Gå til innhold

cinax

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cinax sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Har nå Prøvekjøp hos Onecall. I natt så gikk jeg plutselig tom for mobildata. Har brukt 102GB i følge appen. Trodde det var ubegrenset med data men at hastigheten reduseres etter 100 GB? Noen som har peiling? Har slått av og på tlf uten hell.
  2. Har mulighet til å kjøpe iPad 9th gen hos Power til 3800kr. Men det er da en utstillingsmodell. Tenker litt ift batteri, står disse tilkoblet strøm døgnet rundt over en lang periode? Hvordan vil det påvirke batteriet?
  3. Lurer også på om noen har en skjermbeskytter å anbefale som ikke går utover fingeravtrykk opplåsning.
  4. Kommer fra iphone og lurer på en ting. Er det ikke mulig å få sprett opp varsling på skjermen ved bruk på apper som Finn og Outlook? Har huket av for sprettopp inne på varslingstyper. Får det på sms, messenger osv.
  5. Nei. Alternativet er feks Tab A9+ med 90 hz. Er ikke bare scrolling, men også film/sport. Tenkt til å bruke den litt selv også.
  6. Har sett på S7 FE siden den er på tilbud til 4k. Men ser at den kun har 60Hz skjerm. Det syns jeg trekker en del ned. Skal bruke nettbrettet litt selv også, er vandt med 120hz. Skal sjekke ut iPaden.
  7. Hei. Skal gå til innkjøp av nettbrett til kiden. Ønsker å bruke maks 3-4000kr. Har tidligere hatt et billig nettbrett fra Samsung, et såkalt lite versjon. Dårlige erfaringer med det. Er fryktelig tregt og henger etter hele tiden. Har sett på et par nettbrett med android, noen som har erfaring/kunnskap om disse? Kan også vurdere iPad. - På forhånd, takk! Samsung A9+ Lenovo Tab P11
  8. Hei. Kjøpte et 4070 ti kort som outlet vare hos Elkjøp. Når jeg åpnet det lå det uten antistatisk pose. Er dette greit? I tilleg så var beskrivelsen: Som ny i orginal emballasje.
  9. Hei. Er 18k bra pris for det her? Ink tilbehøret (Skjerm, tastatur, mus og gaming desk). Dog uten skjermkort.
  10. CPU temp ligger på 30 grader og 50% usage 🤔
  11. Kjøpte disse og satt dem inn. Hjalp ikke stort. Kjørte en benchmark ingame og resultatet sier at cpu (12700F) er 99% bottleneck. Er det spillet da som er forferdelig dårlig optimalisert?
  12. Kjørte en benchmark ingame. 99% bootleneck på cpu. Hvordan kan det ha seg med en 12700F cpu?
  13. Hei. Sliter med lav fps (80-90fps), spiller på 1440p skjerm. Pc specs: 12700f, rtx 4080, ddr4 16GB 3600mhz cl16 b-die ram (xmp active) Ser på task manager at gpu usage ligger bare på 0-3%. Noen som har tips til hva som er galt?
×
×
  • Opprett ny...