler/387834
 9. Burde være et greit kamera for å utvikle seg innen foto med. Det du må gjøre er å lese deg opp på forskjellen mellom blender, lukketid og ISO + prøve(og feile).
 10. Filter er et begrep som brukes av mobilfotografene, systemkameraer har gjerne ikke det. Men du kan bruke bildebehandling i ettertid, det er mye bedre.
 11. tflovik

  Ny diesel i 2020?

  Mange av bilmerkene kutter ut tilbud om bare drivstoffmotor fra 2020, da må man velge minimum mild hybrid. Dette fikk jeg erfare da jeg i romjulen skulle bestille ny KIA Sportage, endte med kjøp av 2019 modell demobrukt bil for å unngå å få en batteripakke som øker vekt og drivstofforbruk. Dette kommer som en følge av EU sine sanksjoner mot bilindustrien som gjelder fra 2020.
 12. Nei, det skjedde så sjeldent at jeg gjorde ikke noe med det.
×
×
 • Create New...