Gå til innhold

Malvado

Medlemmer
 • Innlegg

  19 024
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Malvado vant dagen sist 18. september 2018

Malvado hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

42 853 profilvisninger

Malvado sine prestasjoner

5,6k

Nettsamfunnsomdømme

13

Hjelpsomme svar

 1. Men ønsker dere en fin utvikling så bør man kanskje finne en mellomting som både genererer flere klikk og som gir mer fornøyde forum deltakere. Dere tjener jo en god del når noen klikker på annonsen og så ser eller kjøper etter så så lang tid. Uansett God Jul og Godt nyttår.
 2. Må si jeg skjelver om det blir like mye annonsering som jeg så ved å klikke på den linken TSP.
 3. Jeg valgte Pixel 6a hovedsakelig fordi jeg var blitt litt lei av min egen Moto x4 og ustabiliteten på den over tid ( akkurat som kona sin motorola fra 2018 ) som startet omtrent etter 2 års brukstid. Pixel har så og si garantert oppgraderinger i flere år enn Motorola.
 4. Med mindre jeg oppdaterer skjermen snart så er det 1080 enda , men ser ut som det kan være lurt til å vente til lansering av de litt mer billige kortene til Amd før jeg tar et valg. Fant en liten artikkel der det kan se ut som de nye kortene rundt 350$ har en overkommelig ytelse og lavt strømforbruk. Skal uansett ta noen titt på de kortene du nevner over og se om jeg finner noen til en fin pris.
 5. Det eneste problemet jeg ser personlig der er at dette ikke er direkte forskning på mennesker men et "datasett" "Disease transmission was implemented probabilistically for contacts between susceptible and infectious individuals in asymptomatic, pre-symptomatic, or symptomatic stages of the disease. Av erfaring kan et datasett og virkeligheten variere en god del. Det står selvsagt heller ikke noe om eventuelle bivirkninger, men det er selvsagt ikke intensjonen med et sånt datasett. Mener dog at forskjellen mellom dette datasettet og det vi ser i virkeligheten ikke er så langt unna hverandre. Denne artikkelen om selve viruset har vært av interesse for meg selv personlig og gir litt bredere innsikt : Two Years into the COVID-19 Pandemic: Lessons Learned " https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9380879/ "
 6. Noen som har en god oversikt på hvilket av de nye kortene er på den lave prisklassen men fortsatt innenfor nylanseringen? Amd har jo innimellom vært flink til å "rebrande" innimellom noen gpu'er med minimalt med forbedringer så tenker på et kort som har ytelse på en plass mellom 2080 og 3060/70.
 7. Noen av oss "erfarne" brukerne her inne kan gi en god tilbakemelding i farta om dette er bra eller ikke. Et litt mer fungerende og moderne forum er nok en god investering, spesielt siden media som Facebook er på en måte et gigantisk forum der brukerne viser frem hverdagen sin eller snakker med andre. Men som regel dreier det seg om antall brukere og inntekt for de store selskapene...
 8. Har vel med at moderatorer skal kunne dobbeltsjekke at nye brukere ikke er "bots"... Med andre ord en automatisk innstilling for alle nye brukere som stopper maks innlegg man kan legge inn de første dagene eller noe sånt på 20. Kan garantere deg at i mine "glansdager" så skrev jeg langt mer enn 20 innlegg om dagen. Uansett så håper jeg du også forstår at både media, internett og medisinsk forskning kan alle ha interesse om å snu deg til sin side, noen er mer neutral enn andre, men det er også snakk om ren fortjeneste. Sånn sett mener jeg personlig fortsatt at vaksiner er som regel et godt valg, men noen vaksiner kan skjule stygge bivirkninger som fortsatt holdes skjult pga de lave forekomstene av dem og økonomiske interesser, men når det gjelder C19 så tror jeg nok at situasjonen hadde vært langt verre om det hadde sluppet helt fritt frem i starten. Det som er litt skummelt sett fra mitt perspektiv er at pga antallet mennesker og tettbeboing så vil antall virus øke over tid og gjøre at mange epidemier dukker opp.
 9. Som kreftsyk pasient fikk jeg noen valg bak der, med et så og si ødelagt immunforsvar med ca 25% rest (eller noe sånn) av hvite blodlegemer kunne jeg enten isoleres fullstendig hjemme og krysse fingrene eller la meg vaksinere for å gi kroppen en sjanse på å ta knekken på C19. Det ble sånn at både jeg og kona (som også gikk igjennom kreft i 2020 ) tok vaksinen og 2 oppfølgningsdoser. Vi har senere begge blitt smittet av C19, men kroppen har greid å ta knekken på det selv. Sannsynligheten for at vi hadde greid å overleve den første typen av c19 selv hadde vært minimal ( det vi ble smittet med var dog den senere typen av C19 D ) og sånn sett tror jeg personlig at vaksinene har bidratt på å hjelpe en god del av befolkningen med nedsatt immunforsvar. Men det er mange som kommer med eksempler på påstander om hvor dårlig "vaksinen" er eller hvor lite effektiv den er, sannheten er at hvis vi bare hadde latt den første varianten av viruset florere uten at vi hadde tatt tiltak så hadde nok dødsfallene vært langt større enn det vi ser i dag. Det er mange som har tjent mye penger på å komme med "falsk info" og dette er noe mange dessverre ikke forstår, det analyseres ikke informasjonen som blir lagt ut og man sjekker ikke kilder.
 10. https://prisguiden.no/produkt/seagate-expansion-8tb-stkr8000400-569013 Ikke ille til en pris på 1299.
 11. Tenk litt på det sånn, i årene fra C19 dukket opp i de mest aggresive variantene der spredningen hovedsakelig gikk dypt nede i lungene til dagens variant som sprer seg mer i halsområdet som andre typer lignende virus, så har vi hatt de eldre på "isolasjon" på mange måter. Nå som vi alle er "vaksinerte" kjører man på og lar de eldre få mer besøk av vanlige folk som takler fint et vanlig influensa virus men som kanskje sprer det uten at de legger merke til det. De eldre som ikke ble smittet og fikk noen ekstra år blir nå utsatt for forkjølelse og virus de ikke lenger har immunforsvar til og dermed dør i verste fall. Husker godt hvordan en gjeng med konspirasjonsteoretikere i 60 årene hadde et møte og ble alle smittet av en tidlig versjon av C19, ikke alle som er her i dag. https://www.nrk.no/innlandet/ytterligere-en-dod-med-korona-etter-lave-mote-pa-gran-1.15451713
 12. Gsync er vel bare deres egen versjon av vsync, som da fungerer en del bedre pga integreringen. Ikke noe man må ha, men et pluss. Hdmi er såvidt jeg vet ganske standard. Den nye strømkontakten er vel også noe som er ment som en standard, og ikke nvidia sin ide. I starten var Gsync en propietær løsning som hadde egen hardware i monitorene. Dagens løsning er enklere mener jeg men fortsatt låst til Nvidia. Det er derfor jeg personlig foretrekker løsninger som alle kan bruke og er ikke låst til noe.
 13. Vet ikke om jeg får en følelse av at Nvidia ønsker maks kontroll på markedet : Egen skjerm type , egne skjerm tilkoblinger , egne strømtilkoblinger til psu og snart propietære psuer? Men igjen viktig at vi alle er imot propietære løsninger, det fører som regel ingen vei.
 14. Om Corsair K100 Nordic kommer på en pris på under 1800 så kan det være jeg investerer i det. Ellers så har jeg ikke sett så mye bra som er verdt pengene. Kanskje Google sin telefon til 2999?
 15. Utrolig mange feiltolkninger der ute. Noe stemmer, mye er noe helt annet enn det de tror.
×
×
 • Opprett ny...