Jump to content

agvg

Medlemmer
 • Content Count

  15121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

509 :)

About agvg

 • Birthday 02/06/1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20786 profile views
 1. Er nok ikke spesielt uvanlig og føle dette, i de livene vi i dag lever er det fryktelig mye stress, tidsklemmer og ikke minst får man idealene fremvist for seg hele tiden så man tror det er slik alle har det, som regel fremstilles det og ha små barn som en evig rosa lykketilstand i de fleste tilfeller. Som du opplever er det ikke helt slik, men det blir bedre og bedre og plutselig en dag merker du at de greier seg mer selv. Er vel liten trøst i min post men jeg vil råde deg og holde ut, blande inn det offentlige for slike problemer bør du unngå av forskjellige grunner.
 2. Selv med fagbrev som maskinfører så må du ta kurs, det er viktig og opprettholde nivået på byråkratiet og fortjenesten for kursbransjen....
 3. Hvor mye kostet det og Telenor holdt bare materiell ikke noe rundt problematikken med grunneiere osv? Regner de prosjekterte grøftene? Uansett gratulerer med et så omfattende prosjekt, hvordan organiserte dere arbeidet?
 4. Men i mange tilfeller er lav eller gratis for installasjon, og mobilnett med bruksbegrensning er jo helt bak mål.
 5. Men du tror tanken på at de tenner på den uperfekte kvinnen som helt utenkelig? Hetro menn er ganske enkle hvis man ser stort på det, de tenner på kvinner, fete, tynne, gamle, saggy osv, de færreste må tenke på noe perfekt.
 6. Det er nok bare ett kabelrør, fiberen blåses inn etter på, vanligvis 2 eller 4 fiber som går til veggen.
 7. I følge den logikken din burde en stor andel av alle kvinner forbli sexløse og single da færreste kvinner når opp til perfeksjon, slik er det jo ikke. Hvis du tenker kun på det seksuelle så er det mange som tenner på lubne, hengepupper osv, menn tenner på det visuelle men ikke perfeksjon, mange anser perfeksjon som litt kjedelig og for det store antallet menn er uansett perfekte kvinner utilgjengelig uansett hvor mye de drømmer om det.
 8. Det kommer jo an på hvor mange fibre det er i kabelen, kan være hundrevis i en kabel. En Nexans microfibre kabel med 288 fiber er 11,5 mm tykk.
 9. Du må ikke tro alt du leser eller hører, menn tenner på det visuelle men det betyr ikke at det de ser og tenner på må være visuelt perfekt etter en skjønnhetsmal.
 10. 15000 var dyrt så da må det ha vært en småskala utbygging, det og takke nei kan være dumt, har sett folk komme etter en stund og vil ha fiber og da er det ikke mulig og koble til flere kunder i ett område.
 11. Fiberleverandører lever av flest mulig kunder, bor du ved siden av en slik utbygging så vil de nok gjerne ha deg med, jo flere kunder jo fler og fordele investeringen på. Hvis du vet hvem som skal bygge ut området med fiber så ta kontakt med de og meld interesse.
 12. Er nok langt mer enn utsende, disse microtrenchene ligger så vitt under asfalten, veldig plagsomt skal noe gjøres med vei eller asfalt.
 13. Er vel bare og klippe av og levere på miljøstasjonen.
 14. Telenor har gått ut i vår og sagt de vil bytte ut coax med fiber I de områdene man møter konkurranse fra fiberleverandører, Telenor er neppe interessert i og investere i coax da kundene vill ha fiber.
×
×
 • Create New...