Jump to content

TheodorBjork

Medlemmer
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tanker om dette: https://steigan.no/2023/01/hun-mistet-jobben-pa-grunnlag-av-ikke-vitenskapelige-antagelser/
 2. En annen vinkel da: Var vaksinen god nok til å rettferdiggjøre den mer eller mindre obligatoriske vaksineringen?
 3. Så hvorfor er to tredjedeler av totale dødsfall inntruffet i år? https://www.aftenposten.no/norge/i/0QppGM/nakstad-om-koronadoedsfall-i-norge-nesten-alle-har-inntruffet-i-aar Og hvorfor er den generelle dødeligheten økt? (noe som har gitt futt til konspirasjonsteoretikerne som sier dette er pga vaksinen)
 4. Men hvis poenget ikke var å hindre smitte, hvorfor gi den til mennesker som ikke var i faresonen og kunnde takle viruset? Men de fleste som ble innlagt med alvorlig sykdom hadde vel underliggende lidelser? Hvorfor gi vaksinen til alle? (Bare for å være åpen: jeg er selv vaksinert men spiller litt devils advocat for å fjerne tvil hos meg selv)
 5. Finnes det noen studier på hvor effektiv vaskinen var på smitte i Norge? Og hvordan det kan sammenligned med f.eks flokkimmunitet?
 6. Vel, YSK er tidsbegrenset på 5 år. Spørsmålet er om situasjonen kan gjøre det vanskelig å få helseattest for YSK i utgangspunktet...
 7. Spørsmål til lastebilsjåfører og de som har peiling: Lang historie kort: For 13 år siden opplevde jeg en kort episode med rusproblemer. Jeg søkte tidlig hjelp via LAR og fikk medisiner. Dermed ble førerkortet mitt inndratt og skrevet ut først for 3 år og så 5 år basert på jevnlige urinprøver. Etter 5 år skulle jeg få førerkort med ordinær varighet i følge legen min. Denne legen sluttet og den nye legen mener at den gamle legen tolket reglene feil. Dermed fikk jeg bare førerkortet for 5 år framover. Problemet er at jeg var i ferd med å ta lastebillappen. Spørsmålet er: Vil det være meningsløst å forsøke å jobb med førerkort som er tidsbegrenset? Og kan jeg i det hele tatt ta YSK under de omstendighetene?
 8. Ikke så glad i vodka, men virker som det er billigst?
 9. Så, hva kan man kjøpe på polet med mest alkohol for minst penger?
×
×
 • Create New...