Jump to content

TheOats

Medlemmer
 • Content Count

  4717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

TheOats last won the day on November 11 2014

TheOats had the most liked content!

Community Reputation

12666 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TheOats

  Rare hobbyer

  Samler på spille kort. Vanlige spille kort, ikke Magic The Gathering kort. Tar bilder av dem å poster dem i r/playingcards. Men helt ærlig tror jeg at jeg begynner å bli litt lei. Noen andre her som samler på kortstokker?
 2. Noen andre her som samler på kortstokker? NVM, leste tittelen på tråden feil.
 3. Kanskje et dumt spørsmål, men får man negativene tilbake? Så min plan med å «scanne» med kameraet mitt er ikke en god ide? Jeg tenkte å legge filmen på min iPad Pro å så bruke macro objektivet mitt til å digitalisere dem. Det VAR planen, men jeg er ikke lengre sikker på om jeg vil begynne med film.
 4. Noen her som har erfaring med disse forskjellige butikkene? Er en bedre enn de andre på noen måte? Kanskje kunde service er bedre hos noen?
 5. Finnes det butikker i Norge hvor man kan gi dem spesifikasjoner for et speil å så lager de et for deg? Jeg har et Flexaret II som jeg trenger et nytt speil til.
 6. Snakker om OLW Flamin Hot Cheez Cruncherz. Hadde disse for noen år siden, de var fra Sverige, å slik jeg husker dem så var de mye bedre enn de som selges i Norge nå. (De ankom i min lille "by" for bare noen uker siden). Er det noen her som bor så nærme grensen at de har tilgang til disse i både Norge og Sverige? Er det noen forskjell eller husker jeg bare feil?
 7. Har begynt å se lapper som dette rundt omkring. Mitt første instinkt er at det er noe nasjonalistisk og «white power» rundt det. (jeg et ikke så god til å få tankene mine ut i tekst og jeg mangler noen ord, men jeg håper det er mulig å forstå meg.)
 8. Du fikk kun ømhet i armen begge de første gangene? Jeg ble skikkelig dårlig dagen etter den første dosen. Regner med jeg blir dårlig etter boosteren også. For se!
 9. Ah okay! Dere som kjenner flere som kunne velge, hvem virket som de fikk den verste reaksjonen? De som tok Moderna booster eller de som tok Pfizer booster?
 10. Jeg fikk både Pfizer og Moderna vaksine. De sa at det ikke hadde noe å si. Har fått time til å få boosteren, men jeg vet ikke hvilken det vil være. Noen her som har vert i samme situasjon?
 11. Har nylig sett tilbake på mange av de gamle bildene jeg har postet her i tråden, og jeg vil bare is at jeg ikke har den samme "humoren" lengre. Noen av tingene jeg har postet er problematiske og jeg står ikke for dem lengre. Her er et bilde, så jeg ikke bryter reglene.
 12. Denne hunden virker som den liker oppmerksomhet fra mennesker. Den logrer med halen og vil gjerne at du kommer nærmere.
 13. Nei ikke så vidt jeg kan see. Men det er mulig jeg bare ikke har lagt merke til det. Ja jeg tror den er inne om natten. Hmm okay. Vet du noe om rasen til hunden i bildet? Godt poeng. Men jeg tenkte at det også føles kaldere når man står stille. Basert på tilbakemeldingene her så tok jeg nok feil. Jeg synes bare det virket veldig kalt å stå i bånd sånn som det. Glad for å høre at det antagelig er okay.
 14. Det er et hus her som har en hund stående i pund ute nesten hele året. Vel, jeg sykler ikke for be der hver dag, men 90% av gangene jeg sykler forbi så er den der. Jeg sykler forbi minst en gang hver 14 dag, men ofte mye oftere. Jeg har vert bekymret en stund, så i dag tok jeg bilde av hunden og et skjermbilde av Yr for å dokumentere temperaturen så godt jeg kan. (Hadde ikke tilgang til et termometer). Jeg hadde 4 lag (ingen vindtette) på overkroppen of 2 på bena, å jeg syntes det var litt kalt. Så basert på det så tenker jeg at det må jo være kalt for hunden også. Er jeg helt på jordet?
 15. Jeg vet ingen ting om Altibox så jeg lurer på om det er noe jeg/vi burde vite før vi sier ja til Altibox? De hadde også vanskelig for å tå tak i folk som bor her. Antagelig for de vi ikke har ringeklokker (ikke spør =P). Så jeg tenkte jeg skulle henge opp en lapp i gangen. Høres det ut som en god ide?
×
×
 • Create New...