Jump to content

agvg

Medlemmer
 • Content Count

  15097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

492 :)

About agvg

 • Birthday 02/06/1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20649 profile views
 1. Ubiquti er flott det, dog har de en merkelig politikk på bugs, De har hatt en helt dødelig bug som gjør at DHCP ikke fungere i endel tilfeller når du har flere Unifi swither linket sammen, DHCP snooping er defekt og dreper DHCP pakkene, du kan skru det av og på i GUI men det skrur ikke av funksjonen, dette var ikke en feil i følge support, at kundenes nettverk sluttet og virke når de oppgraderte til Unifi var åpenbart helt greit... De slapp en oppskrift på og lage ett lite script som skrudde det av, men de ville ikke fikse feilen i GUI, nå har de fikset det, det tok vel tre år.... De har utfordringer.... Og skal du ha stabilitet må du velge den absolutt mest konservative firmware realeasen, de lar kundene feilteste.
 2. 150W switchen støtter vel passiv POE så da funker jo den.
 3. Du må vel ha ap i pro serien skal du få ekte POE, cloudkey er jo også kjekkt
 4. Ja, enn så lenge er det jo relativt få som kjører egen router og av de så er det nok få som bryr seg om IPv6. Aner ikke når de skrur det på for de som har std box fra ISP.
 5. Nei, enn så lenge er det ikke rullet ut til eget utstyr men de som har egne routere så er det tilgjengelig, dog er det vel under utrulling så kanskje ikke alle har fått det påskrudd.
 6. Manglende IPv6 er ett problem uansett linje.
 7. Både Altibox og telenor har IPv6, Altibox skrudde på IPv6 rett etter påske, før brukte de 6rd som en nødløsning.
 8. Tja, normen for noen få år siden var at en kunde kostet ISP ca 25000 til 30000 i graving, infrastruktur osv så utbyggingene er ganske dyre, har du pratet med huseier? Det er jo en investering så kan jo være at han dekker innstallasjonen, er også ganske vanlig og kunne få denne på avdrag.
 9. Venter på fiber her, 0,- i etablering. Både Altibox og Telenor skal bygge fiber, så det er konkurranse om kundene.
 10. Pris på etablering varierer fra prosjekt fra prosjekt, noen ganger er det billig etablering bare i en periode osv, men trådstarter kan høre med huseier om han blir med og spleise på etablering, fiber vil jo dra opp når den skal på markedet igjen.
 11. Vel, hvis man skal gjøre dette slik naturen er designet så gjør ikke dette viruset annet enn det naturen alltid var gjort, rydder vekk syke, svake og eldre til fordel for de sterkere individene. Så er målet ett "naturlig" samfunn så må man tåle tap, naturen er ikke snill på noe vis.
 12. Norske banker ble vel komme med sin egen løsning, regner med at ingen av disse løsningene fra Google, Apple eller andre merkespesifikke løsninger er like billige i bruk som ett debetkort, om de er så er det neppe langvarig.
 13. agvg

  Regnskap

  Er vel ikke helt uvanlig at folk har deltidsjobb med fakturering og regnskap, så lenge han er ansatt og du betaler ordinær lønn så burde dette være uproblematisk jmf hva som åpenbart er vanlig praksis ute i landet.
 14. Norge har vel aldri hatt noen kultur for industrialisering, ei heller venture kapitalisme, banker skyr slikt som pesten med mindre du har absolutt sikkerhet i fast eiendom. Så at patentinnehavere sliter er normalen, mang tar med seg ideene til Sverige som har kultur for og få noe ut av ideer.
 15. Da er det jo bare og kjør en billig komptester på Biltema og teste alle sylindrene, en brent ventil bør gi lavere kompresjon på problemsylinderen.
×
×
 • Create New...