Jump to content

agvg

Medlemmer
 • Content Count

  15243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

559 :)

About agvg

 • Birthday 02/06/1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21510 profile views
 1. Du bør ta kontakt og høre med de på privat om de forstår at du faktisk har fiber, har opplevd flere ganger at man ikke har helt kontroll. Men det finnes ikke fiber i det generelle området? Da kan det være at Signal leier fiber fra andre og at de taper penger på og gi deg privatabb. Hvor mye kostet linjen du hadde?
 2. Det er en enebolig, neste år må jeg bytte uansett da jeg har ett års bindingstid hos Telenor og neste år har jeg det samme hos Viken fiber.
 3. Nå har jeg prøvd, Telenor ville ikke gi meg 3mnd gratis som selgeren lovde meg, de ville ikke høre snakk om det før jeg varslet om at da ville bytte fiberleverandør, da jeg ga beskjed om at byttet ville ta 5 minutter ble de mer villige.
 4. Chromebook fungerer helt fantastisk bra så lenge man forstår hva det er og hva det ikke er. Har flere og brukt de i mange år uten problem.
 5. Nå er ett OS mer og mer en oppstarter for en webleser så Linux er mye enklere, før var regnskap ett av de tingene som var håpløst, nå er hele greia webbasert så OS er irrelevant, jeg opplever at det blir enklere og enklere og bruke Linux som desktop OS, men er man MS office og Adobe avhengig er det selvsagt en dårlig løsning.
 6. Skal man kjøre apper for Windows så kjører man Windows, Linux er ett utmerket desktop OS, har brukt det i mange herrens år og savner ingenting. Men selvfølgelig har jeg en Windows maskin i tillegg for de tingene den gjør best.
 7. Tja, er jo begrenset hva man trenger og lære seg for og bruke Linux, kjøper du en Mac må du jo ikke dypdykke ned i alle små detaljer, er ikke noen forskjell i så måte.
 8. Men det aller meste er kryptert så og sniffer med wireshark vil fortelle deg lite av interesse.
 9. Hvor mange er permittert? bare du?
 10. Bingo, Før var brikkene låst mot det bompengeprosjektet du hadde abonnement til, når det var ferdig betalt ble brikken ugyldig og du måtte få en ny, man kunne ikke tilknytte serienummeret til gammel brikke til nytt abonnement, noen skulle tjene penger og generere masse avfall...
 11. Vel, har du noe nettverk da? Jobber ordnes mellom folk uten at noen gidder og lage noen annonser med masse styr.
 12. Du kan vel se slik på det, du kjører en 7 serie, det var aldri meningen til BMW at det skulle være rimelig og kjøpe og eie en slik bil enten den er gammel eller ny.
 13. Leasing er mye enklere og få enn lån, og er vel den vanligste måten og finansiere slike investeringer. Og jeg vil anbefale AS, forskjellen i kostnad bør være tilnærmet null hvis man har en oppegående regnskapsfører som ikke fører på steintavler. Med AS er du bare ansatt og får lønn, med ENK har du ikke lønn men næringsinntekt, og med næringsinntekt er du utestengt fra mye av det du har rett til som ansatt.
 14. MVA må du betale til bedriften hvor du kjøper maskinen, det er en av grunnene til at leasing er populært, man slipper og mellomfinansiere MVA.
×
×
 • Create New...