Jump to content

Chris93

Medlemmer
 • Content Count

  3235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

796 :)

About Chris93

 • Birthday 03/31/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29565 profile views
 1. Snittene for forkurskovtene er å finne på samordnaopptak. Jeg tok selv forkurs og ingeniør i Bergen, så noen fullstendig sammenligning kan jeg ikke gi deg. Første semester med matte var ganske likt det vi hadde på forkurs, med noen videreføringer. Andre semester var helt nytt, men her var det forskjellig alt etter studiet. Når det kommer til fysikk så hadde vi en litt rar oppdeling, men det var definitivt mer omfattende og vanskelig, men det var også en del repetisjon fra forkurs. Jeg vet ikke hvor mye regning der blir i dine andre fag, men ikke gå ut i fra at det blir trivielt.
 2. Windirstat er ganske greit i slike tilfeller
 3. Etter hva jeg vet så må du ha nok studiepoeng i et fag, og deretter en PPU
 4. Nå var det ikke du som skulle svare på dette
 5. Har du tenkt over at det kanskje er det motsatte som er tilfellet? At lover er ment til å være normative, slik som de er i lovverket og at begrepetsbruken som i naturlover er lånt? Da vil jo det si at naturlover burde være normative og heller ikke alltid sanne. Hvordan vet vu hva som er den originale og riktige meningen av et ord?
 6. Slike menn er bare en hel gjeng med pikker!
 7. Jeg tror ikke folk har fiberen sin i vannrør.
 8. https://www.nrk.no/norge/sparker-parkeringsvakt-etter-nrk-avsloring-om-bildebevis-1.14806158 https://www.nrk.no/norge/fikk-bot_-_-parkeringsselskapet-sendte-bilder-av-en-annen-bil-1.14777931 Du er ikke den eneste
 9. Det spørs på hvor mye for kan få godskrevet, eller at studiene har felles fag. Jeg harm ine tvil på at bygg og maskin har så mye til felles at du kan ta en ny grad på ett år.
 10. Nei, du har kun slengt ut påstander som du ikke har begrunnet, etter gjentatte spørsmål. Dette har ikke vært en diskusjon, hvis du tror det så vet du ikke hva en diskusjon er. Den eneneste grunnen til at denne tråden ble, i dine ord, feil, er ene og alene på grunn av din mangel på evene til å kunne diskutere.
 11. Hva sier og gjør AMir som ikke er riktig? Hva er irrelevante saker, feile bits, og alle disse andre resultantene. Jeg synes du kan gjøre sammenligningen. Vi prøver igjen.Begrunn dine påstander.
 12. Nå er jeg kanskje litt vanskelig, men du har diskrediert ASR for screenshots, og lenker til en side med screenshots. Hvorfor det? Hva jeg kan lese utifra den tråden er at det blir påstått at det forekommer ikke reproduserbare feil på ASRs målinger av Schiits utstyr. Utenom det ene eksmepelet i begynnellsen av tråden ser jeg ingenting. Ellers ser det ut til å være klager på arroganse. Men du skal også få lov til meg å kunne begrunne det du sier og ikke bare fyre ut påstand etter påstand. Hva er det, og hvorfor, som ikker er nøyaktig? Ikke odkumentert? etc etc.
 13. Hva de kaller seg gjør ikke resultatene deres ugyldige. Mer papier/dokumentasjon på hva? Du anyder jo at det mangler teknisk informasjon her, eller at noe mangler. Du må gjerne komme med begrunnelser og ikke bare påstander.
×
×
 • Create New...