Jump to content

Chris93

Medlemmer
 • Content Count

  3404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

943 :)

About Chris93

 • Birthday 03/31/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33454 profile views
 1. Jeg antar det er en fjerlinjeskjema du spør om. Du må begynne med å plasse ut symbolene for koblingsboks, bryter, stikk osv først, også tegner du jord, L og N mellom komponentene. Jeg vet ikke hvor mye du har gjort selv, men du må prøve og begynne et sted. Jeg slengte sammen et utgangspunk til deg, du kan se på det om det er noe til hjelp.
 2. youtube-dl støtter mye mer enn navnet skulle si https://ytdl-org.github.io/youtube-dl/supportedsites.html
 3. Enten så husker jeg feil, eller så har de endret på det. Uansett, jeg stoler på deg om du har gjort det.
 4. Det gjelder kun dersom man fullfører studiet.
 5. Helt sant. Jeg kunne ikke spille spill før Crysis kom for før det var det rett og slett ikke god nok grafikk
 6. Du får vel noen kortisonkremer på apotek. Spør der hva de har som kan hjelpe. Ikke sikkert at det du får hjelper noe særlig.
 7. Før min tid, men jeg har komt over noen gamle switcher der noen av portene har vært merket med "X" for krysset.
 8. Tja, må si at jeg er ganske fornøyd med at sist gang jeg hadde nynorsk var på ungdomsskolen Like greit da literaturen jeg har brukt har i all hovedsak vært på engelsk.
 9. Den gangen jeg hadde en uregistrert bil parkert i en gate fikk jeg en dag en gul lapp på ruten. Ikke en parkeringsbot, men med varsel om tauing en viss dato. Offentlig parkeringsvakt i Bergen kommune.
 10. Da går jeg utifra at du har kabel. Merk at noen Internettøevrandører(Altibox og Telenor meg bekjent) krever at du logger inn via "min side". Først må du vite IP adressen til ruteren din. Du fant sikkert en adresse sammen med der du fant kanalen. F.eks i mitt screenshot har jeg 192.168.10.154, da kan jeg gjette at adressen til ruteren min er 192.168.10.1 Hvis du ikke vil gjette kan du gjøre følgende for Windows Trykk Windows tasten og r samtidig. I vinduet som åpnes skriv "cmd" og trykk enter. Et nytt svart vindu åpnes. Der skriver du "ipconfig" og trykker enter. En del tekst dukker opp(varier fra PC til PC). Du skal lete etter "default gateway". Det kan være flere tomme som dukker opp, men en av dem skal ha en IP adresse. Når du har adresden så skriver du den inn i adressefeltet i nettleseren din. Da kommer du til et innloggingsfelt. Det er mulig at brukernavn og passord er skrevet på en lapp på ciscoboksen din, så sjekk det først. Hvis ikke er gjetteleken i gang, men vanlige brukernavn og passord er "admin" som både brukernavn og passord evt tomt passord. Det er lister av vanlige kombinasjoner på nettet, så det er bare å søke. Da er det greit med modellnummer. Når du da har komt deg inn er det ganske mange innstillinger, så da tror jeg det blir enklest om du screenshotter det du ser og legger det ut her
 11. Jeg er egentlig enig med deg, men jeg ville være helt sikker da det er såpass enkelt å prøve.
 12. Da må du logge inn i wifi ruteren din og velge kanal der. Hvordan? Da må du først fortelle hvilken du har.
 13. Kanal 36 burde funke, så jeg tror ikke det er problemet da. Du kan likevel prøve f.eks kanal 160 og se om det hjelper.
 14. Ja, det kan hende. Kanalvalget er som regel satt til automatisk og det kan endre seg. Akkurat hvordan du finner ut hvilken kanal som benyttes varierer, jeg kan feks ikke se det i på min android tlf, men du finner det som regel ved å gå inn på egenskaper på selve nettverket. Jeg legger ved et eksempel fra min windows 10 PC. At det er 2.4Ghz betyr ikke så mye for eksempelet, men hva som står under network channel, nettverkskanel eller hva np enn det står hos deg, er det som er av interesse.
×
×
 • Create New...