Jump to content

TheodorBjork

Medlemmer
 • Content Count

  630
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanskelig å ta bilde av, men det ser verre ut i virkeligheten enn på bildet.
 2. For lite maling? Føler jeg kliner på... Så hva skal jeg gjøre? Male et strøk til eller pusse ned først?
 3. Kan det være jeg har presset for hardt med rullen?
 4. Fant dette bildet på nett, men det er omtrent slik veggen ser ut etter tredje strøk.
 5. Det ser ut som streker på veggen er lysere enn andre. Kan det være at malingen ikke er skikkelig blandet ut? Første lag var rett fra butikken og hadde blitt ristet og jeg rørte i de andre lagene.
 6. Kanskje. Det ser mer ut som om malingen ikke vil trekke inn noen steder. Må vel bare prøve å pusse ned? (Litt irriterende etter tredje strøk...)
 7. Er det poengløst å prøve ett strøk til?
 8. Jeg maler en vegg men etter andre strøk er det fremdeles skjolder og på deler av veggen ser malingen porøs og tørr ut... Hva gjør jeg feil? Jeg bruker en matt hvit base som er lik den som allerede var på veggen. Det skjer bare på en av veggene, en vegg som får mye sollys. I utgangspunktet var problemet at det hadde oppstått flekker på veggen etter jeg prøvde å vaske bort noen fingermerker. Med første strøk base skinte disse flekkene gjennom men nå med andre strøk er det bare skjolder og, som sagt, tørre porøse flekker på veggen. Skal jeg bare kline på et strøk til? Bruke mer maling?
 9. Hvordan definerer man det? Jeg vet om personer som har leid ved samme sted som er trukket penger for riper i gulv o.l. Små merker på vegger f.eks? Hvordan skal man definere normal slitasje?
 10. Loven sier "(...) blir godkjenning nektet uten at framleierens forhold gir saklig grunn til det (...)". Så hva hvis utleier gir saklig grunn? Hva er en saklig grunn her hvis framleie ikke er tillatt i kontrakten? Kontrakten spesifiserer at leiligheten skal være i samme stand som ved før innflytting (her kan jeg flisespikke om at det allerede var hull i veggen da vi flyttet inn) men annen slitasje på veggene (merker osv) var ikke der og da må jeg uansett male hele.
 11. Fordi leiligheten skal være i den stand den var før innflytting (altså ingen hensyn til slitasje over tid).
 12. Det er også jeg som må gjøre jobben med å pusse opp leiligheten (male, osv) i tillegg til dette gebyret for administrative utgifter.
 13. Frameleie er ikke tillatt slik det står i kontrakten. "Framleie er ikke tillatt uten utleier skriftlige samtykke". Dette er Huseierenes landsforbunds kontrakt.
×
×
 • Create New...