Jump to content

Ribo

Medlemmer
 • Content Count

  2152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ribo last won the day on January 17

Ribo had the most liked content!

Community Reputation

1700 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er bare at du mener en video som er publisert FØR vitenskapen legger frem sine rapporter skal liksom unnerkjenne de vitenskapelige funnene. Det viser ikke annet at du ikke bryr deg katta om vitenskapelige funn. Du bare driver løgnpropagande uavhengig hva andre legger frem av data.
 2. Du kan ikke engang definere hva informasjon ER ? Du kan heller ikke si NÅR DNA er informasjon ? 1 basepar ? 100 basepar ? 1000 basepar ? Annet ? Er det ikke basepar men nukleotider ? Ingen av disse spm er du i stand til å svare på, hvordan i all verden tror du t du kan ta inn over på hvilken måte DNA er informasjon.
 3. Hva med øye for øye. tann for tann, hva med etnisk rensing og bruk av slaver. Religion er generelt lite postitivt for samfunnet, noen kanskje verre en andre. En ting er sikkert kristendommen skiller seg ikke postitivt ut. Bruker du bibelen som moralskt kompass er du på ville veier. Henter du biter her og der du liker derfra, bruker du andre kriterier for moral og bibelen/religionen er irrelevant.
 4. Litt vanskelig å se hvor du skal. Mulig jeg ikke er på ballen, men jeg prøver.. Men med "bør", er vi inne på om man bør la naturen gå sin gang, eller skal man ta grep/styring å gjøre en endring. Mennesket er i den posisjonen at man kan se konsekvenser i forkant og gjøre spesifikke valg. Og noen ganger bør man ta valg på bekostning av det egoistiske genet, rent etisk og moralsk.
 5. Nei, alle delene kan gjøres i celleløse systemer, in vitro. Men uansett er det kjemiske prosesser som oppfyller kravet ditt.
 6. Ribosomet gjør det du etterlyser. RNA og DNA polymeraser gjør det du etterlyser. og ja, den linken jeg har gitt deg tidligere gjør det. Legger den ved her da du tydeligvis vil unngå alt som har skjedd tidligere og bare begynne på nytt med tomme påstandre. https://www.nature.com/articles/s41467-022-29113-x
 7. Det er korrekt, jeg har nok slengt på en ekstra null på kalkulatoren. Men værre var det at jeg ikke tenkte over svaret. Takker for hjelpen.. Vel, svaret skulle være 100 000ml, tror likevel at det er lite sannsynlig at det merkes med 0,5ml til.
 8. Kroppen din har nok et volum over 1million ml, tror ikke 0,5ml er det som får den til å sprekke. Dessuten så har det vært regler vedrørende smittsomme sykdommer i årevis. Også det for reise over landegrenser. Du står fritt til å reise eller ikke, men gjør du det må du følge dens regler. Du står fritt til om du må ta vaksine, men gjør du det ikke kan du ikke delta der dette kreves. Det er ikke vanskelig.
 9. For kort tid siden erkjente du at Ribosomet var RNA. Og med det var det også informasjon og proteinfabrikk i ett og samme molekyl. Tenker du angrer på det nå siden det faktisk var korrekt.
 10. Dahh.. Ja hva ellers. Nå har det seg slik at det er vanskelig å tilbakevise noe som skjer i fremtiden. Dessuten så er det også vanskelig å tilbakevise noe som ER utført. er gjort, done, bevist, stått å sett på at det skjedde.
 11. Det står at de har laget molekyler som kopierer seg selv. Ingen celler, faktisk ikke DNA engang..
 12. Jeg gav det LINKEN, det ER dokumentasjon. Men siden du ikke forstår det så er det ikke håp for det tekniske i artikkelen.
 13. Jeg limet inn, ikke hva de tro, men hva de kunne bevise. Here we perform long-term evolution experiments of RNA that replicates using a self-encoded RNA replicase. The RNA diversifies into multiple coexisting host and parasite lineages, whose frequencies in the population initially fluctuate and gradually stabilize. The final population, comprising five RNA lineages, forms a replicator network with diverse interactions, including cooperation to help the replication of all other members. These results support the capability of molecular replicators to spontaneously develop complexity through Darwinian evolution, a critical step for the emergence of life.
 14. Publisert i Nature.. Tenker du ikke har noe å si i mot nei,..
×
×
 • Create New...