Jump to content

TheOats

Medlemmer
 • Content Count

  4689
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

TheOats last won the day on November 11 2014

TheOats had the most liked content!

Community Reputation

12739 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men jeg har liksom ikke noen valg her. Jeg spurte dem på telefonen om jeg har mulighet til å velge en annen leverandør å de sa at siden det er deres kabler så må jeg velge dem. Så jeg skal liksom betale 5000kr for å få lov til å være kunde hos dem? Det slik det føles for meg.
 2. Noen av dere som har erfaring med å sende epost til Telenor support? Jeg sendte en på fredag (tror jeg) men har ennå ikke fått svar.
 3. Så tingen er at jeg leier. Jeg eier ikke. Så det at verdien går opp er vel ikke noe jeg har noe nytte av. Å som sagt, gravingen er allerede gjort.
 4. Tok et bilde av ledingen og boxen de har installert på loftet. (ja det er veldig rotete der oppe). Så den andre tingen du sier angående monteringsjobbem, mener du at de kan ha installert dette gratis og så venter til noen vil koble seg på, å så må DE betale istedenfor? Eller misforsto jeg det du sa?
 5. Bare så det er klart, de har allerede gravd ned fiber og strekt kabelen inn i bygget. Den går opp på loftet og inn i en "hub" (vet ikke akkurat hva den kalles). Så kabelen som skal fra huben på loftet og ned til meg (bare noen få meter) er en vanlig copper ledning right? Samme som de la inn når jeg fikk bredbånd? (Leiligheten hadde ikke telefon tilkobling). Er det 5000.- en helt vill sum for noe så simpelt? Eller er det bare meg? (Jeg har ikke fått lest alle innleggene her enda, bare så det er sagt. Har skummet igjennom litt.)
 6. Jeg ringte nettopp telenor angående den "Nyinstallasjon Bredbånd Fiber" tingen. Det er nemlig allerede gravd ned ledning og den er strekt opp til en hub på loftet. Jeg nevnte at det ikke kostet så mye (eller noe i det hele tatt) å legge inn bredbånd. De sa at det fortsatt koster 5000.- for de "fiber ledningen" ikke er en vanlig ledning. Noe som jeg nå innser ikke er logisk i det hele tatt siden ledningen som skal fra huben til leiligheten min ikke er fiber. (eller tar jeg feil der?)
 7. Jeg har aldri hatt noe annet en tregt bredbånd, så for meg er det mye.
 8. Det er nylig lagt inn fiber kabel i bygget mitt å jeg kan nå bestille fiber fra telenor. Det koster 639,- per mnd og enda mer for å låne ruter. (Regner med jeg ikke kan bruke den jeg har fra før? (ZyXEL P8702N)) I tillegg koster "Nyinstallasjon Bredbånd Fiber" 5000.- Jeg var ikke klar over at det er så dyrt. Er dette vanlig pris? Det verste er at de har økt prisen på bredbåndet mitt noe vanvittig. Jeg betaler nå 600.- i månen for ca 1mb ned og 0.6mb opp. Abonnementet lover selvfølgelig bedre fart, men de klarer ikke å levere det. Og de har ingen abonnement som passer for farten jeg faktisk får.
 9. Noen andre som ikke kommer inn på ruteren? Jeg tror jeg gjorde noe galt. Kom ikke på nettet og ifølge Windows sin troubleshooter så var det for de DNS serveren ikke kunne nåes eller noe. Det første jeg gjorde var å holde inne knappen i hullet for å resette ruteren. Men det hjalp ikke. Men så tenkte jeg at jeg kunne bytte DNS server så jeg gjorde det (byttet til google sin). Så nå kommer jeg på nettet igjen, men bare på de dingsene som jeg skifter DNS server på. Men nå kommer jeg ikke inn på ruteren lengre. Det kommer ikke noen melding i chrome. siden er bare helt blank. På venstre siden av adressen står det "Not secure".
 10. I Lightroom er det noen tastatur snarveier jeg ikke finner ut av. Som for eksempel "ctrl + [" for å rotere bildet mor klokken. Hvordan gjør jeg det på et norsk tastatur?
 11. God ide. Jeg tok med meg et par bank kort. Et jeg bruker nå, uten bilde, og et gammelt kort som har bilde. Jeg tok også med Bank ID kode brikken og logget inn på altinn.no og viste årsoppgaven min. Å jeg tok med vernepliktsboken, som heller ikke har bilde. I tillegg spurte de noen spørsmål.
 12. Jeg skummer her også, men ikke så mye. Forskjellen er at her er de fleste postene korte og de kommer inn en om gangen. Uansett, har fått bestilt pass nå. Takk for hjelpen alle sammen!
 13. Helt ærlig så er jeg dårlig til å lese. Det er vanskelig å ikke bare skumme igjennom.
×
×
 • Create New...