Jump to content

Elmek38

Medlemmer
 • Content Count

  1519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)

About Elmek38

 • Birthday 02/05/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13908 profile views
 1. To stk nye 5G sendere fra Telia i Alver kommune, gøy å se utbyggingen strekker seg litt utfor byene. Men fortsatt ikje mulig å peke på kartet på iOS for å sette eit punkt på kartet 😩
 2. Noen andre som ikkje har fått til å aktivere gamepass ultimate på all access?
 3. Da var konsollen komt i hus, men eg har ikkje fått tid til å få den opp og gå enda, men syns esken var veldig tung.
 4. Fikk hentemelding på nå selvsagt etter butikken var stengt, 3 uker var ikkje så gale ventetid.
 5. 14 stk Elkjøp butikker har Series X på lager nå.
 6. Var innom elkjøp i dag og bestilte ein xbox series x med all access og 18 juni som leveringsdato
 7. At de aldri klarer å fikse pek og klikk på Apple enheter altså 😩
 8. Sjekk at alle strøm tilkoblingene er på, hos meg hadde den eine 2 pins på eine 6x2 connectoren lurt seg utenom... da fikk eg ikkje bilde.
 9. Såg ut som det ga ein liten boost iallfall, slo på X.M.P også. Merker at eg dras mot å sette inn 1080en igjen og bare returnere 3070en. 1080en gjør egentlig nytten i de spillene eg spiller.
 10. Hmm. ja har angra litt på det prosessor valget, i7-7700k ble lansert akkurat når eg kjøpte pc, men eg lot meg lokka av fleire kjerner istedfor da ble 6800k. Har ein corsair h100i V2 som kjøler men overklokking trur eg ikkje eg gidder å styre med så blir å vurdere retur av kortet. spiller i 1440p, hadde inntrykk av bottlenecking ble eit mindre problem jo høyere oppløsning det spilles i.
 11. Har fått oppgradert 1080en til 3070 og har foreløpig litt forskjellig erfaring.... Har spilt litt Horizon zero dawn og med alt på ultra får rundt 80-90 fps som ser korrekt ut i mine øyne Men med snowrunner så opplever ikkje noe vessentlig stor fps forbedring og det samme med GTA V i forhold til 1080en Etter litt googling ser det for meg at dette ikkje er ein ukjent problemstillig at man etter skjermkortbytte ikkje nødvendig opplever så stor endring i ytelse. Fleire som har tilsvarende erfaringer?
 12. Der ble mitt sendt og. Men ingen e-poster fra komplett, verken ordre eller sendelsebekreftelse.
×
×
 • Create New...