Gå til innhold

TheodorBjork

Medlemmer
  • Innlegg

    847
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

TheodorBjork sine prestasjoner

57

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var mitt poeng også Men teleskop er jo mer praktisk. Takker og bukker.
  2. Du mener denne Abu Vildmark er bedre enn Abu Ørret?
  3. Første tanken var faktisk stang fra Europris men leste mye negativt om stengene så tenkte å kjøpe fra en sportsbutikk. Men virker som Europris ikke var så ille allikevel. Forvirrende.
  4. Problemet når man ikke har peiling er at man enten bruker masse penger uten å bruke det skikkelig eller for lite på dritt. En stang til 3-4000 er frustrerende om det bare blir én fisketur.
  5. Vel, jeg er totalt nybegynner... Noen eksempler på teleskopstenger innenfor et mindre budsjett?
  6. Noen spesifikke eksempler? Og hvorfor er støyen på snella problematisk?
  7. Prøver å holde prisen nede siden jeg ikke vet om det er en hobby jeg vil vedlikeholde. Derfor jeg tenkte på ørretstangen fra Abu Garcia.
  8. Er denne stangen en brukbar stang for en komplett nybegynner? Eller bortkastet penger? https://www.xxl.no/abu-garcia-cardinalsett-orret-fiskesett/p/1186720_1_Style
  9. Så hvis planen er å fiske i ferskvann fra vannkanten så er kanskje så stor kastevekt en dårlig løsning?
  10. Jeg har null peiling på fiskestenger men lurer på hva ulempene med en stang med høy kastevekt er. Hvis jeg bruker et sluk på 4g på en stang med kastevekt opp mot 50g hva problem vil jeg oppleve? Jeg kunne tenkt meg en allround-stang som kan brukes både til sjøfiske og ferskvann.
  11. Var bare kobling som hadde løsnet til bryteren.
  12. Hvor var bruddet? i mitt tilfelle er alle ledninger eksterne så det er lett å se feil. Om ledningene er skadet under plasten/gummien er selvsagt mulig, men det er vel sant om alle eldre hus? Elektrikere kan kun gjøre en faglig vurdering at det framstår trygt og ikke mer. Forsikringsmessig hjelper det. Så lenge de ikke selv har installert det kan det ikke godkjennes i vanlig betydning.
  13. Du mener det er brannfarlig? For det er vel kun det som teller? Flere ledninger ble byttet ut fordi de ikke fulgte EU-standard men elektrikeren selv mente de ikke var farlige.
  14. Stemmer det ikke er utført av fagperson men er godkjent som trygt med samsvarserklæring i ettertid.
  15. Det gamle lyset hadde ikke tenner siden T5 lysrør fungerer på annet system (husker ikke navnet, men det har et annet system). Og som sagt armaturet er laget for led-rør som er hva jeg bruker: https://www.clasohlson.com/no/Ledvance-Submarine-LED-takarmatur/p/Pr367569000 edit: ja, sjekket og T5-rør bruker elektronisk forkobling istedenfor tenner. Led versjonen har ingen av delene.
×
×
  • Opprett ny...