Jump to content

Chris93

Medlemmer
 • Content Count

  3310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

874 :)

About Chris93

 • Birthday 03/31/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30114 profile views
 1. Det er sukker blandet med kjemikalier i eplet ditt også.
 2. Du må ikke ha PoE på switchen til kameraene, men da må du ha PoE injectorer. Helt klart enklere med en PoE switch da. Du får switcher som både kan få strøm via PoE og levere PoE til andre enheter, men du skal ha heller spesielle omstendigheter for å ha behov for det. Ellers varierer det hvilken type adapter en switch har, de større har intern strømforsyning og trenger ingen adapter. Den du har linket er sikkert grei.
 3. Hahahaha hun kan jo ikke matte lolol du kan jo ikke få høyere karaktersnitt enn 6.
 4. Mange forskjellige blir å ta hardt it, men det er gjerne for sukker og mel. De ser helt normale ut, men de har flere streker. En viser dediliter, en gram i sukker, en for mel osv. https://www.cg.no/christiania-1739-kitchenline-litermal-sett-av-3stk#description https://coop.no/sortiment/obs-sortiment/kjokkenutstyr-og-borddekking/bakeutstyr/x-tra-litermalsett-025l-05l-1l-klar/?variantCode=462432&gclid=EAIaIQobChMItrrVmMaL6gIVS8-yCh0CTwlrEAQYASABEgKWwPD_BwE&gclsrc=aw.ds
 5. Sikkert nyttig for noen. Men mer nyttig enn et litermål som allerede har skala for vekt allerede?
 6. Hvorfor snakker du om nettverkskort nå? Vær også obs på hvilken versjon av PCIe det er snakk om, det er forskjellige hastigheter.
 7. Jeg klarer ikke helt å se at begge splitterne fungerer på samme måte.
 8. Lurer litt på hvordan du vet den andre fungerer til 2.5 Gbit
 9. Du kan tro hva du vil, men radiobølger i luft er raskere enn lys i glass.
 10. Jeg vil også tro at å heller implementere en maks filstørrelse er bedre enn dette. Da kan man ihvertfall vite på forhånd om bildet man laster opp er brukbart.
 11. Nå er ikke akkurat lysets hastighet i glass det samme som i vakuum eller luft da. Hvis alt man bryr seg om er hastigheten på signalet så er det trådløst som gjelder.
 12. Det er ikke relevant når man snakker om å få noe raskere enn 20 Mb/s
×
×
 • Create New...