Jump to content

Ribo

Medlemmer
 • Content Count

  1785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ribo last won the day on October 3 2016

Ribo had the most liked content!

Community Reputation

1120 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Der han innrømmet å ha voldtatt feil unge. For så å innrømme voldtekt på den andre ungen. Hansen sier at de ikke tok han i direkte løgn i STARTFASEN, betyr det at de tok han i direkte løgn senere ? Hvor ofte ? Btw, fra linken din Hvilke opplysninger ? Hvorfor viste dem at VK måtte være sjefen (han var jo ikke mistenkt engang på denne tiden) ? Nasjonale og Internasjonale eksperter viser til at dette var et høst unaturlig spørsmål. Ikke bare unaturlig, men faglig sett en katastrofe. Flere tegn på denne inkompetansen ser du også litt tidligere. Allerede som VITNE, deler politiet ut informasjon til JHA om andre vitner og observasjoner. I tillegg går Hansen langt i å si at JHA lyver i startfasen. Stikk i strid med hva han sier noen avsnitt senere. De hadde en anelse om JHA, de var sikre på at VK var sjefen.... Merkelige greier.. Det trengs kraftig oppvask i denne saken.
 2. Har noe lignede erfaring som Theo. Ligg unna følelsene til kompisen din. Går du videre vil det med all sannsynlighet bli sett på som et svik av deg, uansett hvor kåt hun måtte være. Det kan ødelegge forholdet til kameraten din og resten av vennegjengen. Det er ikke verd det !! Med tanke på hva du skriver burde du kanskje sitte deg ned og ta en lang prat med kameraten din.
 3. vel, jeg venter med å poppe popcorn for å si det sånn.
 4. For det første så inneholder ikke artikkelen ordet du påstår den definerer. Er ikke det merkelig, analogous BIOLOGY (of organs) performing a similar function but having a different evolutionary origin, such as the wings of insects and birds.
 5. Nei, du gav meg ikke en slik link. Men du kan jo sjekke begrepet stråmann siden du benytter dette så ofte.
 6. Så analogien med at leksikon skal skrive seg selv var da bare en stråmann fra deg. Fint at du belyser dette selv..
 7. Nei, du ville ikke forhold deg til vitenskap om den hoppet opp og beit deg i ræva.
 8. Hvorfor sammenlige det med et da ? Et mønster er helt klart instruksjoner. Om to korte og en lag har en gitt respons.
 9. Ergo du er ikke i stand til å forstå "dine egne begreper" Et genom er ikke den mest kompliserte informasjonen vi mennesker vet om, det er jo bare sprøyt. Det er ikke vanskelig å sette seg ned å lange noe som er mye mere avansert enn hvilket som helts genom som finnes det er ute, Men det kvalifiserer ikke til noe gudestatus. Genom v2.0 er forlengs oppfunnet.
 10. DNA er ikke et alfabet Med avansert informasjon kan rekkefølge på fargene i non-stop posen være et fint eksempel. Med avansert informasjon kan mønstrer i sanden være gjeldende. Du evner ikke å definere begrepene du bruker. Om cellevegger ikke oppstår naturlig, hvordan oppstår de og hvorfor er ikke det naturlig ?
 11. Men er ikke det to forskjellige ting. Han begjærer seg løslat i og med at den opprinnelige dommen skal opp på nytt. Det er vel ikke uvanlig at siktete enten motsetter seg fengsling eller begjærer seg løslat til saken kommer opp. For en prøveløslatelse i en forvaringsdom tenker jeg at det er mer eller mindre påkrevet å angre på sine synder. Her mener nok vk at han ikke vil angre på noe han ikke har begått.
 12. Det hele virker som en ord onani for egen selvnytelse hos påtalemakta. Vi kan jo også si Det kan ikke utelukkes at man kan utelukke at telefonen befant seg på åstedet. Hva da ? Uten noen begrunnelse er jo utsagnet akkurat like mye verd. Og når det viser seg at det finnes data for det ene og ikke det andre er det faktisk mye mer hold i utsagnet over.
 13. Hvor er egentlig bevisene for at det KAN det. Utsagnet er også en selvmotsigelse. 1. Teoretisk går signalet hit. 2. Under gitte forhold går det hit. Den ene utelukker den andre som i om 2 er sann kan ikke 1 være sann. Ergo om han mere to er rapporten feil.
 14. Det var ingen vitner for vk i nærheten av åstedet. Flere har sett en enslig mann som passer med jha, ingen for vk. Mye kan ha skjedd på en dag også. Du sier selv at du ikke vet hva og hvordan så det kan ikke utelukkes. Andre basestasjoner er irrelevante da de ikke er med i målingene. Dette er da også stasjoner fra telenor, om det er noe som kan si noe om dette så er det vel dem. Btw, hvilke basestasjoner var nye ?
 15. Som er en 180graders endring fra opprinnelig rettsak.
×
×
 • Create New...