Gå til innhold

Janak

Medlemmer
 • Innlegg

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Janak sine prestasjoner

19

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har testet med flere ulike kabler. Har bekreftet at det er HDMI 2.1 og DP 1.4. Samme kabler fungerer helt fint på G9 skjermen. Der får jeg 5120x1440 uansett hvilken kabel jeg bruker.
 2. Jeg skal teste det ut @Aiven, takk for tipset. Burde strengt tatt være unødvendig å bruke egen programvare for å tvinge en oppløsning. Skjønner bare ikke hvorfor det er plug and play med G9, men A950 nekter.
 3. Har noen av dere vært borte i at dere ikke får høyere oppløsning enn 3840x1080 på skjermen? Har ett merkelig problem som holder på å irritere vettet av meg. Jeg har to stk Samsung G9 skjermer, en på kontoret og en på hjemmekontoret. Min Lenovo T490S klarer fint å drive skjermen i full oppløsning. En kollega har fått seg en Samsung LS49A950U. Denne skjermen klarer ingen av oss å få høyere oppløsning på enn 3840x1080. Jeg koblet fra min G9, ett oppsett jeg 100 % vet at jeg kan kjøre 5120x1440, og koblet til den A950U. Da blir jeg plutselig begrenset til 3840x1080. Har brukt timesvis på feilsøking uten å komme noen vei. Noen andre som har vært borte i dette problemet?
 4. Hei. Har du sjekket ut Suit Supply? De har ingen fysiske butikker i Norge, men de er raske med å sende. Jeg bestilte en time for tilpassing sist gang jeg var i London. Bestilte nettopp to dresser, de kommer ferdig tilpasset. Veldig fornøyd med kvaliteten sammenlignet med f.eks Dressmann. Litt dyrere, men det er de verdt. -T
 5. Du spesifiserte ikke noe budsjett, jeg fortalte bare hva jeg bruker. 😀 Du skriver at utstyret ikke er «optimalt». Hvilket kamera har du i dag og hva var det som ikke fungerte? 50mm kan fungere helt fint det, men det blir jo gjerne litt avstand til motivet under en håndballkamp.
 6. Hei! Jeg tar en del bilder av barna når de spiller både håndball og fotball. Jeg har ett Canon EOS R og 70-200 F2.8. (EF fatning). Synes dette er en super kombo. Skulle jeg hatt noe brukt ville jeg vurdert en Canon 7D mk2 med samme linse som jeg har. Lykke til!
 7. Ser det er diskutert en del rundt bruken av taktiske atomvåpen i tråden. Kan anbefale kanalen til Perun på Youtube. Han oppgir kilder og fremstår som balansert i måten informasjonen presenteres.
 8. Min drøm er at Unifi kommet med en fullverdig Protect løsning med kamera, røykvarslere og alarm. Noen som vet om Yale låsen er kompatibel med Unifi Access? Jeg kjører også Unifi sine kamera og er veldig fornøyd med kvaliteten. Hvis det lanseres kommer jeg til å gå « all inn» i økosystemet.
 9. Satsning på offentlig transport, typ jernbane/trikk/buss vs vei for biler, burde det finnes bra med kilder på. Lykke til!
 10. Ser jeg leste feil første gangen, trodde problemet var lyd på stua. Ser nå at problemet er lyd på soverommet. Hvilken inngang har du valgt på sonos for kilden på lyd på soverommet? Du får ikke lyd direkte på tven heller uten Sonos? Altså lyd som kommer direkte fra hdmi inn i tven? Jeg hadde nøyaktig samme modell, men solgte den for noen år siden. Se side 179 i bruksanvisningen så får du en forklaring på hva du kan sjekke. https://www.marantz.com/-/media/files/documentmaster/marantzna/us/ownersmanualinenglish-sr7008.pdf
 11. Hei! Hvordan er inngangene på Marantzen satt opp? Du kan velge hvordan du vil den skal sende lyd og bilde. Hvilke høyttalere har du på stuen som du skal bruke?
 12. Får ikke testet for min del før i neste uke, venter på montør for å få flyttet inntaket. Slik jeg forstår skal det gå helt fint. Mister IPTV, men det spiller ingen rolle for min del siden jeg uansett ikke bruker det.
 13. Inspirert av den meget gode tråden «Ubiquiti Dream Machine Pro mot Altibox' fiber?» tenkte jeg det var interessant med en tilsvarende tråd for Telia fiber. Jeg hadde inntil ganske nylig Altibox i hus, men byttet over til Telia i desember. Med to fiberlinjer inn så er det kjekt å kunne velge. Nedturen for min del var jo at jeg hadde satt meg ganske godt inn i hvordan det ville virke med Altibox, men må begynne på nytt undersøkelser rundt Telia. Mitt utstyr består av UDM Pro SE og ideelt sett ønsker jeg å kjøre fiberen rett i denne uten å bruke Telia sitt modem. Er dette i det hele tatt mulig eller lar det seg ikke gjøre? Setter stor pris på om du har erfaring du vil dele.
 14. Hvis du ikke har drill med stålbørste eller vinkelsliper med stålbørste så kommer du langt med en vanlig stålbørste også…
 15. Takk for alle svar! Løsningen var som @Niram foreslo, borret bare hull i plata. Fungerte helt fint. 👍
×
×
 • Opprett ny...