Gå til innhold

Cervinus

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

967 profilvisninger

Cervinus sine prestasjoner

394

Nettsamfunnsomdømme

  1. Populære og godt likte Gretchen Whitmer på topp, men hun ville ikke bli visepresident en gang. Er det 100% sikkert at Harris nå blir demokratene sin kandidat?
  2. Det kan nok stemme. Jeg tror kanskje Pelosi frykter at Demokratene ikke skal stille med den beste kandidaten: https://www.politico.com/news/2024/07/19/pelosi-support-open-nomination-biden-drop-out-00169893
  3. Jeg er redd for hva som skjer når republikanerne begynner å grave opp "dritt" om Harris. Tror de kan finne mye... Det er en grunn til at Harris er upopulær (og det har ikke noe med hudfarge eller at hun er kvinne å gjøre som en del av media i Norge ser ut til å tro...) Hun er f.eks. kjent for å være ufin mot kolleger. eks. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10277113/Even-aides-Kamala-Harris-eyeing-exits-new-report-reveals.html
  4. Veldig subjektivt, men: jeg tror nok hun Harris har større sjanse her, men er usikker på om Harris er den rette kandidaten for Demokratene. De bør velge noen som kan slå Trump i november. Kan en av de mest upopulære visepresidentene gjennom tidene klare det? Harris er kanskje den meste kjente nå og får nok noen ekstrastemmer av den grunn, men det er i november det gjelder. Bedre å ha noen med stor oppside som kan ta igjen Trump enn noen som er "på topp" nå (fordi hun er mest kjent av kandidatene). Jeg tror den eneste fra Demokratene som kan ha en sjanse til å slå Trump er Gretchen Whitmer fra Michigan, men hun er vel ikke aktuell lenger?
  5. USA har tusen Bradleys som støver ned på lager og haugevis med fly som Biden lett kunne sent over allerede for et par år siden. Håpløs politiker …
  6. Hvorfor får ikke Ukraina lov til å bruke ATACMS-misil mot fly som bomber og dreper uke etter uke?
  7. Assange delte hemmlig informasjon som satte andre i fare. Julian Assange created 'grave risk' to US agents in war zones, lawyers argue | UK News | Sky News Begge deler vitner om elendig moral og fyren er til de grader en kriminell når han gjør noe slikt. Ikke bare kriminell, men i mine øyne også forræder. Såpass må vi absolutt ikke tåle, nei.
  8. Har det samme, men bare fra mobiltelefon. Merkelig at det kun er denne tråden. Det err 504 feil (så trolig serverfeil/webside). Skal teste noen forskjellige nettlesere. Ser ut som timeout kun gjelder for denne tråden. Har den så mye trafikk?
  9. Hamas, som er demokratisk valgt av befolkningen, kan starte med å frigi gislene ("Som man reder, ligger man"). Så lenge de ikke frigir gislene har vel Israel liten grunn til å stoppe?
  10. Gode 17. mai nyheter: Artillerigranater på plass i Ukraina Zelenskyy: Ukraine Has Enough Artillery Shells for the First Time in Two Years of War | UNITED24 Media Får håpe det er nå det snur
  11. På tide å få inn europeiske soldater. Norge burde også stille opp med noen bataljoner (hadde jeg bestemt hadde hele 6. divisjon vært i Ukraina nå). I første omgang kan de drive grensekontroll, opplæring, transport, hjelpe til å reparere kraftforsyning, minerydding, luftvern av byer, feltsykehus m.m. for å avlaste den Ukrainske hæren.
  12. Så du mener at f.eks. LO er kapitalister når de gir flere titals millioner til regjeringspartiene (f.eks. før siste stortingsvalg)?
  13. Vet du hvordan man kan se at han lyver? (Leppene beveger på seg)
×
×
  • Opprett ny...