Jump to content

agvg

Medlemmer
 • Content Count

  15076
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

488 :)

About agvg

 • Birthday 02/06/1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du kan vel få en takst på den og bruke verdien som egenkapital i ASet.
 2. Ser aldri noen virkelige tall på alle disse effektiviseringene i offentlig sektor, hører aldri og masseoppsigelser og nedleggingen av overflødige funksjoner, hvis det kuttes så er det alltid det ytterste leddet ut mot innbyggerne eller funksjoner som folk trenger som kuttes.
 3. Var moderator her engang i tiden, da var det jo veldig mye mer trafikk enn i dag så de som tar denne jobben må da ha det ganske greit vil jeg tro.
 4. agvg

  Clas Ohlson kompressor?

  https://www.vidaxl.no/e/8718475922070/vidaxl-vakuumpumpe-1-trinns-50-lmin?gclid=Cj0KCQiAr8bwBRD4ARIsAHa4YyIe2d2d_XqaZO3rFs-eayFBSmmjbNTat7XTYBLOT4rbx-EByWuQE08aAq5BEALw_wcB
 5. agvg

  Clas Ohlson kompressor?

  Det står det ingenting om, men 240 sekunder er jo ingenting og det betyr at denne kompressoren er alt for dyr i forhold til kvaliteten, finn noe bedre.
 6. Er jo mange litt eldre biler som feiler EU med relativt enkle feil og som får ganske friske overslag på repkostnader, der bør det være muligheter. Rimelige varebiler er veldig lettsolgt så hvis du får tak i slike i behov av lett reparasjon så bør det være mulig og tjene litt på en slik hobby.
 7. Rør er rør, trekkerøret funker fint som vannrør.. Det er ofte vann i dem og som vann har for vane så fryser det når det er kaldt.
 8. Så du mener at fjernadmin av boksen fra leverandør er feilkonfig?
 9. Støtter Telia IPv6 da? Er ikke de medlem av IPv6 sin hall of shame ?
 10. 37000 for og bytte den var da veldig friskt.....
 11. Det var nok kabler, dette jeg har bilde av er bare trekkerøret, det kan ha blitt lagt rør for kabel-TV og telefon som kanskje er brukbare, eller man er framsynte og dro inn ett 40mm tomt rør sammen med strømmen.
 12. De fleste slike trekkerør som kommer sammen med strømkabelen er små, finnes de hvor fiberrøret er i senter av kabelen, men er de fra 90 tallet så er det neppe noe fiberrør på de kablene som ligger der.
 13. Kommer jo litt an på om det i det hele tatt er rør der, har du nøkkel så du kan ta en titt? eller har du noe ca 8 til 10 mm rør som kommer inn sammen med inntakskabelen i sikringskapet ditt?
 14. Hvis noe blir veldig varmt av det som er grovt av kabler så har du en direkte kortsluttning til gods, kan være så enkelt at isolasjonen på kabelen fra batteri til starter er skadet, kommer varmgangen med en gang du kobler til batteriet? eller når du prøver og starte?
 15. Hvor gammelt er huset? Hvis det er bygget i nyere tid kan det være lagt rør fra strømskap og og det inn til inntaksskapet for strøm, har dere felles inntak eller er det ett inntak for hver bolig? Har du sjekket om telefon går i rør? Er vel også lite sannsynlig at det er er egne telefonkabler til hver bolig fra skap.
×
×
 • Create New...