Gå til innhold

KalleBalle

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

KalleBalle sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar. Jeg trykket på linken, og fant denne teksten: Hva er trådløs skimming? Når en tyv trådløst skanner over dine kontaktløse bankkort og deretter bruker din personlige kortinformasjon til å handle på nettet, kalles det kontaktløs skimming. De kontaktløse bankkortene dine er fleksible og enkle å bruke for deg … men tyvene kan også bruke kontaktløs teknologi. Så enkelt som det er for deg å betale kontaktløst i butikken, er det også for en tyv å lese av kortet ditt trådløst. Alt som trengs er en mobiltelefon eller en skanner, slik at tyvene kan stjele all kortinformasjonen din fra opptil 1 meters avstand, for å gi dem alt de trenger for å handle på nettet. Med dine personlige bankkort i hånden kan de enkelt bruke alle pengene dine på kontoen din. SkimSafe® beskyttelseskort beskytter deg mot trådløs skimming
  2. Jeg forstår ikke hvorfor tråden ikke passet i Politikk og samfunn.Dette er jo et samfunnsproblem. Fra politikk og samfunn ble tråden bare slettet, og ikke flyttet noe sted, så jeg opprettet tråden i Teknologi og vitenskap, og jeg forstår ikke hvorfor den ikke kunne stå her heller. Dette er jo teknologi. Hvorfor fjernet du tråden fra disse forumene ?
  3. Cirka 95 millioner norske kroner forsvant i 2018 som følge av kortsvindel
  4. Dette er seriøst ment, og metoden brukes av organiserte kriminelle når jeg skriver denne setningen her. Hva var det du synes var så morsomt med tråden ?
  5. Teknologi har eksplodert de siste år, og dette vet organisert kriminelle å utnytte. Dette er tråden hvor metodene til organisert kriminelle kan legges ut. Organisert kriminalitet kan ramme alle. Men hvis en avslører metodene deres, og opplyser vanlige folk om dem, så kan det bli lettere å beskytte seg mot det. Organisert kriminelle gjør det meste for å skaffe seg penger, og penger får sånt aldri nok av. Det er likegyldig for dem hvordan de skaffer seg penger, bare det er penger. De fleste har skannet kortet sitt i butikker, og betalt for varer, uten å taste pin-koden. Dette betyr at det eksisterer teknologi, som gjør dette mulig. Nå har organisert kriminelle begynt å spesialisere seg på dette med å tæppe kortene til folk. De kan sende roboter i form av insekter inn i hjemmene til folk som ligner på naturlige insekter. Disse finner fram til folk sine bank-kort, og tæpper dem for "små" beløp. Nå er det slettes ikke alle som har for vane å sjekke kontoen sin hver time, og ranet kan gå dem hus forbi. Og når en merker at penger er tæppet fra kontoen, så er det slettes ikke alle som orker å gå gjennom konto-utskriften, og dokumentere dette, og anmelde saken. Dette er kun en av metodene som organisert kriminelle benytter seg av, og jeg starter lista med den. Nå håper jeg at folk her på forumet kan fortsette lista under her, så det blir vanskeligere for organisert kriminelle å rane intetanende folk, som har helt andre ting å tenke på enn avskum som vil ha mer penger. 1. Tæppe kort ved å gå inn i private hjem med fluene sine. (senere kommer barna deres) 2. Tæppe kort når en står ved kassa, og skal betale. (Vanligvis skjer dette når mange folk er til stede)
×
×
  • Opprett ny...