Jump to content

Ribo

Medlemmer
 • Content Count

  1716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ribo last won the day on October 3 2016

Ribo had the most liked content!

Community Reputation

1055 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ribo

  Skolen driver med plagiat

  Skoler har sikker felles databaser de henter fra.
 2. Enig, Ikke for at det har noen betydning om Darwin hadde inspirasjon i øst eller vest. Evolusjonsteorien er basert på vitenskap. Personlig har jeg ingen tro for at Darwin og i alle fall ikke evo.t var inspirert av buddhismen.
 3. Og du nevner i fleng ser jeg.. Det tok ikke lange tiden å gå gjennom det bakgrunnsmaterialet.
 4. Det kan ikke være forskjell på 70% mellom oss mennekser og aper fordi mennesker ER aper. Du MÅ spesifisere hva du sammenligner. Og NEI, disse 70% er noe du er blitt lurt til å tro. Og du er uredelig nok til å sluke alt du ønsker skal være sant. btw. Positive mutasjoner finnes i bøtter og spann. I dag kan du nærmest ikke åpne avisa før du blir overfalt. https://www.dagbladet.no/nyheter/mutert-til-mer-aggressiv-variant/72211573
 5. Så det er minst 25% likhet her: AAAAAA mot GGGGGG kan du forklare dette ?
 6. Er du ening at uansett DNA sekvens vil likheten alltid være minst 25% ?
 7. Jeg vet ikke hva du sikter til, men ALLE vitenskapelige publikasjoner er åpne om hva de sammenligner og hvorfor. Er du i tvil er det bare å lese. Jeg har tidligere vist det en figur der du kan peke ut en vilkårlig plass hvilken kromosom du ønsker sjansen for å finne identitet under 80% er forsvinnende liten. Det er kun to unntak, 1) strukturelle områder der sekvens mangler, og menneskets Y kromosom som nærmest er degenerert. Sekvensene er hentet fra databaser du selv kan benytte deg av. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/assembly/GCF_002880755.1/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/genome/51?genome_assembly_id=582967
 8. Det er den anerkjente kaffegrut metoden. Han er også godt informert om at det bare er tull. Men redelighet er ikke hannes kopp med te.
 9. 1. Det bør foreligge kraftig kritikk til utførelse som ikke oppdaget utslett mens forsøket pågikk. 2. Hvem i F.. rydde opp dagen etter ? 3. Er der signifikant forskjell mellom prøve og kontroll mtp utslett, i såfall må dyreforsøket gjøres på nytt. 4. Pga, usikkerhet rundt kvalitet på utførelse burde forsøket gjøres på nytt anyway. Når utslett kan bli oversett, hva annet kan ha blitt det.
 10. Hvorfor oppgir du person nr og samtidig er redd for ID tyveri. Det er få som har krav på ditt person nr. Så lenge personen betaler for våren er både navn og nr likegyldig. Er varen av en slik karakter at den ikke kan selges til hvem som helst på man gjøre rede for hvem man er. Det er jo ikke akkurat slik at du må identifisere deg på Kiwi heller.
 11. Nei. Det er uomtvistelig bevist at vårt kromosom 2 er et resultat av at to mindre kromosomer har fusjonert. Du har med andre ord beviselig FEIL i din påstand.
 12. 🍿 🍿 Dette ble riktig underholdende. 🍿 🍿 Nå vet jeg hvordan historien slutter, men det er alltid morsomt å se noen male seg inn i et hjørne mens man kapper grena man sitter på.
 13. Er det ikke litt festlig at man spør IHS om biologi. Han har jo så lite peiling som det er mulig å ha.
×
×
 • Create New...