Jump to content

Chris93

Medlemmer
 • Content Count

  3219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

793 :)

About Chris93

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29328 profile views
 1. Sånn støy- og forvrengingsmessig betyr det ikke så mye, høyttalere og hodetelefoner er verre. 52.5 dB SINAD, eller ca 0.23% er det verste målt. På 3 kHz. Mine Sennheiser 800D er i denne testen målt til å ha en mye verre THD+N, på (øyemål) noe over 1% på det verste, og noe som ser ut som 0.2% ved 3 kHz. Dette er " a headphone with very low distortion ". Det er også verdt å merke at dette er ved maks volum på forsterkeren og et øredøvene volum på hodetlf testen. Jeg mener å huske at THD+N på nærmere 10% er hvor det blir godt merkbart, men ikke ta mitt ord på det. For å oppsummere: Ved normale volum så har det ikke noe å si, 52.5 dB er fremdeles en ganske stor forskjell på laveste og høyeste lyd(ikke helt overførbart siden sdet er signalstyrke som er målt). Rett skal være rett, det er likevel en ganske dårlig måling for en forsterker.
 2. Strengt tatt kunne det vært bedre opplyst om hva slags datarater man kan forvente, men det blir ganske vanskelig når man ikke kjenner forholdene. Man har mye av samme greien med wi-fi også
 3. Vel, det står jo i spesifkasjonene at nettverksportene er 100 Mb/s porter. PÅ TP-links egen side så nevnes det ikke ikke i produktbeskrivelsen. Ser ut som om TP-link har vært sleipe her. De spesifiserer for at det er " theoretical maximum physical-layer data transfer rate. Those terms are used on this product solely to indicate its compatibility with other “AV600” or “600Mbps” powerline devices ", men likevel. OFDM har ikke ikke å noe å gjøre med antall pins, som oftest så vil du se OFDM i sammenheng med radiooverføringer. 4G, wifi etc etc. Det er en mulltipleksingsmetode, og er en metode for å kunne sende flere samtididge datastrømmer med lav datarate enn en datastrøm med høy datarate.
 4. Bergensk er ikke så veldig sammenlignbart med andre vestlandske dialekter som en skulle tro hvis kan gikk ut etter lokasjon.
 5. Spørs, PC på eksamen kan det være et krav. Likevel, du kan jo også undersøke om det er mulig å få en lånePC.
 6. Jabra elite H85 er aktivt støydempene, så hold degu nna slike om du vil ha det stille.
 7. Ved utvidelse av paranteser så ganger man det ut slik: (a+b)(c+d) = a*c + a*d + b*c + b*d. Det er verdt å nevne at dersom begge parentesene er like, slik som i ditt tilfelle så har man noe som heter kvadratsetningene. I dette tilfellet så er første kvadratsetning slik: (a+b)^2 = a*a + a+b + b*a + b*b = a^2 + 2*a*b + b^2
 8. Jeg ser du bruker dette ordet, men jeg tror ikke du vet hva det betyr.
 9. Er det bare meg eller er det ikke mulig å bruke LaTeX lenger? Man kan sette inn kode, der det er inkludert, men det er jo bare fremheving av syntaks? Håper det virkeligi kke er tilfellet, fordi det var(er???) et fantastisk verktøy!
 10. Root mean square. edit: øh, takk opgradering. V_max = V_RMS * 1.41
 11. a) Du har formelene p=vi og v=iR. Du har v og R opgitt. b) Hva vet du om RMS(effektiv)spenning og forholdet dens til max spenning?
 12. Ser ut som han vil ha AP med switch integrert. TS, dette finnes ikke som jeg vet om. Om dette er noe du absolutt vil ha så må du gå til anskaffelse av forbruker routere og sette de i AP modus. Hvis det ikke er et absolutt krav så anbefaler deg å gå till innkjøp av seperate AP-er, de Hårek foreslo er gode, og switcher.
×
×
 • Create New...